Меню
Кошница

Грижа За Кожата

Грижа За Кожата в Росанто

Цената на красота никога не е твърде висока. Защото именно от външният ни вид зависи какво ще е самочувствието ни, как ни възприемат околните, а в много от случаите и постигането на професионални успехи. Добре поддържаната кожа е ключът към привлекателната визия, като тук е важно да използваме качествена козметика, която да е и подходящата за нас.

Какво включва правилната грижа за кожата

Екипът на онлайн магазин Rosanto ви съветва да не поставяте грижата за кожата на заден план. Освен да заложите на дермокозметика с добър състав, трябва да знаете и кои са основните стъпки при изпълнението на ежедневната рутина. Почистване, нанасяне на тоник, използване на крем за околоочния контур, хидратиране. Това са трите ключови етапа, от които пряко зависи в какво състояние ще е кожата и дали ще е предпазена от вредното влияние на слънцето.

Каква козметика ви очакват тук

В раздела ще видите дермокозметика с различно предназначение, която предлагаме на приемливи цени и с оригинален произход. Очакват ви:

гелове и кремове за бръснене - дермокозметиката за премахването на окосмяването от лицето на мъжете е част от сутрешната рутина, която включва и използването на друг вид грижа за кожата като кремове и лосиони;

козметика за околоочния контур - този вид дермокозметика е силно необходима и за двата полза, тъй като зоната около очите е много деликатна и фина, а употребата на подходящ крем за околоочния контур помага за нейното подхранване;

кремове против бръчки - анти-ейдж козметиката намира широка употреба не само при жените, но и при мъжете. Предназначението на този вид грижа е да възпрепятства образуването на бръчки, като в някои случаи помага и за елиминирането на вече появилите се;

лосиони за след бръснене - те освежават и парфюмират кожата, което ги прави важна част от грижата за нея. Този вид дермокозметика е добре да присъства на рафта с принадлежности, а в раздела ще я намерите в голямо разнообразие;

маски за лице - предлагаме ги с Q10, с хидратиращи съставки, с хиалурон, против стареене, с детоксикиращи агенти, дълбокопочистващи и др. Добре е да използвате подобна козметика поне веднъж седмично, за да се радвате на тонизиран и свеж вид на лицето;

почистваща козметика - един от най-важните компоненти от грижата за кожата е нейното правилно почистване. Това е първата стъпка преди нанасянето на каквато и да е друга дермокозметика - лосион, околоочен, нощен или дневен крем. Старателно премахнете макиажа с някой от продуктите ни за сваляне на грим, а след това измийте лицето. После нанесете и останалите мазила;

почистваща козметика и ексфолианти - ексфолирането на лицето цели премахването на мъртвите клетки, които възпрепятстват проникването на ценните вещества от кремовете.

В секцията ще видите още и друг вид грижа като пяни за бръснене, серуми, тоници и почистващи млека - всяко едно от тези предложения е с високо качество и на водещи марки в сферата на дермокозметиката като Nivea, Garnier, Vichy и др.

Защо да заложите на Rosanto за избора на дермокозметика

Предложенията ни с козметика за безкомпромисна грижа за кожата не е единствената причина да посетите нашия сайт. Тук ви очакват и много още други интересни решения като продукти за градината спорта, кухнята и гастрономията, детски стоки и др. Повечето от артикулите тук са от първа необходимост, затова си струва да им обърнете внимание и да се доверите на Rosanto!


