Меню
Кошница

Фризьорство

Продукти за фризьорство в Росанто

Това една от любимите категории за дамите, защото тук ние предлагаме красота! Ако сте подвластни на суетата и искате да изглеждате и още и още по-добре, трябва да знаете, че се намирате на точното за вас място. Защото именно тук ви очакват онези малки тайни “оръжия”, с които гледката в огледалото ще е покъртително добра… В раздела предлагаме страхотни бюти решения за фризьорство на супер изгодни цени и налични за онлайн поръчки.

Какви продукти за фризьорство ще откриете при нас

Доверете се на Rosanto и бъдете прелестни всеки ден. На работното и място, в нощния клуб, у дома. Вече имате решението, така че готови ли сте да го приложите и наяве? Преди да отговорите, вижте какво имаме за вас в тази подкатегория:

     бои за коса - използват се както в професионалното фризьорство, така и за домашна употреба. Тук ще откриете разнообразие от цветове и оксиданти, с които да се потопите в колористиката и да постигнете отличен нюанс за вашата грива;

     вакси за коса - стилизирането на прическата е важна стъпка, която не бива да пропускаме, когато се приготвяме за излизане или за някой специален повод. Ваксите за коса се използват и във фризьорството, защото водят до добри естетически резултати, но най-вече трайни такива;

     гребени и четки - разресването на косъма трябва да се извършва внимателно и с подходящото за целта пособие. В раздела ще намерите внушителна селекция от гребени и четки с различни размери и дори цветове. Продуктовият каталог включва и продукти като ластици за коса, щипки, рокли, клипсове и други полезни атрибути за постигането на хубава визия;

     лакове за коса - още един много често използван продукт във фризьорството и от страна на дамите, без който задържането на прическата не би било възможно. При избор обърнете внимание силата на фиксацията, марката и съставките;

     маски за коса - подхранването на гривата стои в основата на това тя да изглежда здрава, лъскава, добре подредена и витална. Маски за коса са задължителен компонент от бюти протокола на всяка дама, а правилното им редуване ще доведе до видими резултати още след няколко използвания. Предлагаме на марки като Alfaparf Milano, Alterna, Biolage, Fanola и други иконични имена във фризьорството, познати на повечето от нас;

     маски за коса и балсами - понякога е нужно само още малко, за да видим гривата си в най-добрия ѝ вид. Правилната грижа е задължителна, ако искаме да се радваме на красива прическа абсолютно всеки ден, а системната употреба на подходящите за нас маски и балсами ще намалят щетите по косъма в резултат на външни фактори като слънце, термична обработка, силни стилизиращи продукти и др.

Машинки за подстригване, сешоари, фиксиращи гелове, обикновени и сухи шампоани, преси и пяни за коса - изключително много са решенията за фризьорство, които от Rosanto имаме да ви предложим и както обичайно, на доста приемливи цени.

Защо да се доверите на Rosanto

Фризьорството е интересна материя, която е обект на постоянни промени. Постоянно се появяват нови трендове в прическите, все по-добри технологии за подстригване и оформяне на косата, цветове в колористиката и прочее. За да сме в крак с всички тези иновации, трябва не само да имаме желанието да сме “на ти” с тенденциите, но и да разполагаме с нужните “инструменти”. Доверете се на Rosanto и си подарете дозата красота, от която се нуждаете!

