Меню
Кошница

Слънчеви очила

Слънчеви очила от Росанто

Качествената слънцезащита е задължителна през лятото. Тя включва не само използването на крем за тяло с висок фактор, но и носенето на слънчеви очила, които предпазват очите от вредното въздействие на UV лъчите. В тази директория на онлайн магазин Rosanto ви очакват мъжки, дамски и детски модели с модерен дизайн и с отлично качество, както и ефектни калъфи към тях на достъпни цени. Унисекс решенията са също част от богата бленда продукти в раздела, за които си струва да отделите време и да поръчате подходящите според вкуса ви.

Защо е важно да носим слънчеви очила

Те са неизменен аксесоар от ежедневната визия, която освен актуална, трябва да е и практична, Слънчевите очила чудесно допълват личния ни стил, който може да е делови, екстравагантен или спортно-елегантен. Добре е да имаме поне един чифт от тях в шкафа с фешън придобивки, защото:

     предпазват очите от слънцето - това е най-съществената причина, поради която не трябва да се лишаваме от чифт слънчеви очила с оригинален произход. Колкото са по-качествените те, толкова по-висока ще е тяхната защита. Подходящи са за използване не само през летните месеци, но и по време на всеки един друг месец от годината;

     придават завършен вид на аутфита - дори и да сме положили големи усилия в подбора на дрехи, ако не сме обърнали внимание на финалните щрихи, крайните резултати няма да са на висота. Затова е важно да изберем красиви аксесоари като слънчевите очила, с които външният ни вид ще бъде безупречен;

     с тях можем да прикрием някои несъвършенства - напълно възможно е да изместим фокуса от дадена част от лицето, ако заложим на рамка в правилната за нас форма и цвят. Подобен “трик” се прилага все по-често от мъжете и жените, използващи в своя ползва всеки възможен ресурс, за да подобрят визията си;

     полезни са по време на шофиране - водачите на лека кола знаят колко е важно да имат добра видимост, докато управляват своя автомобил. Ако бъдат заслепени от яркото слънце, е напълно възможно да изгубят контрол над превозното средство, което на свой ред да доведе до ПТП. Слънчевите очила с хубави стъкла ще намалят риска от възникването на подобни инциденти.

Дивидентите от носенето на слънчеви очила са многобройни. Те не само допринасят за очното здраве, но и са идеалното модно допълнение към спортния и елегантния стайлинг. Харесват се от жените, мъжете и децата, а изборът им е пряко свързан с желаното качество, форма и цвят.

Какви видове ще откриете при нас

Предлагаме слънчеви очила в голямо разнообразие и на марки като Hugo Jimmy Boss, Jimmy Choo, Just Cavalli, Michael Kors, Nike, Prada, Roberto Cavalli и други легендарни имена в света на модата, които ще видите на сайта ни. Цветовото разнообразие е също факт, а нюанси като сиво, синьо, черно, червено и кафяво са сред наличните опции.

При избор на слънчеви очила наблегнете на неща като формата на вашето лице и подходящата за него рамка - овална, квадратна, кръгла, тип “пеперуда”, авиатор и др. Можете да изберете тънки или по-дебели дръжки, като тук водещият фактор е комфортът. При селекция заложете максималната цена, използвайки предоставения от нас филтър, който ще ви помогне да откриете най-добрите възможни оферти за този вид аксесоар.

