Меню
Кошница

Почистване, Прахосмукачки И Гладене

Почистване, Прахосмукачки и Гладене

за Пералните

Много е трудно да си представим в днешно време дом без пералня. Те са се превърнали в основна част от нашето ежедневие, както и от нашата домакинска работа. Именно поради тази причина е от голямо значение внимателно да изберете от каква пералня има нужда семейството ви, за да останете доволни от решението си. Онлайн магазин Росанто предлага голямо разнообразие от различни модели перални, за да може по-лесно да направите правилния за вас и вашето жилище избор.

 

Кой модел пералня е най-подходящ за мен?
Изборът на пералня за вашия дом е отговорно, а често и трудно, решение. Както при повечето електроуреди, закупуването на пералня е инвестиция, която е добре да сте убедени, че ще се отплати. От най-голямо значение е да прецените къде ще бъде поставен уреда, след като го закупите. Хубаво е да изберете подходящо място, тъй като пералните машини заемат обемиста част от помещението. За свое улеснение можете да измерите избраното от вас пространство, което би ви помогнало в търсенето на правилния модел.
Също толкова важно е да изберете обема или капацитета на барабана на пералнята. Най-лесно е да вземете решение спрямо броя на вашето семейство. Това определя колко дрехи ще се слагат за едно пране, което от своя страна ви помага да разберете от какъв капацитет на пералнята имате нужда.
За ваше удобство е добре да вземете решение какъв тип модел търсите. Под тип се разбира дали уредът да е с предно зареждане или с горно. Решението зависи най-вече от пространството, което сте избрали за новата си пералня, както и от вашето лично предпочитание.
По-съвременните модели са изработени с по-ниски нива на шум при работа, но все пак е добре да проверите какви са, преди да направите окончателния си избор. Заради високотехнологичния начин, по който са изработени тези съвременни перални, те са оборудвани с много допълнителни функции. Най-значимите от тях са дигитални таймери, различни опции за програми на пране (например за бяло, за деликатни материи и т.н.), сензорен дисплей и много други. Въпреки че са по-скъпи от семплите модели, те носят удобства на домакинството, които си струват цената.
 

за Съдомиялните
 
Ако имате въпроси или се нуждаете от повече информация, не се колебайте да се свържете с нашите консултанти, които с радост ще ви помогнат, на телефон: 0882 600 419.

Съдомиялните машини са уреди, които все по-често намират място в съвременните кухни. Причините за това са удобството и практичността, които те носят във вашето домакинство. С помощта им можете лесно да намалите кухненската си работа, което е причината много хора да оборудват кухните си с тях. Онлайн магазин Росанто предлага богат избор от съдомиялни, така че да можете по-лесно да намерите подходящия за вас и вашия дом модел.

 

Как да избера правилния за мен модел съдомиялна машина?


Едно от най-важните неща при избирането на съдомиялна е вместимостта й. Това е основния критерий, която трябва да проверявате при избора на такъв уред. За да определите от колко обемна съдомиялната имате нужда, трябва да прецените за колко членно семейство закупувате уреда. Не е нужно да се отбелязва, че три, четири или повече членно семейство ще се нуждае от по-голяма машина, тъй като броя на мръсните чинии след вечеря ще е по-голям.
Накрая е добре да проверите разнообразните програми за измиване. Някои по-модерни дизайни включват специални функции, като измиване с топла или студена вода, специфично измиване на стъклени прибори, или дори сушене. Тези функции значително улесняват ползването на електроуреда, като същевременно намаляват и работата, която трябва да свършите в кухнята.
 

Както при повечето електроуреди, така и при съдомиялните, трябва да подходите много внимателно при своя избор. Купуването на уред винаги е инвестиция, затова е добре да сте сигурни, че тя ще се отплати. Първото нещо, което трябва да прецените, е къде искате да поставите новия си електроуред. Съдомиялните са значително по-обемисти, в сравнение с други уреди, затова трябва да подготвите достатъчно пространство. За свое улеснение можете да измерите разстоянията на мястото, което сте заделили. По този начин ще ви е по-лесно да намерите модел в подходящ за вас размер. Ако пък сте решили да закупите съдомиялна, но не мислите, че разполагате с достатъчно пространство за нея, можете да разгледате каталога в сайта ни за съдомиялни за вграждане. Те заемат значително по-малко място от свободностоящите модели, което ги прави подходящи за по-малки помещения, където е нужно пестенето на пространство.

