Меню
Кошница

Фризьорство

Продукти за фризьорство в Росанто

Това една от любимите категории за дамите, защото тук ние предлагаме красота! Ако сте подвластни на суетата и искате да изглеждате и още и още по-добре, трябва да знаете, че се намирате на точното за вас място. Защото именно тук ви очакват онези малки тайни “оръжия”, с които гледката в огледалото ще е покъртително добра… В раздела предлагаме страхотни бюти решения за фризьорство на супер изгодни цени и налични за онлайн поръчки.

Какви продукти за фризьорство ще откриете при нас

Доверете се на Rosanto и бъдете прелестни всеки ден. На работното и място, в нощния клуб, у дома. Вече имате решението, така че готови ли сте да го приложите и наяве? Преди да отговорите, вижте какво имаме за вас в тази подкатегория:

     бои за коса - използват се както в професионалното фризьорство, така и за домашна употреба. Тук ще откриете разнообразие от цветове и оксиданти, с които да се потопите в колористиката и да постигнете отличен нюанс за вашата грива;

     вакси за коса - стилизирането на прическата е важна стъпка, която не бива да пропускаме, когато се приготвяме за излизане или за някой специален повод. Ваксите за коса се използват и във фризьорството, защото водят до добри естетически резултати, но най-вече трайни такива;

     гребени и четки - разресването на косъма трябва да се извършва внимателно и с подходящото за целта пособие. В раздела ще намерите внушителна селекция от гребени и четки с различни размери и дори цветове. Продуктовият каталог включва и продукти като ластици за коса, щипки, рокли, клипсове и други полезни атрибути за постигането на хубава визия;

     лакове за коса - още един много често използван продукт във фризьорството и от страна на дамите, без който задържането на прическата не би било възможно. При избор обърнете внимание силата на фиксацията, марката и съставките;

     маски за коса - подхранването на гривата стои в основата на това тя да изглежда здрава, лъскава, добре подредена и витална. Маски за коса са задължителен компонент от бюти протокола на всяка дама, а правилното им редуване ще доведе до видими резултати още след няколко използвания. Предлагаме на марки като Alfaparf Milano, Alterna, Biolage, Fanola и други иконични имена във фризьорството, познати на повечето от нас;

     маски за коса и балсами - понякога е нужно само още малко, за да видим гривата си в най-добрия ѝ вид. Правилната грижа е задължителна, ако искаме да се радваме на красива прическа абсолютно всеки ден, а системната употреба на подходящите за нас маски и балсами ще намалят щетите по косъма в резултат на външни фактори като слънце, термична обработка, силни стилизиращи продукти и др.

Машинки за подстригване, сешоари, фиксиращи гелове, обикновени и сухи шампоани, преси и пяни за коса - изключително много са решенията за фризьорство, които от Rosanto имаме да ви предложим и както обичайно, на доста приемливи цени.

Защо да се доверите на Rosanto

Фризьорството е интересна материя, която е обект на постоянни промени. Постоянно се появяват нови трендове в прическите, все по-добри технологии за подстригване и оформяне на косата, цветове в колористиката и прочее. За да сме в крак с всички тези иновации, трябва не само да имаме желанието да сме “на ти” с тенденциите, но и да разполагаме с нужните “инструменти”. Доверете се на Rosanto и си подарете дозата красота, от която се нуждаете!