Марка: Harry Potter Артикулен номер: r000072953
Ако искате да притежавате най-новите продукти в областта на модата и аксесоарите и тези модни нотки са важни за Вашия външен вид, не пропускайте Детски слънчеви очила Harry Potter Розов! Насладете се на най-добрите марки слънчеви очила.Цвят: РозовПрибл. Размери: 12,2 x 5 x 12,5 cmСоларен филтър: Защ..
13.02 лв.
Марка: Mickey Mouse Артикулен номер: r000072956
Ако искате да притежавате най-новите продукти в областта на модата и аксесоарите и тези модни нотки са важни за Вашия външен вид, не пропускайте Детски слънчеви очила Mickey Mouse Черен Червен! Насладете се на най-добрите марки слънчеви очила.Цвят: ЧервенЧеренПрибл. Размери: 12,5 x 5,5 x 12,5 cmСола..
13.02 лв.
Марка: Super Wings Артикулен номер: r000056865
Защитете малчуганите от слънцето с най-добрите артикули за детска мода. Не пропускайте слънчевите очила с калъф Джет (Super Wings)!В съответствие с EN ISO 12312-1:2013100% защита срещу UV лъчи (UV400)Слънчев филтър категория 3Почистват се с мека кърпаРазмери (отпред x височина x дръжки): 12,5 x 4 x ..
16.20 лв.
Марка: Super Wings Артикулен номер: r000056866
Защитете малчуганите от слънцето с най-добрите артикули за детска мода. Не пропускайте слънчевите очила с калъф Дизи (Super Wings)!В съответствие с EN ISO 12312-1:2013100% защита срещу UV лъчи (UV400)Слънчев филтър категория 3Почистват се с мека кърпаРазмери (отпред x височина x дръжки): 12,5 x 4 x ..
16.20 лв.
Марка: Princesses Disney Артикулен номер: r0000447562
Ако искате да притежавате най-новите продукти в областта на модата и аксесоарите и тези модни нотки са важни за Вашия външен вид, не пропускайте Детски слънчеви очила Princesses Disney цвят тюркоаз! Насладете се на най-добрите марки слънчеви очила.Цвят: цвят тюркоазМатериал: АкриленПоликарбонатПрибл..
16.80 лв.
Марка: The Paw Patrol Артикулен номер: r0000416444
Ако искате да притежавате най-новите продукти в областта на модата и аксесоарите и тези модни нотки са важни за Вашия външен вид, не пропускайте Детски слънчеви очила The Paw Patrol Син! Насладете се на най-добрите марки слънчеви очила.Цвят: СинМатериал: АкриленПоликарбонатПрибл. Размери: 12 x 4 x 1..
16.80 лв.
Марка: Rosanto Артикулен номер: r0000521612
Ако търсите нови разработки на пазара, представяме Ви Слънчеви очила +2,50 Червен UV400 (След ремонт A+)!Цвят: ЧервенДиоптри: +2,50Вид: Унисекс възрастниЗащита: UV400СЛЕД РЕМОНТ: това са продукти, върнати в период на изтегляне или изложба, които понякога са били използвани за тестове някои се продав..
17.34 лв.
Марка: Harry Potter Артикулен номер: r000072954
Ако искате да притежавате най-новите продукти в областта на модата и аксесоарите и тези модни нотки са важни за Вашия външен вид, не пропускайте Детски слънчеви очила Harry Potter Черен! Насладете се на най-добрите марки слънчеви очила.Цвят: ЧеренЧервенПрибл. Размери: 13 x 4,6 x 12,5 cmСоларен филтъ..
21.06 лв.
Марка: The Mandalorian Артикулен номер: r000072957
Ако искате да притежавате най-новите продукти в областта на модата и аксесоарите и тези модни нотки са важни за Вашия външен вид, не пропускайте Детски слънчеви очила The Mandalorian Зелен! Насладете се на най-добрите марки слънчеви очила.Цвят: ЗеленПрибл. Размери: 12,2 x 5 x 12,5 cmСоларен филтър: ..
21.06 лв.
Марка: Batman Артикулен номер: r0000447563
Ако искате да притежавате най-новите продукти в областта на модата и аксесоарите и тези модни нотки са важни за Вашия външен вид, не пропускайте Детски слънчеви очила Batman Черен! Насладете се на най-добрите марки слънчеви очила.Цвят: ЧеренМатериал: АкриленПоликарбонатПрибл. Размери: 12,9 x 4 x 12,..
21.72 лв.