Крем за лице Proraso Riparatore (10 ml) - Грижа За Кожата
-20 %
Марка: Proraso Артикулен номер: r0000647521
Крем за лице Proraso Riparatore (10 ml) е качествен продукт, създаден за изискващите хора, които се гриват за визията си и търсят най-добрите козметични продукти, с които да подчертаят красотата си. Ако сте един от тези хора, продуктите Proraso 100% оригинални са идеални за Вас.Капацитет: 10 mlВид: ..
5.04 лв. 6.30 лв.
Маска за Лице Mad Beauty DPPFM-S12 25 ml (25 ml) - Грижа За Кожата
-20 %
Марка: Mad Beauty Артикулен номер: r0000618764
Маска за Лице Mad Beauty Disney Princess Snow White (25 ml) е качествен продукт, предназначен за взискателни хора, които се грижат за имиджа си и търсят най-добрата козметика, за да подобрят красотата си. Ако сте един от тях, продуктите Mad Beauty 100% оригинални продукти са направени за Вас. Вид..
8.35 лв. 10.44 лв.
Марка: Postquam Артикулен номер: r0000752769
Възстановяваща маска Postquam PQEVE05150 200 ml е качествен продукт, предназначен за взискателни хора, които се грижат за имиджа си и търсят най-добрата козметика, за да подобрят красотата си. Ако сте един от тях, продуктите Postquam 100% оригинални продукти са направени за Вас. Основна съставка:..
10.32 лв.
Овлажнител Маска за Лице Tomato Juicy Sugu Beauty - Грижа За Кожата
-20 %
Марка: Sugu Beauty Артикулен номер: r0000618192
Маска Tomato Juicy Sugu Beauty е качествен продукт, създаден за изискващите хора, които се гриват за визията си и търсят най-добрите козметични продукти, с които да подчертаят красотата си. Ако сте един от тези хора, продуктите Sugu Beauty 100% оригинални са идеални за Вас.Вид: Маска..
10.99 лв. 13.74 лв.
Мицеларна вода за сваляне на грим Agrado 250 ml - Грижа За Кожата
-21 %
Марка: Agrado Артикулен номер: r0000619258
Мицеларна вода за сваляне на грим Agrado 250 ml е качествен продукт, предназначен за взискателни хора, които се грижат за имиджа си и търсят най-добрата козметика, за да подобрят красотата си. Ако сте един от тях, продуктите Agrado 100% оригинални продукти са направени за Вас. Капацитет: 250 mlВи..
11.33 лв. 14.28 лв.
Маска за Лице Holika Holika After Drinking - Грижа За Кожата
-20 %
Марка: Holika Holika Артикулен номер: r0000619030
Маска за Лице Holika Holika After Drinking е качествен продукт, предназначен за взискателни хора, които се грижат за имиджа си и търсят най-добрата козметика, за да подобрят красотата си. Ако сте един от тях, продуктите Holika Holika 100% оригинални продукти са направени за Вас. Вид: Хартиена мас..
11.52 лв. 14.40 лв.
Маска за Лице Holika Holika After Drinking (23 ml) - Грижа За Кожата
-20 %
Марка: Holika Holika Артикулен номер: r0000618715
Маска за Лице Holika Holika After Drinking (23 ml) е качествен продукт, предназначен за взискателни хора, които се грижат за имиджа си и търсят най-добрата козметика, за да подобрят красотата си. Ако сте един от тях, продуктите Holika Holika 100% оригинални продукти са направени за Вас. Вид: Маск..
11.52 лв. 14.40 лв.
Маска за Лице Holika Holika After Leports - Грижа За Кожата
-20 %
Марка: Holika Holika Артикулен номер: r0000619029
Маска за Лице Holika Holika After Leports е качествен продукт, предназначен за взискателни хора, които се грижат за имиджа си и търсят най-добрата козметика, за да подобрят красотата си. Ако сте един от тях, продуктите Holika Holika 100% оригинални продукти са направени за Вас. Вид: Хартиена маск..
11.52 лв. 14.40 лв.