Марка: Rosanto Home Артикулен номер: r000042150
Искате да подобрите визията си и да подчертаете красотата си? Тогава Разресваща Четка ще ви помогне да постигнете целите си! Насладете се на ползите и предимствата на продуктите и други аксесоари за коса от 100% оригинални марки.Цвят: ЧеренМатериал: Пластмаса..
4.32 лв.
Марка: Rosanto Артикулен номер: r0000215740
Искате да подобрите визията си и да подчертаете красотата си? Тогава Четка Дървен ще ви помогне да постигнете целите си! Насладете се на ползите и предимствата на продуктите Beauty и други аксесоари за коса от 100% оригинални марки.Цвят: ДървенПрибл. Размери: 4,5 x 3 x 22,2 cm..
4.32 лв.
Марка: Daf Cosmeteck Артикулен номер: r0000266446
Искате да подобрите визията си и да подчертаете красотата си? Тогава Калъф Daf Cosmeteck 1113 Преса за коса Термичен ще ви помогне да постигнете целите си! Насладете се на ползите и предимствата на продуктите Daf Cosmeteck и други аксесоари за коса от 100% оригинални марки.Цвят: ЧеренХарактеристики:..
4.38 лв.
Марка: Diva Артикулен номер: r0000179997
Искате да подобрите визията си и да подчертаете красотата си? Тогава Четка Diva Cleaner ще ви помогне да постигнете целите си! Насладете се на ползите и предимствата на продуктите Diva и други аксесоари за коса от 100% оригинални марки.Вид: почистващо средство..
4.38 лв.
Марка: Eurostil Артикулен номер: r0000165793
Децата заслужават най-доброто, затова ти представяме Клипс Eurostil 5 cm Черен Удулатор (24 pcs), идеален за тези, които търсят качествени продукти за най-малките! Получи Eurostil и други марки и лицензи на най-добрите цени!Части: 24 pcsВисок: 5 cmЦвят: ЧеренВид: Удулатор..
4.50 лв.
Марка: Eurostil Артикулен номер: r0000165797
Децата заслужават най-доброто, затова ти представяме Клипс Eurostil 50 mm Бронз Удулатор (24 pcs), идеален за тези, които търсят качествени продукти за най-малките! Получи Eurostil и други марки и лицензи на най-добрите цени!Части: 24 pcsПрибл. Размери: 50 mmЦвят: БронзВид: Удулатор..
4.50 лв.
Марка: Eurostil Артикулен номер: r0000189390
Ако търсите електроуреди за дома си на най-добри цени, не пропускайте Машинки за подстригване Eurostil Nº 00962 2 листа и широка селекция от качествени малки електроуреди!Листи: 2 листаВид: Машинки за подстригване..
4.56 лв.
Марка: Eurostil Артикулен номер: r0000165780
Искате да подобрите визията си и да подчертаете красотата си? Тогава Фиби Eurostil Бронз (20 pcs) ще ви помогне да постигнете целите си! Насладете се на ползите и предимствата на продуктите Eurostil и други аксесоари за коса от 100% оригинални марки.Части: 20 pcsЕстествено: Бронз..
4.56 лв.
Марка: Macadamia Артикулен номер: r000037835
Искате да подобрите визията си и да подчертаете красотата си? Тогава Унисекс Фризьорски Комплект Ultra Rich Macadamia (3 pcs) ще ви помогне да постигнете целите си! Насладете се на ползите и предимствата на продуктите Macadamia и други аксесоари за коса от 100% оригинални марки.Вид: УнисексВключва: ..
4.62 лв.
Марка: Eurostil Артикулен номер: r0000165779
Искате да подобрите визията си и да подчертаете красотата си? Тогава Фиби Eurostil 55 mm Черен (20 pcs) ще ви помогне да постигнете целите си! Насладете се на ползите и предимствата на продуктите Eurostil и други аксесоари за коса от 100% оригинални марки.Части: 20 pcsЦвят: ЧеренПрибл. Размери: 55 m..
5.04 лв.
Марка: Dikson Muster Артикулен номер: r0000133416