Марка: Frozen Артикулен номер: r000067513
Ако искате да притежавате най-новите продукти в областта на модата и аксесоарите и тези модни нотки са важни за Вашия външен вид, не пропускайте Детски слънчеви очила Frozen Син! Насладете се на най-добрите марки слънчеви очила.Вид: ДетскиМатериал: PCАкриленЦвят: СинПрибл. Размери: 13 x 4,6 x 12,7 c..
21.72 лв.
Марка: Frozen Артикулен номер: r0000217533
Ако искате да притежавате най-новите продукти в областта на модата и аксесоарите и тези модни нотки са важни за Вашия външен вид, не пропускайте Детски слънчеви очила Frozen Син! Насладете се на най-добрите марки слънчеви очила.Цвят: СинМатериал: АкриленPCПрибл. Размери: 12,2 x 4,8 x 12,5 cmВид: очи..
21.72 лв.
Марка: Harry Potter Артикулен номер: r0000237431
Ако искате да притежавате най-новите продукти в областта на модата и аксесоарите и тези модни нотки са важни за Вашия външен вид, не пропускайте Детски слънчеви очила Harry Potter Черен! Насладете се на най-добрите марки слънчеви очила.Цвят: ЧеренМатериал: АкриленPCВид: ДетскиСлънчеви очилаРазмер: Е..
21.72 лв.
Марка: Mickey Mouse Артикулен номер: r0000217532
Ако искате да притежавате най-новите продукти в областта на модата и аксесоарите и тези модни нотки са важни за Вашия външен вид, не пропускайте Детски слънчеви очила Mickey Mouse Червен! Насладете се на най-добрите марки слънчеви очила.Цвят: ЧервенМатериал: АкриленPCПрибл. Размери: 12,6 x 4,9 x 12,..
21.72 лв.
Марка: Mickey Mouse Артикулен номер: r0000447569
Ако искате да притежавате най-новите продукти в областта на модата и аксесоарите и тези модни нотки са важни за Вашия външен вид, не пропускайте Детски слънчеви очила Mickey Mouse Черен! Насладете се на най-добрите марки слънчеви очила.Цвят: ЧеренМатериал: АкриленПоликарбонатПрибл. Размери: 12,9 x 4..
21.72 лв.
Марка: Minnie Mouse Артикулен номер: r000060096
Ако искате да притежавате най-новите продукти в областта на модата и аксесоарите и тези модни нотки са важни за Вашия външен вид, не пропускайте Детски слънчеви очила Minnie Mouse 74294! Насладете се на най-добрите марки слънчеви очила.Cъстав: ПоликарбонатАкриленЦвят: ЧеренЧервенПрибл. Размери: 12,5..
21.72 лв.
Марка: Minnie Mouse Артикулен номер: r0000447566
Ако искате да притежавате най-новите продукти в областта на модата и аксесоарите и тези модни нотки са важни за Вашия външен вид, не пропускайте Детски слънчеви очила Minnie Mouse Розов! Насладете се на най-добрите марки слънчеви очила.Цвят: РозовМатериал: АкриленПоликарбонатВид: ДетскиДетски слънче..
21.72 лв.
Марка: Minnie Mouse Артикулен номер: r0000447568
Ако искате да притежавате най-новите продукти в областта на модата и аксесоарите и тези модни нотки са важни за Вашия външен вид, не пропускайте Детски слънчеви очила Minnie Mouse Розов! Насладете се на най-добрите марки слънчеви очила.Цвят: РозовМатериал: АкриленПоликарбонатПрибл. Размери: 12,9 x 4..
21.72 лв.
Марка: Minnie Mouse Артикулен номер: r0000304300
Ако искате да притежавате най-новите продукти в областта на модата и аксесоарите и тези модни нотки са важни за Вашия външен вид, не пропускайте Детски слънчеви очила Minnie Mouse Розов! Насладете се на най-добрите марки слънчеви очила.Цвят: РозовМатериал: АкриленPCПрибл. Размери: 12,2 x 4,8 x 12,5 ..
21.72 лв.
Марка: Peppa Pig Артикулен номер: r0000447564
Ако искате да притежавате най-новите продукти в областта на модата и аксесоарите и тези модни нотки са важни за Вашия външен вид, не пропускайте Детски слънчеви очила Peppa Pig Розов! Насладете се на най-добрите марки слънчеви очила.Цвят: РозовМатериал: АкриленПоликарбонатПрибл. Размери: 12,9 x 4 x ..
21.72 лв.