Резервни Части за Мопове InnovaGoods Bb_D3525113 (След ремонт A) - Почистване, Прахосмукачки И Гладене
-20 %
Марка: InnovaGoods Артикулен номер: r0000578114
Ако искате да се погрижите за всеки детайл удома и да имате най-новите продукти, които ще улеснят живота ви, поръчайте Резервни Части за Мопове InnovaGoods Bb_D3525113 (След ремонт A) на най-добра цена.Вид: Уред за почистване под високо наляганеЦвят: БялСЛЕД РЕМОНТ: това са продукти, върнати в перио..
1.25 лв. 1.56 лв.
Ароматизатор Acorde Закачалки за / над Тропически Червен (20 g) - Почистване, Прахосмукачки И Гладене
-20 %
Марка: Acorde Артикулен номер: r0000116271
Ако искате да се погрижите за всеки детайл удома и да имате най-новите продукти, които ще улеснят живота ви, поръчайте Ароматизатор Тропически на най-добра цена.Прибл. Размери: 1 x 17 x 10,5 cm..
1.44 лв. 1.80 лв.
Ароматизатор Розови цветя (20 g) - Почистване, Прахосмукачки И Гладене
-20 %
Марка: Rosanto Home Артикулен номер: r0000148402
Ако искате да се погрижите за всеки детайл удома и да имате най-новите продукти, които ще улеснят живота ви, поръчайте Ароматизатор Розови цветя (20 g) на най-добра цена.Характеристики: Горна закачалка за окачванеПрибл. Размери: 0,5 x 17 x 10 cmГорна закачалка за окачванеАромат: Розови цветяКапаците..
1.44 лв. 1.80 лв.
Свещ Лавандула Фуксия (7 x 8 x 7 cm) - Почистване, Прахосмукачки И Гладене
-20 %
Марка: Rosanto Home Артикулен номер: r000010290
Ако искате да се погрижите за всеки детайл удома и да имате най-новите продукти, които ще улеснят живота ви, поръчайте Свещ Лавандула Фуксия (7 x 8 x 7 cm) на най-добра цена.Материал: ВосъкЦвят: ФуксияПрибл. Размери: 7 x 8 x 7 cmАромат: Лавандула..
1.92 лв. 2.40 лв.
Кошче за боклук Метал (8 x 9,5 x 8 cm) - Почистване, Прахосмукачки И Гладене
-20 %
Марка: Pincello Артикулен номер: r000010178
Ако искате да се погрижите за всеки детайл удома и да имате най-новите продукти, които ще улеснят живота ви, поръчайте Кошче за боклук Метал (8 x 9,5 x 8 cm) на най-добра цена.Материал: МеталВажна информация: Различни дизайни, изпращани на случаен принцип според наличносттаПрибл. Размери: 8 x 9,5 x ..
2.06 лв. 2.58 лв.
Ароматизатор Океан Чанта (55 gr) - Почистване, Прахосмукачки И Гладене
-20 %
Марка: Rosanto Home Артикулен номер: r0000119105
Ако искате да се погрижите за всеки детайл удома и да имате най-новите продукти, които ще улеснят живота ви, поръчайте Ароматизатор Океан 55 gr на най-добра цена.Прибл. Размери: 0,4 x 23 x 17 cm..
2.21 лв. 2.76 лв.
Чанта Ароматно Червени плодове - Почистване, Прахосмукачки И Гладене
-20 %
Марка: Rosanto Home Артикулен номер: r000010239
Ако искате да се погрижите за всеки детайл удома и да имате най-новите продукти, които ще улеснят живота ви, поръчайте Чанта Ароматно Червени плодове на най-добра цена.Цвят: ЧервенПрибл. Размери: 0,4 x 23 x 17 cmВид: АроматноАромат: Червени плодове..
2.21 лв. 2.76 лв.
Уред за почистване на прозорци Supernet Пластмаса - Почистване, Прахосмукачки И Гладене
-20 %
Марка: Supernet Артикулен номер: r0000267479
Ако искате да се погрижите за всеки детайл удома и да имате най-новите продукти, които ще улеснят живота ви, поръчайте Уред за почистване на прозорци Supernet Пластмаса на най-добра цена.Важна информация: Различни дизайни, изпращани на случаен принцип според наличносттаМатериал: Пластмаса..
2.26 лв. 2.82 лв.
Кошче за боклук Метал (9 x 9,7 x 9 cm) - Почистване, Прахосмукачки И Гладене