Искате да подобрите визията си и да подчертаете красотата си? Тогава Гребен Dikson Muster Пластмаса ще ви помогне да постигнете целите си! Насладете се на ползите и предимствата на продуктите Dikson Muster и други аксесоари за коса от 100% оригинални марки.Материал: ПластмасаЦвят: Черен..
5.22 лв.
Марка: Eurostil Артикулен номер: r0000184366
Цвят: ЧеренПрибл. Размери: 2,5 cmВид: ФибиКапацитет: 24 pcsДецата заслужават най-доброто, затова ти представяме Клипс Eurostil Черен 2,5 cm (24 pcs), идеален за тези, които търсят качествени продукти за най-малките! Получи Eurostil и други марки и лицензи на най-добрите цени!..
5.22 лв.
Марка: Eurostil Артикулен номер: r0000178722
Искате да подобрите визията си и да подчертаете красотата си? Тогава Палитра Eurostil Прозрачен ще ви помогне да постигнете целите си! Насладете се на ползите и предимствата на продуктите Eurostil и други аксесоари за коса от 100% оригинални марки.Вид: ПалитраРазмер: МалътЕстествено: Прозрачен..
5.22 лв.
Марка: Eurostil Артикулен номер: r0000306521
Искате да подобрите визията си и да подчертаете красотата си? Тогава Четка Eurostil Перца Гребен ще ви помогне да постигнете целите си! Насладете се на ползите и предимствата на продуктите Eurostil и други аксесоари за коса от 100% оригинални марки.Вид: ГребенХарактеристики: Перцаброя: 1 броя..
5.34 лв.
Марка: Beter Артикулен номер: r000033730
Искате да подобрите визията си и да подчертаете красотата си? Тогава Гребен Beter ще ви помогне да постигнете целите си! Насладете се на ползите и предимствата на продуктите Beter и други аксесоари за коса от 100% оригинални марки.Вид: УнисексПрибл. Размери: 12,5 cm..
5.46 лв.
Марка: Eurostil Артикулен номер: r0000133426
Искате да подобрите визията си и да подчертаете красотата си? Тогава Гребен Eurostil Миксер (175 mm) ще ви помогне да постигнете целите си! Насладете се на ползите и предимствата на продуктите Eurostil и други аксесоари за коса от 100% оригинални марки.Вид: МиксерПрибл. Размери: 175 mmЦвят: Черен..
5.46 лв.
Марка: Eurostil Артикулен номер: r0000133420
Искате да подобрите визията си и да подчертаете красотата си? Тогава Гребен Special Eurostil Пластмаса ще ви помогне да постигнете целите си! Насладете се на ползите и предимствата на продуктите Eurostil и други аксесоари за коса от 100% оригинални марки.Материал: ПластмасаЦвят: Черен..
5.46 лв.
Марка: Eurostil Артикулен номер: r0000133417
Искате да подобрите визията си и да подчертаете красотата си? Тогава Гребен за Кичури Eurostil Дървен Широк ще ви помогне да постигнете целите си! Насладете се на ползите и предимствата на продуктите Eurostil и други аксесоари за коса от 100% оригинални марки.Материал: ДървенХарактеристики: ШирокЦвя..
5.46 лв.
Марка: Eurostil Артикулен номер: r0000306520
Искате да подобрите визията си и да подчертаете красотата си? Тогава Гребен за Кичури Eurostil Черен 19 cm Перца ще ви помогне да постигнете целите си! Насладете се на ползите и предимствата на продуктите Eurostil и други аксесоари за коса от 100% оригинални марки.Вид: ГребенЦвят: ЧеренПрибл. Размер..
5.46 лв.
Марка: Xanitalia Артикулен номер: r0000152162
Децата заслужават най-доброто, затова ти представяме Щипка Pro Xanitalia Неръждаема стомана Извит (8,5 x 12 cm), идеален за тези, които търсят качествени продукти за най-малките! Получи Xanitalia и други марки и лицензи на най-добрите цени!Материал: Неръждаема стоманаХарактеристики: Извит..
5.46 лв.