Марка: Peppa Pig Артикулен номер: r0000401915
Ако искате да притежавате най-новите продукти в областта на модата и аксесоарите и тези модни нотки са важни за Вашия външен вид, не пропускайте Детски слънчеви очила Peppa Pig Розов! Насладете се на най-добрите марки слънчеви очила.Цвят: РозовМатериал: АкриленPCПрибл. Размери: 13 x 4,9 x 12,5 cmВид..
21.72 лв.
Марка: Peppa Pig Артикулен номер: r000072962
Ако искате да притежавате най-новите продукти в областта на модата и аксесоарите и тези модни нотки са важни за Вашия външен вид, не пропускайте Детски слънчеви очила Peppa Pig Розов! Насладете се на най-добрите марки слънчеви очила.Цвят: РозовПрибл. Размери: 12,2 x 4,7 x 12,7 cmСоларен филтър: Защи..
21.72 лв.
Марка: Princesses Disney Артикулен номер: r0000304299
Ако искате да притежавате най-новите продукти в областта на модата и аксесоарите и тези модни нотки са важни за Вашия външен вид, не пропускайте Детски слънчеви очила Princesses Disney! Насладете се на най-добрите марки слънчеви очила.Цвят: РозовМатериал: АкриленPCПрибл. Размери: 12,8 x 4,8 x 12,5 c..
21.72 лв.
Марка: Sonic Артикулен номер: r0000451504
Ако искате да притежавате най-новите продукти в областта на модата и аксесоарите и тези модни нотки са важни за Вашия външен вид, не пропускайте Детски слънчеви очила Sonic Син! Насладете се на най-добрите марки слънчеви очила.Цвят: СинМатериал: АкриленПоликарбонатПрибл. Размери: 13 x 5 x 12,5 cmВид..
21.72 лв.
Марка: Sonic Артикулен номер: r0000217531
Ако искате да притежавате най-новите продукти в областта на модата и аксесоарите и тези модни нотки са важни за Вашия външен вид, не пропускайте Детски слънчеви очила Sonic Син! Насладете се на най-добрите марки слънчеви очила.Цвят: СинМатериал: АкриленPCПрибл. Размери: 13 x 4,6 x 12,5 cmВид: очилаД..
21.72 лв.
Марка: Spiderman Артикулен номер: r000072958
Ако искате да притежавате най-новите продукти в областта на модата и аксесоарите и тези модни нотки са важни за Вашия външен вид, не пропускайте Детски слънчеви очила Spiderman Червен! Насладете се на най-добрите марки слънчеви очила.Цвят: ЧервенПрибл. Размери: 13 x 4,6 x 12,5 cmСоларен филтър: Защи..
21.72 лв.
Марка: The Avengers Артикулен номер: r0000447559
Ако искате да притежавате най-новите продукти в областта на модата и аксесоарите и тези модни нотки са важни за Вашия външен вид, не пропускайте Детски слънчеви очила The Avengers Зелен! Насладете се на най-добрите марки слънчеви очила.Цвят: ЗеленМатериал: АкриленПоликарбонатПрибл. Размери: 12,9 x 4..
21.72 лв.
Марка: The Avengers Артикулен номер: r000072964
Ако искате да притежавате най-новите продукти в областта на модата и аксесоарите и тези модни нотки са важни за Вашия външен вид, не пропускайте Детски слънчеви очила The Avengers Син! Насладете се на най-добрите марки слънчеви очила.Цвят: СинПрибл. Размери: 13 x 4,6 x 12,5 cmСоларен филтър: Защита ..
21.72 лв.
Марка: The Avengers Артикулен номер: r0000447560
Ако искате да притежавате най-новите продукти в областта на модата и аксесоарите и тези модни нотки са важни за Вашия външен вид, не пропускайте Детски слънчеви очила The Avengers Син! Насладете се на най-добрите марки слънчеви очила.Цвят: СинМатериал: АкриленПоликарбонатПрибл. Размери: 12,9 x 4 x 1..
21.72 лв.
Марка: The Paw Patrol Артикулен номер: r0000447561
Ако искате да притежавате най-новите продукти в областта на модата и аксесоарите и тези модни нотки са важни за Вашия външен вид, не пропускайте Детски слънчеви очила The Paw Patrol Многоцветен! Насладете се на най-добрите марки слънчеви очила.Цвят: МногоцветенМатериал: АкриленПоликарбонатВид: Детск..
21.72 лв.
Марка: The Paw Patrol Артикулен номер: r0000282320