Маска за Лице Holika Holika After Leports (23 ml) - Грижа За Кожата
-20 %
Марка: Holika Holika Артикулен номер: r0000618714
Маска за Лице Holika Holika After Leports (23 ml) е качествен продукт, предназначен за взискателни хора, които се грижат за имиджа си и търсят най-добрата козметика, за да подобрят красотата си. Ако сте един от тях, продуктите Holika Holika 100% оригинални продукти са направени за Вас. Вид: Маска..
11.52 лв. 14.40 лв.
Маска за Лице Holika Holika After Night Overtime - Грижа За Кожата
-20 %
Марка: Holika Holika Артикулен номер: r0000619031
Маска за Лице Holika Holika After Night Overtime е качествен продукт, предназначен за взискателни хора, които се грижат за имиджа си и търсят най-добрата козметика, за да подобрят красотата си. Ако сте един от тях, продуктите Holika Holika 100% оригинални продукти са направени за Вас. Вид: Хартие..
11.52 лв. 14.40 лв.
Маска за Лице Holika Holika After Sauna - Грижа За Кожата
-20 %
Марка: Holika Holika Артикулен номер: r0000619032
Маска за Лице Holika Holika After Sauna е качествен продукт, предназначен за взискателни хора, които се грижат за имиджа си и търсят най-добрата козметика, за да подобрят красотата си. Ако сте един от тях, продуктите Holika Holika 100% оригинални продукти са направени за Вас. Вид: Хартиена маскаМ..
11.52 лв. 14.40 лв.
Маска за Лице Holika Holika After Sauna (23 ml) - Грижа За Кожата
-20 %
Марка: Holika Holika Артикулен номер: r0000618717
Маска за Лице Holika Holika After Sauna (23 ml) е качествен продукт, предназначен за взискателни хора, които се грижат за имиджа си и търсят най-добрата козметика, за да подобрят красотата си. Ако сте един от тях, продуктите Holika Holika 100% оригинални продукти са направени за Вас. Вид: Маска з..
11.52 лв. 14.40 лв.
Маска за Лице Holika Holika After Studying Hard (23 ml) - Грижа За Кожата
-20 %
Марка: Holika Holika Артикулен номер: r0000618716
Маска за Лице Holika Holika After Studying Hard (23 ml) е качествен продукт, предназначен за взискателни хора, които се грижат за имиджа си и търсят най-добрата козметика, за да подобрят красотата си. Ако сте един от тях, продуктите Holika Holika 100% оригинални продукти са направени за Вас. Вид:..
11.52 лв. 14.40 лв.
Маска за Лице Holika Holika After Trip - Грижа За Кожата
-20 %
Марка: Holika Holika Артикулен номер: r0000619021
Маска за Лице Holika Holika After Trip е качествен продукт, предназначен за взискателни хора, които се грижат за имиджа си и търсят най-добрата козметика, за да подобрят красотата си. Ако сте един от тях, продуктите Holika Holika 100% оригинални продукти са направени за Вас. Вид: Хартиена маскаМа..
11.52 лв. 14.40 лв.
Марка: Proraso Артикулен номер: r0000752590
Пяна за бръснене Classic Proraso Refresh Eucalyptus е ексклузивен качествен продукт за грижа за тялото. Ако търсите най-добрите продукти за лична хигиена, продуктите Proraso 100% оригинални са точно това, от което имате нужда.Основна съставка: EucalyptolEucalyptus globulus leaf oilFragance (parfum)I..
11.82 лв.
Лосион за почистване на грим от лицето Magic Studio - Грижа За Кожата
-20 %
Марка: Magic Studio Артикулен номер: r0000617697
Лосион за почистване на грим Magic Studio Устни (40 ml) е качествен продукт, създаден за изискващите хора, които се гриват за визията си и търсят най-добрите козметични продукти, с които да подчертаят красотата си. Ако сте един от тези хора, продуктите Magic Studio 100% оригинални са идеални за Вас...
11.86 лв. 14.82 лв.