Марка: Eurostil Артикулен номер: r0000516406
Искате да подобрите визията си и да подчертаете красотата си? Тогава Декоративни Ластици за Коса Eurostil 50 броя ще ви помогне да постигнете целите си! Насладете се на ползите и предимствата на продуктите Eurostil и други аксесоари за коса от 100% оригинални марки.броя: 50 брояВид: Козметика..
5.70 лв.
Марка: Eurostil Артикулен номер: r0000516407
Искате да подобрите визията си и да подчертаете красотата си? Тогава Декоративни Ластици за Коса Eurostil 50 броя ще ви помогне да постигнете целите си! Насладете се на ползите и предимствата на продуктите Eurostil и други аксесоари за коса от 100% оригинални марки.броя: 50 брояВид: Козметика..
5.70 лв.
Марка: Eurostil Артикулен номер: r0000165754
Искате да подобрите визията си и да подчертаете красотата си? Тогава Гребен Eurostil Плектър Пластмаса ще ви помогне да постигнете целите си! Насладете се на ползите и предимствата на продуктите Eurostil и други аксесоари за коса от 100% оригинални марки.Вид: ПлектърМатериал: Пластмаса..
5.76 лв.
Марка: Eurostil Артикулен номер: r0000165768
Искате да подобрите визията си и да подчертаете красотата си? Тогава Гребен Eurostil Четка за рисуване Мигли ще ви помогне да постигнете целите си! Насладете се на ползите и предимствата на продуктите Eurostil и други аксесоари за коса от 100% оригинални марки.Вид: Четка за рисуванеМигли..
5.76 лв.
Марка: Montibello Артикулен номер: r0000131746
Искате да подобрите визията си и да подчертаете красотата си? Тогава Цветен активатор Oalia Montibello 5.5 vol (1.7%) (90 ml) ще ви помогне да постигнете целите си! Насладете се на ползите и предимствата на продуктите Montibello и други аксесоари за коса от 100% оригинални марки.Вид: СметанаХарактер..
5.76 лв.
Марка: Franck Provost Артикулен номер: r0000499010
Искате да подобрите визията си и да подчертаете красотата си? Тогава Гребен Franck Provost 848747 (След ремонт A) ще ви помогне да постигнете целите си! Насладете се на ползите и предимствата на продуктите Franck Provost и други аксесоари за коса от 100% оригинални марки.Характеристики: Антистатичен..
5.82 лв.
Марка: Eurostil Артикулен номер: r0000133427
Искате да подобрите визията си и да подчертаете красотата си? Тогава Гребен Eurostil Найлон ще ви помогне да постигнете целите си! Насладете се на ползите и предимствата на продуктите Eurostil и други аксесоари за коса от 100% оригинални марки.Материал: НайлонЦвят: Черен..
5.88 лв.
Марка: Eurostil Артикулен номер: r0000216257
Искате да подобрите визията си и да подчертаете красотата си? Тогава Гребен Eurostil Червен Гребен ще ви помогне да постигнете целите си! Насладете се на ползите и предимствата на продуктите Eurostil и други аксесоари за коса от 100% оригинални марки.Вид: ГребенЦвят: Червен..
5.88 лв.
Марка: Eurostil Артикулен номер: r0000133451
Искате да подобрите визията си и да подчертаете красотата си? Тогава Гребен Pro Eurostil ще ви помогне да постигнете целите си! Насладете се на ползите и предимствата на продуктите Eurostil и други аксесоари за коса от 100% оригинални марки.Цвят: Черен..
5.88 лв.
Марка: Eurostil Артикулен номер: r0000133449
Искате да подобрите визията си и да подчертаете красотата си? Тогава Гребен Special Eurostil ще ви помогне да постигнете целите си! Насладете се на ползите и предимствата на продуктите Eurostil и други аксесоари за коса от 100% оригинални марки.Цвят: Черен..
5.88 лв.