Цветен активатор Oalia Montibello 5.5 vol (1.7%) (90 ml) - Фризьорство
-20 %
Марка: Montibello Артикулен номер: r0000131746
Искате да подобрите визията си и да подчертаете красотата си? Тогава Цветен активатор Oalia Montibello 5.5 vol (1.7%) (90 ml) ще ви помогне да постигнете целите си! Насладете се на ползите и предимствата на продуктите Montibello и други аксесоари за коса от 100% оригинални марки.Вид: СметанаХарактер..
2.93 лв. 3.66 лв.
Четка Дървен - Фризьорство
-20 %
Марка: Rosanto Артикулен номер: r0000215740
Искате да подобрите визията си и да подчертаете красотата си? Тогава Четка Дървен ще ви помогне да постигнете целите си! Насладете се на ползите и предимствата на продуктите Beauty и други аксесоари за коса от 100% оригинални марки.Цвят: ДървенПрибл. Размери: 4,5 x 3 x 22,2 cm..
3.46 лв. 4.32 лв.
Шапка за перука Eurostil Триъгълна Еластичен Черен - Фризьорство
-72 %
Марка: Eurostil Артикулен номер: r0000165992
Децата заслужават най-доброто, затова ти представяме Шапка за перука Eurostil Триъгълна Еластичен Черен, идеален за тези, които търсят качествени продукти за най-малките! Получи Eurostil и други марки и лицензи на най-добрите цени!Дизайн: ТриъгълнаХарактеристики: ЕластиченЦвят: Черен..
4.56 лв. 16.14 лв.
Перманентна Боя Sta Soft Fro Powder Hair Color Black (8 g) - Фризьорство
-20 %
Марка: Sta Soft Fro Артикулен номер: r0000179971
Искате да подобрите визията си и да подчертаете красотата си? Тогава Перманентна Боя Sta Soft Fro Powder Hair Color Black (8 g) ще ви помогне да постигнете целите си! Насладете се на ползите и предимствата на продуктите Sta Soft Fro и други аксесоари за коса от 100% оригинални марки.Вид: ПрахЦвят: Ч..
4.70 лв. 5.88 лв.
Ролки Xanitalia Pro 10 (14 mm) - Фризьорство
-20 %
Марка: Xanitalia Артикулен номер: r0000178195
Искате да подобрите визията си и да подчертаете красотата си? Тогава Ролки Xanitalia Pro 10 (14 mm) ще ви помогне да постигнете целите си! Насладете се на ползите и предимствата на продуктите Xanitalia и други аксесоари за коса от 100% оригинални марки.Вид: Гъвкави къдрициКъси..
6.05 лв. 7.56 лв.
Ревитализираща Маска Kallos Cosmetics Blueberry 275 ml - Фризьорство
-20 %
Марка: Kallos Cosmetics Артикулен номер: r0000566211
Искате да подобрите визията си и да подчертаете красотата си? Тогава Ревитализираща Маска Kallos Cosmetics Blueberry 275 ml ще ви помогне да постигнете целите си! Насладете се на ползите и предимствата на продуктите Kallos Cosmetics и други аксесоари за коса от 100% оригинални марки.Капацитет: 275 m..
6.43 лв. 8.04 лв.
Четка Дървен - Кафяв - Фризьорство
-20 %
Марка: Rosanto Артикулен номер: r0000215748
Искате да подобрите визията си и да подчертаете красотата си? Тогава Четка Дървен ще ви помогне да постигнете целите си! Насладете се на ползите и предимствата на продуктите Beauty и други аксесоари за коса от 100% оригинални марки.Материал: ДървенФорма: Кръгъл..
6.43 лв. 8.04 лв.
Капилярна Възстановяваща Маска Kallos Cosmetics Gogo (200 ml) - Фризьорство
-20 %
Марка: Kallos Cosmetics Артикулен номер: r0000434797
Искате да подобрите визията си и да подчертаете красотата си? Тогава Капилярна Възстановяваща Маска Kallos Cosmetics Gogo (200 ml) ще ви помогне да постигнете целите си! Насладете се на ползите и предимствата на продуктите Kallos Cosmetics и други аксесоари за коса от 100% оригинални марки.Капацитет..
6.48 лв. 8.10 лв.
Подхранваща Капилярна Маска Kallos Cosmetics Milk (275 ml) - Фризьорство
-20 %
Марка: Kallos Cosmetics Артикулен номер: r0000429282