Маска за Лице IDC Institute - Грижа За Кожата
-20 %
Марка: IDC Institute Артикулен номер: r0000618969
Искате ли да имате най-добрата линия разкрасителни продукти в дома си с висококачествени продукти на чудесна цена? Тогава не пропускайте Маска за Лице IDC Institute!Вид: УнисексМаска за ЛицеПрепоръчителна Употреба: Смесена кожаМазна кожаКожа, предразположена към акне..
11.86 лв. 14.82 лв.
Маска за Лице IDC Institute (15 g) - Грижа За Кожата
-20 %
Марка: IDC Institute Артикулен номер: r0000618314
Маска за Лице IDC Institute (15 g) е качествен продукт, създаден за изискващите хора, които се гриват за визията си и търсят най-добрите козметични продукти, с които да подчертаят красотата си. Ако сте един от тези хора, продуктите IDC Institute 100% оригинални са идеални за Вас.Вид: Маска за ЛицеПр..
11.86 лв. 14.82 лв.
Маска за Лице IDC Institute Unicorn Magical Mask (60 g) - Грижа За Кожата
-20 %
Марка: IDC Institute Артикулен номер: r0000738793
Маска за Лице IDC Institute Unicorn Magical Mask (60 g) е качествен продукт, предназначен за взискателни хора, които се грижат за имиджа си и търсят най-добрата козметика, за да подобрят красотата си. Ако сте един от тях, продуктите IDC Institute 100% оригинални продукти са направени за Вас. Вид:..
11.86 лв. 14.82 лв.
Маска за Лице IDC Institute Коноп (40 ml) - Грижа За Кожата
-20 %
Марка: IDC Institute Артикулен номер: r0000647512
Маска за Лице IDC Institute Коноп (40 ml) е качествен продукт, създаден за изискващите хора, които се гриват за визията си и търсят най-добрите козметични продукти, с които да подчертаят красотата си. Ако сте един от тези хора, продуктите IDC Institute 100% оригинални са идеални за Вас.Капацитет: 40..
11.86 лв. 14.82 лв.
Маска против петна IDC Institute Овлажнител Розово злато (27 g) - Грижа За Кожата
-20 %
Марка: IDC Institute Артикулен номер: r0000738801
Маска против петна IDC Institute Овлажнител Розово злато (27 g) е качествен продукт, предназначен за взискателни хора, които се грижат за имиджа си и търсят най-добрата козметика, за да подобрят красотата си. Ако сте един от тях, продуктите IDC Institute 100% оригинални продукти са направени за В..
11.86 лв. 14.82 лв.
Маска за Лице Regenerador Extreme Arual (10 ml) - Грижа За Кожата
-20 %
Марка: Arual Артикулен номер: r0000617106
Маска за Лице Regenerador Extreme Arual (10 ml) е качествен продукт, създаден за изискващите хора, които се гриват за визията си и търсят най-добрите козметични продукти, с които да подчертаят красотата си. Ако сте един от тези хора, продуктите Arual 100% оригинални са идеални за Вас.Капацитет: 10 m..
12.48 лв. 15.60 лв.
Пяна за бръснене Mousse Protect Hydratant Williams (200 ml) - Грижа За Кожата
-20 %
Марка: Williams Артикулен номер: r0000618257
Пяна за бръснене Mousse Protect Hydratant Williams (200 ml) е ексклузивен качествен продукт за грижа за тялото. Ако търсите най-добрите продукти за лична хигиена, продуктите Williams 100% оригинални са точно това, от което имате нужда.Капацитет: 200 mlВид: МъжеОвлажнителПрепоръчителна Употреба: Суха..
12.67 лв. 15.84 лв.
Четка за Почистване на Лице Eurostil MASAJE SILICONA Масаж - Грижа За Кожата
-20 %
Марка: Eurostil Артикулен номер: r0000617029
Искате ли да имате най-добрата линия разкрасителни продукти в дома си с висококачествени продукти на чудесна цена? Тогава не пропускайте Четка Eurostil Масаж!Материал: СиликонПрепоръчителна Употреба: МасажКапацитет: 1 pc..
13.10 лв. 16.38 лв.
