Меню
Кошница

Костюми

Костюми в Росанто

Носенето на тематичен костюм е характерно за празници като Хелоуин, Коледа, маскени партита, рождени дни и други специални поводи. От онлайн магазин Rosanto предлагаме богат набор от дрехи с характерен дизайн, които в раздела сме подредили в различни категории, така че лесно да откриете подходящо облекло за предстоящото събитие. Всички продукти в секцията са достъпни на приемливи цени и са с гарантирано от нас отлично качество.

Какви стоки ви очакват в раздела

Ще видите костюми за деца и за възрастни, както и аксесоари към тях. Грим продуктите са също сред наличните в секцията артикули, с които може да се създаде желания тематичен образ. Предлагаме дрехи на тема 50-те, 60-те, 70-те и 80-те, анимационни филми, Дисни герои, животни, клоуни, Коледа, култури и традиции, принцеси и царе, фентъзи и други креативни решения, с които градусът на настроение ще е винаги висок по време на купона.

В категорията ви очакват оригинални и забавни артикули, които се определят като изключително търсени парти аксесоари за малки и големи. Костюмите на певци и тема музика са също достъпни, както и разнообразието от перуки и шапки, дрехи на пещерняци и пирати. Ако пък дрескодът е с бизнес уклон, то можете да заложите на костюми, с които ще се превъплътите във всякакви професии.

Как да направите избор

Изборът на тематичен костюм е едновременно забавно занимание, но и сложен казус за разрешаване, тъй като вариантите са повече от разнообразни. За да е селекцията на подобен вид дрехи успешен, обмислете неща като:

тема - тя може да е религия, секси облекла, Средновековие, супергерои и видео игри, филми и сериали, Хелоуин, храни и напитки, пирати и др. Обикновено тя се знае предварително, за да могат присъстващите на събитието да се подготвят подобаващо с покупката на подходящ според случая костюм;

предпочитания - ако трябва да избирате дрехи за партито с надслов “филми и сериали”, крайното решение зависи до голямата степен от личните ви предпочитания за облекло. Вампир или рицар, принцеса или комикс герой - много е важно да се чувствате добре в носената премяна, която в същото време трябва да ви бъде и удобна;

възраст - детските костюми и маските към тях са сред най-често поръчваните артикули в настоящия раздел. Решенията за големи са също сред купуваните продукти, като при избор трябва да се съобразите с фактора “възраст”.

Не купуваме костюми всеки ден, което прави това начинание трудно за доста хора. Съветът ни е да разгледате обстойно наличностите в секцията и да прецените кой вид тематична дреха отговаря най-много на предпочитанията ви и повода, за който ще я купувате.

Защо да заложите на магазин Rosanto

Продуктовият каталог на сайта е винаги богат и с потенциала да става все по-голям, така че клиентите ни да намират нови неща с всяко свое следващо посещение. Изобилието от категории и качествени решения ще ви даде шанс да се сдобиете не само със стоки като тематичните облекла, но и с артикули за дома, градината, хобито и др. Изберете Rosanto, а ние ще се постараем да ви очароваме с огромен набор от предложения на изгодни цени - част от търговската ни политика са и редовните намаления, които всеки потребител обича да намира!