Искате да подобрите визията си и да подчертаете красотата си? Тогава Подхранваща Капилярна Маска Kallos Cosmetics Milk (275 ml) ще ви помогне да постигнете целите си! Насладете се на ползите и предимствата на продуктите Kallos Cosmetics и други аксесоари за коса от 100% оригинални марки.Капацитет: 2..
6.67 лв. 8.34 лв.
Отстраняване на петна (След ремонт A) - Фризьорство
-20 %
Марка: Rosanto Артикулен номер: r0000557285
Искате да подобрите визията си и да подчертаете красотата си? Тогава Отстраняване на петна (След ремонт A) ще ви помогне да постигнете целите си! Насладете се на ползите и предимствата на продуктите и други аксесоари за коса от 100% оригинални марки.Вид: БоядисванеЕзик: италиански езикФорма: Сметан..
6.72 лв. 8.40 лв.
Подхранваща Капилярна Маска Kallos Cosmetics Jasmine (275 ml) - Фризьорство
-20 %
Марка: Kallos Cosmetics Артикулен номер: r0000429264
Искате да подобрите визията си и да подчертаете красотата си? Тогава Подхранваща Капилярна Маска Kallos Cosmetics Jasmine (275 ml) ще ви помогне да постигнете целите си! Насладете се на ползите и предимствата на продуктите Kallos Cosmetics и други аксесоари за коса от 100% оригинални марки.Капацитет..
6.96 лв. 8.70 лв.
Подхранваща Капилярна Маска Kallos Cosmetics Banana (275 ml) - Фризьорство
-20 %
Марка: Kallos Cosmetics Артикулен номер: r0000429252
Искате да подобрите визията си и да подчертаете красотата си? Тогава Подхранваща Капилярна Маска Kallos Cosmetics Banana (275 ml) ще ви помогне да постигнете целите си! Насладете се на ползите и предимствата на продуктите Kallos Cosmetics и други аксесоари за коса от 100% оригинални марки.Капацитет:..
7.06 лв. 8.82 лв.
Подхранваща Капилярна Маска Kallos Cosmetics Vanilla (275 ml) - Фризьорство
-19 %
Марка: Kallos Cosmetics Артикулен номер: r0000429289
Искате да подобрите визията си и да подчертаете красотата си? Тогава Подхранваща Капилярна Маска Kallos Cosmetics Vanilla (275 ml) ще ви помогне да постигнете целите си! Насладете се на ползите и предимствата на продуктите Kallos Cosmetics и други аксесоари за коса от 100% оригинални марки.Капацитет..
7.06 лв. 8.76 лв.
Възстановителна Капилярна Терапия Farouk Systems CHI Infra Silk Infusion 15 ml - Фризьорство
-20 %
Марка: Farouk Systems Артикулен номер: r0000616431
Искате да подобрите визията си и да подчертаете красотата си? Тогава Възстановителна Капилярна Терапия Farouk Systems CHI Infra Silk Infusion 15 ml ще ви помогне да постигнете целите си! Насладете се на ползите и предимствата на продуктите Farouk Systems и други аксесоари за коса от 100% оригинални ..
7.10 лв. 8.88 лв.
Ултра Силен Фиксиращ Гел Kallos Cosmetics Perfection 250 ml - Фризьорство
-20 %
Марка: Kallos Cosmetics Артикулен номер: r0000708808
Искате да подобрите визията си и да подчертаете красотата си? Тогава Ултра Силен Фиксиращ Гел Kallos Cosmetics Perfection (250 ml) ще ви помогне да постигнете целите си! Насладете се на ползите и предимствата на продуктите Kallos Cosmetics и други аксесоари за коса от 100% оригинални марки.Капацитет..
7.10 лв. 8.88 лв.
Хидратираща маска Kallos Cosmetics Aloe 275 ml - Фризьорство
-20 %
Марка: Kallos Cosmetics Артикулен номер: r0000566457
Искате да подобрите визията си и да подчертаете красотата си? Тогава Хидратираща маска Kallos Cosmetics Aloe 275 ml ще ви помогне да постигнете целите си! Насладете се на ползите и предимствата на продуктите Kallos Cosmetics и други аксесоари за коса от 100% оригинални марки.Капацитет: 275 mlИме на ..