-20 %
Марка: Pincello Артикулен номер: r000010177
Ако искате да се погрижите за всеки детайл удома и да имате най-новите продукти, които ще улеснят живота ви, поръчайте Кошче за боклук Метал (9 x 9,7 x 9 cm) на най-добра цена.Материал: МеталВажна информация: Различни дизайни, изпращани на случаен принцип според наличносттаПрибл. Размери: 9 x 9,7 x ..
2.30 лв. 2.88 лв.
Ароматизатор (2 Части) - Почистване, Прахосмукачки И Гладене
-20 %
Марка: Rosanto Home Артикулен номер: r000012207
Ако искате да се погрижите за всеки детайл удома и да имате най-новите продукти, които ще улеснят живота ви, поръчайте Ароматизатор (2 Части) на най-добра цена.Материал: ПластмасаЧасти: 2 ЧастиЦвят: Червен/БялоПрибл. Размери: 6 x 10 x 6 cm..
2.35 лв. 2.94 лв.
Кошница Пластмаса Клипси (15,5 x 12,8 x 23,5 cm) - Почистване, Прахосмукачки И Гладене
-20 %
Марка: Rosanto Home Артикулен номер: r00005098
Ако търсите електроуреди за дома си на най-добри цени, не пропускайте Кошница Пластмаса Клипси (15,5 x 12,8 x 23,5 cm) и широка селекция от качествени малки електроуреди!Материал: ПластмасаВажна информация: Различни дизайни, изпращани на случаен принцип според наличността..
2.40 лв. 3.00 лв.
Ароматизатор Supernet Праскова (375 ml) - Почистване, Прахосмукачки И Гладене
-20 %
Марка: Supernet Артикулен номер: r0000225777
Ако искате да се погрижите за всеки детайл удома и да имате най-новите продукти, които ще улеснят живота ви, поръчайте Ароматизатор Supernet Праскова (375 ml) на най-добра цена.Капацитет: 375 mlАромат: Праскова..
2.45 лв. 3.06 лв.
Резервен Моп за Бърсане Vivid - Почистване, Прахосмукачки И Гладене
-20 %
Марка: Rosanto Home Артикулен номер: r000010960
Ако искате да се погрижите за всеки детайл удома и да имате най-новите продукти, които ще улеснят живота ви, поръчайте Резервен Моп за Бърсане Vivid на най-добра цена.Важна информация: Различни дизайни, изпращани на случаен принцип според наличносттаПрибл. Размери: 16 x 43 cm..
2.50 лв. 3.12 лв.
Кърпи полиестер Вискоза Жълт (5 uds) - Почистване, Прахосмукачки И Гладене
-20 %
Марка: Rosanto Home Артикулен номер: r0000164232
Ако искате да се погрижите за всеки детайл удома и да имате най-новите продукти, които ще улеснят живота ви, поръчайте Кърпи полиестер Вискоза Жълт (5 uds) на най-добра цена.Цвят: ЖълтМатериал: полиестерВискозаПрибл. Размери: 40 x 36 cmВключва: 5 броя..
2.54 лв. 3.18 лв.
Дръжка за моп Червен 140 Cm - Почистване, Прахосмукачки И Гладене
-20 %
Марка: Rosanto Cleaning Артикулен номер: r0000112510
Ако искате да се погрижите за всеки детайл удома и да имате най-новите продукти, които ще улеснят живота ви, поръчайте Дръжка за моп Червен 140 Cm на най-добра цена.Материал: МеталПрибл. Размери: 140 x 2 cm..
2.59 лв. 3.24 лв.
почистващо средство Дезинфекционен Универсален (750 ml) - Почистване, Прахосмукачки И Гладене
-20 %
Марка: Rosanto Home Артикулен номер: r00006632
Ако искате да се погрижите за всеки детайл удома и да имате най-новите продукти, които ще улеснят живота ви, поръчайте почистващо средство Дезинфекционен Универсален (750 ml) на най-добра цена.Функция: УниверсаленКапацитет: 750 mlСвойства: ДезинфекционенЕстествено: Алуминий..
2.59 лв. 3.24 лв.
Отстраняване на петна De Lázaro Замяна (750 ml) - Почистване, Прахосмукачки И Гладене
-20 %
Марка: De Lázaro Артикулен номер: r00006743