Марка: Rosanto Артикулен номер: r000079881
Повдигнете духа на отбора си, като вдигнете шум с кречеталото с немското знаме! Включени са две части на кречеталото и една пластмасова дръжка за отваряне и затваряне. Направено от пластмаса. Прибл. размери: 8 х 55 см...
1.38 лв.
Марка: Rosanto Артикулен номер: r000079889
Не оставяйте нищо да ви спре да отпразнувате победата на отбора си! С козирката с немското знаме, ще бъдете защитени от слънцето при игра навън. Направена от EVA гума. Лесна за носене. Прибл. размери: 22,5 x 0,5 x 31 cм...
1.74 лв.
Марка: Rosanto Артикулен номер: r000079888
Не оставяйте нищо да ви спре да отпразнувате победата на отбора си! С козирката с френското знаме ще бъдете защитени от слънцето при игра навън. Направена от EVA гума. Лесна за носене. Прибл. размери: 22,5 x 0,5 x 31 cм...
1.74 лв.
Марка: Rosanto Артикулен номер: r000079869
Не пропускайте надуваемия чук с немското знаме и бъдете първите, които ще повдигнат духа на държавата си на спортни и културни събития и др. Направен от пластмаса. Прибл. размери: 20 x 10 x 31 cм...
1.80 лв.
Марка: Rosanto Артикулен номер: r000079887
Не оставяйте нищо да ви спре да отпразнувате победата на отбора си! С козирката с португалското знаме ще бъдете защитени от слънцето при игра навън. Направена от EVA гума. Лесна за носене. Прибл. размери: 22,5 x 0,5 x 31 cм...
1.92 лв.
Марка: Rosanto Артикулен номер: r000079886
Не отивайте на стадиона без кречеталото ръце с немското знаме, за да поздравите немския отбор на следващото спортно състезание! Прибл. размери: 13 x 27 x 2 cм. Безплатен стелаж при покупка на 24 броя...
1.92 лв.
Марка: Rosanto Артикулен номер: r0000346359
Ако мислиш да организираш голям празник, вече можеш да намериш на най-добра цена Аксесоари за Маскараден Костюм PVC и други продукти за да създадеш уникална и развлекателна атмосфера!Материал: PVC..
2.10 лв.
Марка: Rosanto Артикулен номер: r0000345413
Ако мислиш да организираш голям празник, вече можеш да намериш на най-добра цена Свещ Номера 0 и други продукти за да създадеш уникална и развлекателна атмосфера!Вид: ДекорацияРожден ДенЦвят: МногоцветенПрепоръчителна възраст: възрастниДизайн: Номера 0..
2.10 лв.
Марка: Rosanto Артикулен номер: r0000345415
Ако мислиш да организираш голям празник, вече можеш да намериш на най-добра цена Свещ Номера 1 и други продукти за да създадеш уникална и развлекателна атмосфера!Вид: ДекорацияРожден ДенЦвят: МногоцветенПрепоръчителна възраст: възрастниДизайн: Номера 1..
2.10 лв.
Марка: Rosanto Артикулен номер: r0000345417
Ако мислиш да организираш голям празник, вече можеш да намериш на най-добра цена Свещ Номера 2 и други продукти за да създадеш уникална и развлекателна атмосфера!Вид: ДекорацияРожден ДенЦвят: МногоцветенПрепоръчителна възраст: възрастниДизайн: Номера 2..
2.10 лв.
Марка: Rosanto Артикулен номер: r0000345419
Ако мислиш да организираш голям празник, вече можеш да намериш на най-добра цена Свещ Номера 5 и други продукти за да създадеш уникална и развлекателна атмосфера!Вид: ДекорацияРожден ДенЦвят: МногоцветенПрепоръчителна възраст: възрастниДизайн: Номера 5..
2.10 лв.
Марка: Rosanto Артикулен номер: r0000345421
Ако мислиш да организираш голям празник, вече можеш да намериш на най-добра цена Свещ Номера 6 и други продукти за да създадеш уникална и развлекателна атмосфера!Вид: ДекорацияРожден ДенЦвят: МногоцветенПрепоръчителна възраст: възрастниДизайн: Номера 6..
2.10 лв.
Марка: Rosanto Артикулен номер: r0000345422
Ако мислиш да организираш голям празник, вече можеш да намериш на най-добра цена Свещ Номера 7 и други продукти за да създадеш уникална и развлекателна атмосфера!Вид: ДекорацияРожден ДенЦвят: МногоцветенПрепоръчителна възраст: възрастниДизайн: Номера 7..
2.10 лв.
Марка: Rosanto Артикулен номер: r0000345424