7.10 лв. 8.88 лв.
Маска за Боядисана Коса Kallos Cosmetics Argan (275 ml) - Фризьорство
-20 %
Марка: Kallos Cosmetics Артикулен номер: r0000434792
Искате да подобрите визията си и да подчертаете красотата си? Тогава Маска за Боядисана Коса Kallos Cosmetics Argan (275 ml) ще ви помогне да постигнете целите си! Насладете се на ползите и предимствата на продуктите Kallos Cosmetics и други аксесоари за коса от 100% оригинални марки.Капацитет: 275 ..
7.25 лв. 9.06 лв.
Маска за Боядисана Коса Kallos Cosmetics Color (275 ml) - Фризьорство
-20 %
Марка: Kallos Cosmetics Артикулен номер: r0000429258
Искате да подобрите визията си и да подчертаете красотата си? Тогава Маска за Боядисана Коса Kallos Cosmetics Color (275 ml) ще ви помогне да постигнете целите си! Насладете се на ползите и предимствата на продуктите Kallos Cosmetics и други аксесоари за коса от 100% оригинални марки.Капацитет: 275 ..
7.25 лв. 9.06 лв.
Капилярна Възстановяваща Маска Kallos Cosmetics Honey 275 ml - Фризьорство
-20 %
Марка: Kallos Cosmetics Артикулен номер: r0000565859
Искате да подобрите визията си и да подчертаете красотата си? Тогава Капилярна Възстановяваща Маска Kallos Cosmetics Honey 275 ml ще ви помогне да постигнете целите си! Насладете се на ползите и предимствата на продуктите Kallos Cosmetics и други аксесоари за коса от 100% оригинални марки.Капацитет:..
7.30 лв. 9.12 лв.
Капилярна Възстановяваща Маска Kallos Cosmetics Chocolate (275 ml) - Фризьорство
-20 %
Марка: Kallos Cosmetics Артикулен номер: r0000429270
Искате да подобрите визията си и да подчертаете красотата си? Тогава Капилярна Възстановяваща Маска Kallos Cosmetics Chocolate (275 ml) ще ви помогне да постигнете целите си! Насладете се на ползите и предимствата на продуктите Kallos Cosmetics и други аксесоари за коса от 100% оригинални марки.Капа..
7.34 лв. 9.18 лв.
Подхранваща Капилярна Маска Kallos Cosmetics Multivitamin 275 ml - Фризьорство
-20 %
Марка: Kallos Cosmetics Артикулен номер: r0000695078
Искате да подобрите визията си и да подчертаете красотата си? Тогава Подхранваща Капилярна Маска Kallos Cosmetics Multivitamin 275 ml ще ви помогне да постигнете целите си! Насладете се на ползите и предимствата на продуктите Kallos Cosmetics и други аксесоари за коса от 100% оригинални марки.Свойст..
7.34 лв. 9.18 лв.
Перманентна Боя Против Стареене Azalea Наситено черн син - Фризьорство
-20 %
Марка: Azalea Артикулен номер: r000034202
Искате да подобрите визията си и да подчертаете красотата си? Тогава Перманентна Боя Против Стареене Azalea Intense blue black ще ви помогне да постигнете целите си! Насладете се на ползите и предимствата на продуктите Azalea и други аксесоари за коса от 100% оригинални марки.Вид: ДамаЦвят: #1,88Int..
7.44 лв. 9.30 лв.
Капилярна Възстановяваща Маска Keratine Agrado (500 ml) - Фризьорство
-20 %
Марка: Agrado Артикулен номер: r0000153728
Искате да подобрите визията си и да подчертаете красотата си? Тогава Капилярна Възстановяваща Маска Keratine Agrado (500 ml) ще ви помогне да постигнете целите си! Насладете се на ползите и предимствата на продуктите Agrado и други аксесоари за коса от 100% оригинални марки.Капацитет: 500 mlПрепоръч..
7.49 лв. 9.36 лв.
Цветен активатор Igora Royal Schwarzkopf (60 ml) - Фризьорство
-20 %
Марка: Schwarzkopf Артикулен номер: r0000153451
Искате да подобрите визията си и да подчертаете красотата си? Тогава Цветен активатор Igora Royal Schwarzkopf (60 ml) ще ви помогне да постигнете целите си! Насладете се на ползите и предимствата на продуктите Schwarzkopf и други аксесоари за коса от 100% оригинални марки.количество: 60 mlВид: 6% / ..