Ако искате да притежавате най-новите продукти в областта на модата и аксесоарите и тези модни нотки са важни за Вашия външен вид, не пропускайте Детски слънчеви очила The Paw Patrol Син! Насладете се на най-добрите марки слънчеви очила.Цвят: СинМатериал: АкриленPCВид: ДетскиСлънчеви очилаРазмер: Еди..
21.72 лв.
Марка: Batman Артикулен номер: r000072963
Ако искате да притежавате най-новите продукти в областта на модата и аксесоарите и тези модни нотки са важни за Вашия външен вид, не пропускайте Детски слънчеви очила Batman Сив! Насладете се на най-добрите марки слънчеви очила.Цвят: СивПрибл. Размери: 13 x 4,6 x 12,5 cmСоларен филтър: Защита 100% о..
24.78 лв.
Марка: Opulize Артикулен номер: r0000382245
Ако искате да притежавате най-новите продукти в областта на модата и аксесоарите и тези модни нотки са важни за Вашия външен вид, не пропускайте Слънчеви очила Opulize (След ремонт A+)! Насладете се на най-добрите марки слънчеви очила.Цвят: ЧеренКристал: Поляризирани слънчеви очилаСЛЕД РЕМОНТ: това ..
29.40 лв.
Марка: Skechers Артикулен номер: r0000167272
Ако искате да притежавате най-новите продукти в областта на модата и аксесоарите и тези модни нотки са важни за Вашия външен вид, не пропускайте Слънчеви очила унисекс Skechers SE9003-5367U Жълт Червен (ø 53 mm)! Насладете се на най-добрите марки слънчеви очила.Цвят: ЖълтЧервенМатериал: ПластмасаКри..
30.00 лв.
Марка: Paltons Sunglasses Артикулен номер: r0000375803
Ако искате да притежавате най-новите продукти в областта на модата и аксесоарите и тези модни нотки са важни за Вашия външен вид, не пропускайте Слънчеви очила унисекс Nasnu Paltons Sunglasses (50 mm)! Насладете се на най-добрите марки слънчеви очила.Вид: УнисексКристал: ø 50 mmМатериал: АцетатМост:..
35.58 лв.
Марка: More & More Артикулен номер: r0000167129
Ако искате да притежавате най-новите продукти в областта на модата и аксесоарите и тези модни нотки са важни за Вашия външен вид, не пропускайте Дамски слънчеви очила More & More MM54332-60740 (ø 60 mm)! Насладете се на най-добрите марки слънчеви очила.Цвят: КафявМатериал: ПластмасаКристал: ø 60 mmМ..
36.90 лв.
Марка: More & More Артикулен номер: r0000167131
Ако искате да притежавате най-новите продукти в областта на модата и аксесоарите и тези модни нотки са важни за Вашия външен вид, не пропускайте Дамски слънчеви очила More & More MM54338-62300 (Ø 62 mm)! Насладете се на най-добрите марки слънчеви очила.Цвят: ЧервенМатериал: ПластмасаКристал: Ø 62 mm..
36.90 лв.
Марка: Esprit Артикулен номер: r0000254185
Ако искате да притежавате най-новите продукти в областта на модата и аксесоарите и тези модни нотки са важни за Вашия външен вид, не пропускайте Детски слънчеви очила Esprit ET19736-46531! Насладете се на най-добрите марки слънчеви очила.Материал: СмолаМост: 15 mmКрачета: 115 mmСоларен филтър: Клас ..
36.90 лв.
Марка: More & More Артикулен номер: r0000167265
Ако искате да притежавате най-новите продукти в областта на модата и аксесоарите и тези модни нотки са важни за Вашия външен вид, не пропускайте Слънчеви очила унисекс More & More MM54516-50600 Черен (ø 50 mm) (Сив)! Насладете се на най-добрите марки слънчеви очила.Цвят: ЧеренМатериал: ПластмасаКрис..
36.90 лв.
Марка: More & More Артикулен номер: r0000167266
Ако искате да притежавате най-новите продукти в областта на модата и аксесоарите и тези модни нотки са важни за Вашия външен вид, не пропускайте Слънчеви очила унисекс More & More MM54518-55200 Сребрист Метал (ø 55 mm) (Сив)! Насладете се на най-добрите марки слънчеви очила.Цвят: СребристМеталКриста..
36.90 лв.
Показани са от 1 до 40 от 7509 резултата (188 страници)