Меню
Кошница

За нас

Уважаеми клиенти,


  Представяме Ви един Универсален онлайн магазин от ново поколение с интересни и нови възможности за пазаруване в интернет. Даваме възможност на всеки един от вас да оптимизира разходите си чрез ниските цени и коректното обслужване. Винаги сме отворени за вашите идеи за това как и в каква насока да се развива за в бъдеще магазина. Това е сайт насочен към продукти за обзавеждане и аранжиране на вашият апартамент, къща или офис и градина. Разполагаме и с голям асортимент от аксесоари, продукти за здраве и красота и всякакъв тип продукти за съвременият начин на живот. В голямото разнообразие на стоки всеки може лесно да се ориентира и намери търсеният от него продукт чрез заложените филтри. 

Какво бихте искали да има в един дом? И по-точно в вашия бъдещ нов дом, уреди за вграждане или комплекти чинии? То се знае – най-вече практичност, качество, удобство за ползване на уредите и комфорт! В сайта rosanto.net ще намерите модерен дизайн или уреди и прибори с ретро елементи, които никога не остаряват?

В rosanto.net се предлагат съвременни и модерни решения за цялостната визия на всеки дом от Мебелите до тенджерите, декорацията и  различните комплекти от спортни артикули. Ние сме насочени изцяло към стремежа за по удобен начин на живот чрез лесни и практични решения за аксесоарите търсени от нашите клиенти. Ако имате по-специфични изисквания, попаднали сте на подходящото място.

Многообразието на съвременните решения за здраве, красота и на парфюмерия и козметика понякога може да бъде объркващо. Именно затова сме се постарали ви улесним, като поставим всяка информация на точно определеното за нея място. Продуктите са лесно откриваеми чрез филтърната система през която лесно можете да откриете Вашият артикул.

Добре е да помислите какво впечатление искате да оставят модните аксесоари като бижута, дрехи или часовници които носите.  Не забравяйте - дори и семплите артикули и аксесоари могат да изглеждат като отлично дизайнерско решение.

Със закупуването на Играчки и Костюми можете да внесете свежест на всяко планирано събитие или празник. Детските играчки ще помогнат на вашите деца да развият фантазията си испособността да опознават света от към веселата му страна.

Градинските мебели комплекти от Маса със столове, пейки и други съставни части са подбрани специално за да издържат на външните условия. Те са с специална защита от слънцето и неподатливи на дъжд и не се повреждат лесно като интериорните вътрешни мебели. Моделите от ковано желязо съчетават в себе си класика и модерно решение. Ако търсите по-изгодна цена, може да се спрете на комплект от здрава пластмаса.

Всяко обзавеждане или декорация може да съчетае с уредите за вграждане, практичните етажерки за вино и всички малки уреди като кухненски роботи, пасатори и хлебопекарни.

 Разгледайте нашите предложения и за всички въпроси се свържете с нас на телефон 0882 600 419 или пуснете запитване по e-mail office@rosanto.net.