Компютри и Електроника


Основно фирмата се занимава с продажбата на нови лаптопи, геймърски компютри и бизнес компютри, хардуерно оборудване, таблети, смартфони, мрежово и сървърно оборудване, софтуер и свързаните с него услуги.
Компанията постоянно следи динамично променящите се трендове и същевременно с това обновява продуктовия си каталог, за да може да отговори дори и на най-взискателните потребителски нужди.
Съвкупността от изброените по-горе предимства, заедно с предлаганите физически компютърни и мобилни електронни джаджи, сформират една екосистема, осигуряваща дълготрайност и пълна функционалност на продуктите.

 

Каква е нашата мисия

Мисията е да създадем една изгодна и сигурна за пазаруване среда, състояща се от нови електронни устройства, в допълнение на които имате на разположение пакетни услуги, осигуряващи безпроблемното им функциониране.
Достъпните цени, гъвкавите схеми за изплащане, прави пазаруването при нас безопасно и изгодно, така че заповядайте!

 

Защо да ни се доверите?

Защото избирайки нас, вие имате голям избор от мобилни електронни устройства, разделени в  основни подкатегории.
Така със сигурност получавате достъпни, прилежащи на бюджета ви, предложения.
А изгодните изброени по-горе условия и наличие на цяла верига от допълнително обслужващи покупката ви спомагателни дейности, гарантират дълготрайност и стотици часове забавление с любимата придобивка, така че доверете ни се!