Ако мислиш да организираш голям празник, вече можеш да намериш на най-добра цена Свещ Номера 8 и други продукти за да създадеш уникална и развлекателна атмосфера!Вид: ДекорацияРожден ДенЦвят: МногоцветенПрепоръчителна възраст: възрастниДизайн: Номера 8..
2.10 лв.
Марка: Rosanto Артикулен номер: r0000345426
Ако мислиш да организираш голям празник, вече можеш да намериш на най-добра цена Свещ Номера 9 и други продукти за да създадеш уникална и развлекателна атмосфера!Вид: ДекорацияРожден ДенЦвят: МногоцветенПрепоръчителна възраст: възрастниДизайн: Номера 9..
2.10 лв.
Марка: Rosanto Артикулен номер: r000086007
Ако мислиш да организираш голям празник, вече можеш да намериш на най-добра цена Маска Гума ева Frankenstein и други продукти за да създадеш уникална и развлекателна атмосфера!Материал: Гума ЕваПрибл. Размери: 19 x 17 cm..
2.16 лв.
Марка: Rosanto Артикулен номер: r000086008
Ако мислиш да организираш голям празник, вече можеш да намериш на най-добра цена Маска Гума ева Вещица и други продукти за да създадеш уникална и развлекателна атмосфера!Материал: Гума ЕваПрибл. Размери: 20,5 x 19 cm..
2.16 лв.
Марка: Rosanto Артикулен номер: r000081783
С накитника Испанско Знаме Th3 Party ще може да подкрепите испанския отбор на всяко спортно, социално или културно събитие! Насърчете la Roja на футболните мачове, по света и тн. Еластичен, регулируем. 100% полиестер. Прибл. ширина: 7 см...
2.16 лв.
Марка: Rosanto Артикулен номер: r0000395266
Децата заслужават най-доброто, затова ти представяме Мустак Черен Аксесоари за Маскараден Костюм, идеален за тези, които търсят качествени продукти за най-малките! Получи на най-добрите цени!Вид: АксесоариАксесоари за Маскараден КостюмЦвят: ЧеренПрепоръчителна възраст: възрастниДизайн: 1920's..
2.28 лв.
Марка: Rosanto Артикулен номер: r000081782
Не отивайте на следващия мач на испанците без лентата за глава испанско знаме Th3 Party! За да подкрепите испанския отбор по време на футболни мачове, световни първенства и други събития - спортни, социални или културни и др. Еластична, регулируема. 100% полиестер. Прибл. ширина: 5 см...
2.34 лв.
Марка: Rosanto Артикулен номер: r000079815
Купете Испанското Знаме с Дръжка 60 x 90 см на най-добрата цена. Представяме Ви Испанското Знаме с Дръжка! Възползвайте се от тази оферта и купете Испанското Знаме с Дръжка на най-добрата цена, за да подкрепите любимия си футболен отбор! Размери: 60 x 90 см.Насладете се на богатия ни избор от футбо..
2.46 лв.
Марка: Rosanto Артикулен номер: r000079875
Нека всички разберат кой отбор подкрепяте, благодарение на вувузелата с немското знаме! Прибл размери на пластмасовата вувузела: 36 cм. Прибл. размери на знамето: 16,5 x 26,5 cм...
2.52 лв.
Марка: Rosanto Артикулен номер: r0000344940
Ако мислиш да организираш голям празник, вече можеш да намериш на най-добра цена Клоунски нос Червен и други продукти за да създадеш уникална и развлекателна атмосфера!Вид: АксесоариЦвят: ЧервенПрепоръчителна възраст: възрастни..
2.52 лв.
Марка: Rosanto Артикулен номер: r0000345808
Ако искате да придадете на Вашия дом по-оригинален вид, това е възможно с Коледна гирлянда 1,5 m Розов Hello Kitty.Цвят: РозовДизайн: Hello KittyПрибл. Размери: 1,5 m..
2.52 лв.
Марка: Rosanto Артикулен номер: r0000346020
Ако мислиш да организираш голям празник, вече можеш да намериш на най-добра цена Маска Многоцветен Русалка 6 броя и други продукти за да създадеш уникална и развлекателна атмосфера!Вид: ДекорацияЦвят: МногоцветенДизайн: Русалкаброя: 6 броя..
2.52 лв.
Марка: Rosanto Артикулен номер: r0000345432
Ако искате да придадете на Вашия дом по-оригинален вид, това е възможно с Помпони Оранжев Ø 25 cm.Вид: ДекорацияЦвят: ОранжевПрибл. диаметър: Ø 25 cm..
2.52 лв.
Марка: Rosanto Артикулен номер: r000079874
Насърчавайте френския отбор на стадиона с тромба с френското знаме! Направена от пластмаса. Приблизителни размери (диаметър x височина): 5 x 36 см...
2.52 лв.