Маска за Лице Holika Holika Aloe 99% (23 ml) - Грижа За Кожата
-20 %
Марка: Holika Holika Артикулен номер: r0000618693
Маска за Лице Holika Holika Aloe 99% (23 ml) е качествен продукт, предназначен за взискателни хора, които се грижат за имиджа си и търсят най-добрата козметика, за да подобрят красотата си. Ако сте един от тях, продуктите Holika Holika 100% оригинални продукти са направени за Вас. Свойства: Овлаж..
13.44 лв. 16.80 лв.
Кърпички PREMIUM 100 Tissues Лице (100 uds) - Грижа За Кожата
-20 %
Марка: PREMIUM Артикулен номер: r0000616988
Кърпички PREMIUM Лице (100 uds) е това, от което се нуждаете, за да подобрите вида си! Опитайте качествените 100% оригинални продукти PREMIUM и оставете най-добрите професионалисти да подчертаят красотата ви.Част от тялото: ЛицеКапацитет: 100 udsВид: Козметични шалове..
13.63 лв. 17.04 лв.
Мицеларна вода за сваляне на грим Agrado 400 ml - Грижа За Кожата
-20 %
Марка: Agrado Артикулен номер: r0000738834
Мицеларна вода за сваляне на грим Agrado 400 ml е качествен продукт, предназначен за взискателни хора, които се грижат за имиджа си и търсят най-добрата козметика, за да подобрят красотата си. Ако сте един от тях, продуктите Agrado 100% оригинални продукти са направени за Вас. Вид: КозметикаПрепо..
13.87 лв. 17.34 лв.
Марка: Proraso Артикулен номер: r0000752656
Пяна за бръснене Proraso Sensitive Green Tea 50 ml е ексклузивен качествен продукт за грижа за тялото. Ако търсите най-добрите продукти за лична хигиена, продуктите Proraso 100% оригинални са точно това, от което имате нужда.Вид: МъжеПяна за бръсненеКапацитет: 50 mlПрепоръчителна Употреба: Чувствите..
14.16 лв.
Маска за Лице The Fruit Company 25 ml Къпина Oсвежаващ - Грижа За Кожата
-20 %
Марка: The Fruit Company Артикулен номер: r0000619230
Маска за Лице The Fruit Company 25 ml Къпина Oсвежаващ е качествен продукт, предназначен за взискателни хора, които се грижат за имиджа си и търсят най-добрата козметика, за да подобрят красотата си. Ако сте един от тях, продуктите The Fruit Company 100% оригинални продукти са направени за Вас. К..
14.40 лв. 18.00 лв.
Маска за Лице The Fruit Company 25 ml Ябълка Оформящо - Грижа За Кожата
-20 %
Марка: The Fruit Company Артикулен номер: r0000619229
Маска за Лице The Fruit Company 25 ml Ябълка Оформящо е качествен продукт, предназначен за взискателни хора, които се грижат за имиджа си и търсят най-добрата козметика, за да подобрят красотата си. Ако сте един от тях, продуктите The Fruit Company 100% оригинални продукти са направени за Вас. Ка..
14.40 лв. 18.00 лв.
Марка: Korres Артикулен номер: r0000752759
Овлажнител Маска за Лице Korres Грейпфрут е качествен продукт, предназначен за взискателни хора, които се грижат за имиджа си и търсят най-добрата козметика, за да подобрят красотата си. Ако сте един от тях, продуктите Korres 100% оригинални продукти са направени за Вас. Аромат: ГрейпфрутВид: Мас..
14.46 лв.
Овлажнител Маска за Лице IDC Institute Instant Cool (30 g) - Грижа За Кожата
-20 %
Марка: IDC Institute Артикулен номер: r0000639672
Овлажнител Маска за Лице IDC Institute Instant Cool (30 g) е качествен продукт, създаден за изискващите хора, които се гриват за визията си и търсят най-добрите козметични продукти, с които да подчертаят красотата си. Ако сте един от тези хора, продуктите IDC Institute 100% оригинални са идеални за ..
14.83 лв. 18.54 лв.
After Shave Xanitalia 401318 (120 g) - Грижа За Кожата
-20 %
Марка: Xanitalia Артикулен номер: r0000652742