7.58 лв. 9.48 лв.
Хидратиращ Шампоан Xpel Tea Tree (400 ml) - Фризьорство
-20 %
Марка: Xpel Артикулен номер: r0000429541
Искате да подобрите визията си и да подчертаете красотата си? Тогава Хидратиращ Шампоан Xpel Tea Tree (400 ml) ще ви помогне да постигнете целите си! Насладете се на ползите и предимствата на продуктите Xpel и други аксесоари за коса от 100% оригинални марки.Вид: ШампоанКапацитет: 400 mlСъвместим с:..
7.73 лв. 9.66 лв.
Капилярна Възстановяваща Маска Kallos Cosmetics Latte 275 ml - Фризьорство
-20 %
Марка: Kallos Cosmetics Артикулен номер: r0000566332
Искате да подобрите визията си и да подчертаете красотата си? Тогава Капилярна Възстановяваща Маска Kallos Cosmetics Latte 275 ml ще ви помогне да постигнете целите си! Насладете се на ползите и предимствата на продуктите Kallos Cosmetics и други аксесоари за коса от 100% оригинални марки.Капацитет:..
7.97 лв. 9.90 лв.
Перманентна Боя Escalation Now Color Lisap Nº 6/4 Dark Blonde Mahogany (100 ml) - Фризьорство
-20 %
Марка: Lisap Артикулен номер: r0000120282
Искате да подобрите визията си и да подчертаете красотата си? Тогава Перманентна Боя Escalation Now Color Lisap Nº 6/4 Dark Blonde Mahogany (100 ml) ще ви помогне да постигнете целите си! Насладете се на ползите и предимствата на продуктите Lisap и други аксесоари за коса от 100% оригинални марки.Ка..
8.11 лв. 10.14 лв.
Капилярна Маска Kallos Cosmetics Hair Pro-Tox Cannabis 275 ml - Фризьорство
-20 %
Марка: Kallos Cosmetics Артикулен номер: r0000652713
Искате да подобрите визията си и да подчертаете красотата си? Тогава Капилярна Маска Kallos Cosmetics Hair Pro-Tox Cannabis 275 ml ще ви помогне да постигнете целите си! Насладете се на ползите и предимствата на продуктите Kallos Cosmetics и други аксесоари за коса от 100% оригинални марки.Вид: CBDК..
8.26 лв. 10.32 лв.
Четка Beter - 22 cm - Фризьорство
-27 %
Марка: Beter Артикулен номер: r000034423
Искате да подобрите визията си и да подчертаете красотата си? Тогава Четка Beter ще ви помогне да постигнете целите си! Насладете се на ползите и предимствата на продуктите Beter и други аксесоари за коса от 100% оригинални марки.Вид: УнисексBristle: Найлон..
8.50 лв. 11.70 лв.
Балсам Xpel Banana (400 ml) - Фризьорство
-20 %
Марка: Xpel Артикулен номер: r0000666551
Искате да подобрите визията си и да подчертаете красотата си? Тогава Балсам Xpel Banana (400 ml) ще ви помогне да постигнете целите си! Насладете се на ползите и предимствата на продуктите Xpel и други аксесоари за коса от 100% оригинални марки.Капацитет: 400 mlВид: Подранване след измиване..
8.59 лв. 10.74 лв.
Хидратиращ Шампоан Xpel Argan Oil (300 ml) - Фризьорство
-20 %
Марка: Xpel Артикулен номер: r0000429534
Искате да подобрите визията си и да подчертаете красотата си? Тогава Хидратиращ Шампоан Xpel Argan Oil (300 ml) ще ви помогне да постигнете целите си! Насладете се на ползите и предимствата на продуктите Xpel и други аксесоари за коса от 100% оригинални марки.Вид: ШампоанКапацитет: 300 mlCъстав: Арг..
8.59 лв. 10.74 лв.
Балсам Xpel Tea Tree (400 ml) - Фризьорство
-20 %
Марка: Xpel Артикулен номер: r0000429543
Искате да подобрите визията си и да подчертаете красотата си? Тогава Балсам Xpel Tea Tree (400 ml) ще ви помогне да постигнете целите си! Насладете се на ползите и предимствата на продуктите Xpel и други аксесоари за коса от 100% оригинални марки.Вид: БалсамКапацитет: 400 mlИме на аромата: Tea Tree..