Марка: Rosanto Артикулен номер: r000079870
Повдигнете духа на страната и отбора си, без да губите чара си с очилата щори с френското знаме, идеални за спортни и културни триумфи, партита и празненства. Приятелите ви ще позеленеят от яд! Направени от пластмаса. Прибл. размери: 15 x 5,5 x 15 cм...
2.58 лв.
Марка: Rosanto Christmas Артикулен номер: r000080009
Ако искате да прекарате хубава Коледа, трябва да имате по време на празника си забавните очила с шапка на Дядо Коледа Christmas Planet!Направени от пластмасаПрибл. размери: 14 x 18 x 2 см ..
2.64 лв.
Марка: Rosanto Артикулен номер: r000079823
Купете Боичките за Лице в Цветовете на Испанското Знаме на най-добрата цена. С Боичките за Лице в Цветовете на Испанското Знаме можете да подкрепите любимия си футболен отбор навсякъде. Насладете се на богатия ни избор от футболни стоки на най-добрата цена...
2.70 лв.
Марка: My Other Me Артикулен номер: r0000271822
Децата заслужават най-доброто, затова ти представяме Шапка My Other Me Glitter Пластмаса, идеален за тези, които търсят качествени продукти за най-малките! Получи My Other Me на най-добрите цени!Размер: SМатериал: ПластмасаЦвят: МногоцветенПрепоръчителна възраст: + 18 месеца..
2.70 лв.
Марка: My Other Me Артикулен номер: r0000271825
Децата заслужават най-доброто, затова ти представяме Шапка My Other Me Glitter Пластмаса, идеален за тези, които търсят качествени продукти за най-малките! Получи My Other Me на най-добрите цени!Размер: SМатериал: ПластмасаЦвят: МногоцветенПрепоръчителна възраст: + 18 месеца..
2.70 лв.
Марка: Rosanto Артикулен номер: r000079893
Ако искате да повдигнете духа на отбора си по най-оригиналния начин, не пропускайте лентата за глава с немското знаме! Няма да останете незабелязани! 100% полиестер. Прибл. размери: 25,5 x 1 x 31 cм...
2.94 лв.
Марка: Rosanto Артикулен номер: r000079892
Ако искате да повдигнете духа на отбора си по най-оригиналния начин, не пропускайте лентата за глава с френското знаме! Няма да останете незабелязани! 100% полиестер. Прибл. размери: 25,5 x 1 x 31 cм...
2.94 лв.
Марка: Rosanto Артикулен номер: r0000344999
Ако искате да придадете на Вашия дом по-оригинален вид, това е възможно с флаг 45 cm Германия.Прибл. Размери: 45 cmДизайн: ГерманияВид: Мачтафлаг..
2.94 лв.
Марка: Rosanto Артикулен номер: r0000344993
Ако искате да придадете на Вашия дом по-оригинален вид, това е възможно с флаг 45 cm Декорация Португалия.Прибл. Размери: 45 cmДизайн: ПортугалияВид: МачтаДекорация..
2.94 лв.
Марка: Rosanto Артикулен номер: r000079818
С перуката с испанското знаме можете да подкрепите любимия си футболен отбор. Насладете се на богатия ни избор от футболни стоки!Приблизителни размери: 23 х 13 см.Състав: синтетични фибри..
3.12 лв.
Марка: Rosanto Артикулен номер: r0000344920
Ако мислиш да организираш голям празник, вече можеш да намериш на най-добра цена Комплект чинии Grand Prix Ø 18 cm 6 броя Многоцветен и други продукти за да създадеш уникална и развлекателна атмосфера!Вид: ДекорацияРожден ДенЦвят: МногоцветенМатериал: Картонброя: 6 брояДизайн: КолаПрибл. диаметър: ..
3.18 лв.
Марка: Rosanto Артикулен номер: r0000344989
Децата заслужават най-доброто, затова ти представяме Надуваеми вентилатори Ø 60 cm Испания, идеален за тези, които търсят качествени продукти за най-малките! Получи на най-добрите цени!Дизайн: ИспанияЛинииХарактеристики: НадуваемВид: Предварително изградена тематична палубаПрибл. диаметър: Ø 60 cm..
3.18 лв.
Марка: Rosanto Артикулен номер: r000079878
Носете с гордост цветовете на вашия екип със сгъваемата шапка с немското знаме! Идеална за мотивация на немския отбор по време на всички спортни събития. Направена от полупрозрачен плат. Включва чантичка за съхранение. Приблизителни размери: сгъната: 14 x 16 x 1,5 см - разгъната: 37 x 12 x 37 см...
3.18 лв.
Показани са от 1 до 40 от 4926 резултата (124 страници)