Меню
Кошница

Начини на плащане

1. Плащане при доставката с Пощенски Паричен превод

При този метод Вие заплащате дължимата сума на куриера. При получаване на стоката всеки клиент е в правото си да огледа стоката преди получване.

Всички поръчки които са на стойност над 100 лв. имат безплатна доставка. За поръчките на стойност под 100 лева се добавят единствено калкулираните куриерски разходи по избор на клиента.


2. Плащане с Кредитна или Дебитна карта. 

Плащането става чрез платежната система на Paysera. 


3. Чрез Банков Превод

След като изберете продуктите Вие превеждате дължимата сума от избрано за Вас място по Фирмената банкова сметка. Всички поръчки които са на стойност над 100 лв имат безплатна доставка. За поръчките на стойност под 100 лева се добавят куриерските разходи. Всяка поръчка има индивидуален номер които следва да бъде записан в основанието за плащане.

Банкова сметка: Уникредит Булбанк

BIC: UNCRBGSF

IBAN : BG45UNCR70001522991701

Основание за плащане: Онлайн поръчка /……номер на поръчката……


4. Поръчка на изплащане

Можете да пръчате всичко от магазина на изплащане за суми на обща стойност над 150 лв. Необходимо е да помислите предварително и приблизително на какви месечни вноски ще ви е удобно да разсрочите плащането на стоковия кредит. Поръчки на изплащане ще можете да заявите като посочите Поръчка на изплащане. В последствие кредитен консултант или Служител на магазина ще се свърже с вас за да изиска лични данни за проверка. Проверката за допустимост за вариант на изплащане се извършва от TBI Bank или Unicredit Bulbank и по желание на клиента може да бъде направена проверка и през БНП Париба. Фирма Нет Портал ЕООД е регистрирана като администратор на лични данни и има удостоверение от Комисия за защита на личните данни.