8.64 лв. 10.80 лв.
Ревитализиращ Шампоан Macadamia Масло от ядки на макадамия 400 ml - Фризьорство
-20 %
Марка: Macadamia Артикулен номер: r0000666548
Искате да подобрите визията си и да подчертаете красотата си? Тогава Ревитализиращ Шампоан Macadamia Масло от ядки на макадамия (400 ml) ще ви помогне да постигнете целите си! Насладете се на ползите и предимствата на продуктите Macadamia и други аксесоари за коса от 100% оригинални марки.Вид: Шампо..
8.69 лв. 10.86 лв.
Балсам Xpel Argan Oil (300 ml) - Фризьорство
-19 %
Марка: Xpel Артикулен номер: r0000429532
Искате да подобрите визията си и да подчертаете красотата си? Тогава Балсам Xpel Argan Oil (300 ml) ще ви помогне да постигнете целите си! Насладете се на ползите и предимствата на продуктите Xpel и други аксесоари за коса от 100% оригинални марки.Вид: БалсамКапацитет: 300 ml..
8.83 лв. 10.92 лв.
Балсам Xpel CBD 400 ml - Фризьорство
-20 %
Марка: Xpel Артикулен номер: r0000712010
Искате да подобрите визията си и да подчертаете красотата си? Тогава Балсам Xpel CBD 400 ml ще ви помогне да постигнете целите си! Насладете се на ползите и предимствата на продуктите Xpel и други аксесоари за коса от 100% оригинални марки.Вид: CBDБалсамСвойства: ОмекотителПрепоръчителна Употреба: Е..
8.83 лв. 11.04 лв.
Капилярен протектор Xpel Argan Oil Heat Defence Spray 150 ml - Фризьорство
-20 %
Марка: Xpel Артикулен номер: r0000616420
Искате да подобрите визията си и да подчертаете красотата си? Тогава Капилярен протектор Xpel Argan Oil Heat Defence Spray 150 ml ще ви помогне да постигнете целите си! Насладете се на ползите и предимствата на продуктите Xpel и други аксесоари за коса от 100% оригинални марки.Форма: SprayСвойства: ..
8.83 лв. 11.04 лв.
Хидратиращ Шампоан Xpel Кокосов орех 400 ml - Фризьорство
-20 %
Марка: Xpel Артикулен номер: r0000666558
Искате да подобрите визията си и да подчертаете красотата си? Тогава Хидратиращ Шампоан Xpel Кокосов орех 400 ml ще ви помогне да постигнете целите си! Насладете се на ползите и предимствата на продуктите Xpel и други аксесоари за коса от 100% оригинални марки.Аромат: Кокосов орехСвойства: Овлажните..
8.83 лв. 11.04 лв.
Цветна Пяна Azalea Рус - Фризьорство
-20 %
Марка: Azalea Артикулен номер: r000034192
Искате да подобрите визията си и да подчертаете красотата си? Тогава Цветна Пяна Azalea Рус ще ви помогне да постигнете целите си! Насладете се на ползите и предимствата на продуктите Azalea и други аксесоари за коса от 100% оригинални марки.Вид: УнисексКапацитет: 150 mlЦвят: Рус..
9.02 лв. 11.28 лв.
Аксесоари PREMIUM Ролка Филм Прозрачен - Фризьорство
-20 %
Марка: PREMIUM Артикулен номер: r0000343672
Искате да подобрите визията си и да подчертаете красотата си? Тогава Аксесоари PREMIUM Ролка Филм Прозрачен ще ви помогне да постигнете целите си! Насладете се на ползите и предимствата на продуктите PREMIUM и други аксесоари за коса от 100% оригинални марки.Форма: РолкаВид: ФилмЕстествено: Прозраче..
9.31 лв. 11.64 лв.
Крем Оцветител Lil Antiage Lisap 77/00 Рус - Фризьорство
-20 %
Марка: Lisap Артикулен номер: r0000136878
Искате да подобрите визията си и да подчертаете красотата си? Тогава Крем Оцветител Lil Antiage Lisap 77/00 Рус ще ви помогне да постигнете целите си! Насладете се на ползите и предимствата на продуктите Lisap и други аксесоари за коса от 100% оригинални марки.Капацитет: 100 mlЦвят: Рус..
9.31 лв. 11.64 лв.
Показани са от 1 до 40 от 6159 резултата (154 страници)