Марка: Rosanto Артикулен номер: r0000166363
Искате да подобрите визията си и да подчертаете красотата си? Тогава Гумени Ластици за Коса Кестеняв ще ви помогне да постигнете целите си! Насладете се на ползите и предимствата на продуктите и други аксесоари за коса от 100% оригинални марки.Цвят: Кестеняв..
5.88 лв.
Марка: Rosanto Артикулен номер: r0000516355
Ако търсите електроуреди за дома си на най-добри цени, не пропускайте Декоративни Ластици за Коса 275 броя и широка селекция от качествени малки електроуреди!броя: 275 брояВид: Козметика..
5.88 лв.
Марка: Eurostil Артикулен номер: r0000133441
Искате да подобрите визията си и да подчертаете красотата си? Тогава Гребен за Кичури Eurostil Дървен ще ви помогне да постигнете целите си! Насладете се на ползите и предимствата на продуктите Eurostil и други аксесоари за коса от 100% оригинални марки.Материал: ДървенЦвят: Кафяв..
6.00 лв.
Марка: Inca Артикулен номер: r000041682
Искате да подобрите визията си и да подчертаете красотата си? Тогава Гумени Ластици за Коса Inca Еластичен (18 Части) ще ви помогне да постигнете целите си! Насладете се на ползите и предимствата на продуктите Inca и други аксесоари за коса от 100% оригинални марки.Части: 18 ЧастиВажна информация: Р..
6.00 лв.
Марка: Inca Артикулен номер: r000041644
Искате да подобрите визията си и да подчертаете красотата си? Тогава Гумени Ластици за Коса Inca Еластичен Розов (6 Части) ще ви помогне да постигнете целите си! Насладете се на ползите и предимствата на продуктите Inca и други аксесоари за коса от 100% оригинални марки.Части: 6 ЧастиВажна информаци..
6.00 лв.
Марка: Inca Артикулен номер: r000041685
Искате да подобрите визията си и да подчертаете красотата си? Тогава Гумени Ластици за Коса Inca Черен (10 Части) ще ви помогне да постигнете целите си! Насладете се на ползите и предимствата на продуктите Inca и други аксесоари за коса от 100% оригинални марки.Части: 10 ЧастиЦвят: ЧеренХарактеристи..
6.00 лв.
Марка: Eurostil Артикулен номер: r0000343668
Искате да подобрите визията си и да подчертаете красотата си? Тогава Лесен клип за коса Eurostil (3,5 cm) ще ви помогне да постигнете целите си! Насладете се на ползите и предимствата на продуктите Eurostil и други аксесоари за коса от 100% оригинални марки.Прибл. диаметър: Ø 3,5 cmВид: Гъба за кок..
6.00 лв.
Марка: Eurostil Артикулен номер: r0000178810
Искате да подобрите визията си и да подчертаете красотата си? Тогава Метър Eurostil (150 ml) ще ви помогне да постигнете целите си! Насладете се на ползите и предимствата на продуктите Eurostil и други аксесоари за коса от 100% оригинални марки.Вид: Eлектрическа самобръсначкаМетърКапацитет: 150 ml..
6.00 лв.
Марка: Inca Артикулен номер: r000041476
Искате да подобрите визията си и да подчертаете красотата си? Тогава Щипка Inca Пластмаса Кафяв ще ви помогне да постигнете целите си! Насладете се на ползите и предимствата на продуктите Inca и други аксесоари за коса от 100% оригинални марки.Вид: Щипки за КосатаМатериал: ПластмасаЦвят: Кафяв..
6.00 лв.
Марка: Eurostil Артикулен номер: r0000133450
Искате да подобрите визията си и да подчертаете красотата си? Тогава Гребен за Кичури Eurostil Широк ще ви помогне да постигнете целите си! Насладете се на ползите и предимствата на продуктите Eurostil и други аксесоари за коса от 100% оригинални марки.Характеристики: ШирокЦвят: Черен..
6.12 лв.
Показани са от 1 до 40 от 10530 резултата (264 страници)