Вид: After ShaveКапацитет: 120 gИме на аромата: Fragancia MasculinaAfter Shave Xanitalia Pro Stone (120 g) е ексклузивен качествен продукт за грижа за тялото. Ако търсите най-добрите продукти за лична хигиена, продуктите Xanitalia 100% оригинални са точно това, от което имате нужда...
15.26 лв. 19.08 лв.
Маска за Лице Holika Holika Skin Rescue Collagen (20 ml) - Грижа За Кожата
-20 %
Марка: Holika Holika Артикулен номер: r0000618704
Маска за Лице Holika Holika Skin Rescue Collagen (20 ml) е качествен продукт, предназначен за взискателни хора, които се грижат за имиджа си и търсят най-добрата козметика, за да подобрят красотата си. Ако сте един от тях, продуктите Holika Holika 100% оригинални продукти са направени за Вас. Кап..
15.55 лв. 19.44 лв.
Маска за Лице Holika Holika Skin Rescue Peptide (20 ml) - Грижа За Кожата
-20 %
Марка: Holika Holika Артикулен номер: r0000618701
Маска за Лице Holika Holika Skin Rescue Peptide (20 ml) е качествен продукт, предназначен за взискателни хора, които се грижат за имиджа си и търсят най-добрата козметика, за да подобрят красотата си. Ако сте един от тях, продуктите Holika Holika 100% оригинални продукти са направени за Вас. Капа..
15.55 лв. 19.44 лв.
Маска за Лице Holika Holika Skin Rescue Хиалуронова Киселина - Грижа За Кожата
-20 %
Марка: Holika Holika Артикулен номер: r0000619019
Маска за Лице Holika Holika Skin Rescue Хиалуронова Киселина е качествен продукт, предназначен за взискателни хора, които се грижат за имиджа си и търсят най-добрата козметика, за да подобрят красотата си. Ако сте един от тях, продуктите Holika Holika 100% оригинални продукти са направени за Вас...
15.55 лв. 19.44 лв.
Маска за Лице Holika Holika Skin Rescuer Madecassoside (20 ml) - Грижа За Кожата
-20 %
Марка: Holika Holika Артикулен номер: r0000618702
Маска за Лице Holika Holika Skin Rescuer Madecassoside (20 ml) е качествен продукт, предназначен за взискателни хора, които се грижат за имиджа си и търсят най-добрата козметика, за да подобрят красотата си. Ако сте един от тях, продуктите Holika Holika 100% оригинални продукти са направени за Ва..
15.55 лв. 19.44 лв.
Маска за Лице Holika Holika Skin Rescuer Vitamin C (20 ml) - Грижа За Кожата
-20 %
Марка: Holika Holika Артикулен номер: r0000618703
Маска за Лице Holika Holika Skin Rescuer Vitamin C (20 ml) е качествен продукт, предназначен за взискателни хора, които се грижат за имиджа си и търсят най-добрата козметика, за да подобрят красотата си. Ако сте един от тях, продуктите Holika Holika 100% оригинални продукти са направени за Вас. C..
15.55 лв. 19.44 лв.
Марка: Williams Артикулен номер: r0000752965
Пяна за бръснене Protect Mousse Williams Protect е ексклузивен качествен продукт за грижа за тялото. Ако търсите най-добрите продукти за лична хигиена, продуктите Williams 100% оригинални са точно това, от което имате нужда.Вид: МъжеПрепоръчителна Употреба: Чувствителна кожа..
15.60 лв.
Лепенки за околоочния контур Holika Holika алое вера 5 g - Грижа За Кожата
-20 %
Марка: Holika Holika Артикулен номер: r0000619352
Лепенки Holika Holika 5 g алое вера е качествен продукт, предназначен за взискателни хора, които се грижат за имиджа си и търсят най-добрата козметика, за да подобрят красотата си. Ако сте един от тях, продуктите Holika Holika 100% оригинални продукти са направени за Вас. Основна съставка: алое в..
15.70 лв. 19.62 лв.
Показани са от 1 до 40 от 980 резултата (25 страници)