Ако искате да се погрижите за всеки детайл удома и да имате най-новите продукти, които ще улеснят живота ви, поръчайте Отстраняване на петна De Lázaro Замяна (750 ml) на най-добра цена.Капацитет: 750 mlВид: ЗамянаФункция: Отстраняване на петна..
2.74 лв. 3.42 лв.
Отстраняване на петна De Lázaro Замяна (750 ml) - Почистване, Прахосмукачки И Гладене
-20 %
Марка: De Lázaro Артикулен номер: r00006744
Ако искате да се погрижите за всеки детайл удома и да имате най-новите продукти, които ще улеснят живота ви, поръчайте Отстраняване на петна De Lázaro Замяна (750 ml) на най-добра цена.Капацитет: 750 mlВид: ЗамянаОбезмаслителФункция: Отстраняване на петна..
2.74 лв. 3.42 лв.
почистващо средство Дезинфекционен Дървен Мрамор (1 l) - Почистване, Прахосмукачки И Гладене
-20 %
Марка: Rosanto Home Артикулен номер: r00006630
Ако искате да се погрижите за всеки детайл удома и да имате най-новите продукти, които ще улеснят живота ви, поръчайте почистващо средство Дезинфекционен Дървен Мрамор (1 l) на най-добра цена.Капацитет: 1 LВид: ПочваАромат: ЯбълкаПовърхност/приложение: ДървенМраморСвойства: ДезинфекционенЕстествено:..
2.74 лв. 3.42 лв.
Ароматизатор Океан - Почистване, Прахосмукачки И Гладене
-20 %
Марка: Rosanto Home Артикулен номер: r000010268
Ако искате да се погрижите за всеки детайл удома и да имате най-новите продукти, които ще улеснят живота ви, поръчайте Ароматизатор Океан на най-добра цена.Прибл. Размери: 5 x 25 x 5 cmАромат: Океан..
2.78 лв. 3.48 лв.
Кошница за Щипки Dem (24,5 x 18 x 15 cm) - Почистване, Прахосмукачки И Гладене
-20 %
Марка: Dem Артикулен номер: r000010769
Ако търсите електроуреди за дома си на най-добри цени, не пропускайте Кошница за Щипки Dem (24,5 x 18 x 15 cm) и широка селекция от качествени малки електроуреди!Прибл. Размери: 24,5 x 18 x 15 cmВажна информация: Различни дизайни, изпращани на случаен принцип според наличността..
2.88 лв. 3.60 лв.
Четка Supernet Многоцветен (62 cm) - Почистване, Прахосмукачки И Гладене
-20 %
Марка: Supernet Артикулен номер: r0000267484
Ако искате да се погрижите за всеки детайл удома и да имате най-новите продукти, които ще улеснят живота ви, поръчайте Четка Supernet Многоцветен (62 cm) на най-добра цена.Прибл. Размери: 62 cmЦвят: Многоцветен..
2.88 лв. 3.60 лв.
Тамян Тропически С опора (31 pcs) - Почистване, Прахосмукачки И Гладене
-20 %
Марка: Rosanto Home Артикулен номер: r0000185165
Прибл. Размери: 4,8 x 25,5 x 4,8 cmВид: Пръчици тамянАромат: ТропическиХарактеристики: С опораМатериал: ДървенМеталКартонВключва: Поставка x 1Пръчици тамян x 30Ако искате да се погрижите за всеки детайл удома и да имате най-новите продукти, които ще улеснят живота ви, поръчайте Тамян Тропически С оп..
2.98 лв. 3.72 лв.
Почистваща Четка Supernet 26 x 5,5 x 8 cm Пластмаса - Почистване, Прахосмукачки И Гладене
-20 %
Марка: Supernet Артикулен номер: r0000473969
Ако искате да придадете на Вашия дом по-оригинален вид, това е възможно с Почистваща Четка Supernet 26 x 5,5 x 8 cm Пластмаса.Материал: ПластмасаПрибл. Размери: 26 x 5,5 x 8 cmПрепоръчителна Употреба: Чинии..
3.02 лв. 3.78 лв.
Моп - Почистване, Прахосмукачки И Гладене
-20 %
Марка: Rosanto Home Артикулен номер: r0000223954
Ако искате да се погрижите за всеки детайл удома и да имате най-новите продукти, които ще улеснят живота ви, поръчайте Моп (8 x 28 x 8 cm) на най-добра цена.Прибл. Размери: 8 x 28 x 8 cmВажна информация: Различни дизайни, изпращани на случаен принцип според наличността..
3.07 лв. 3.84 лв.
Ароматизатор Жасмин - Почистване, Прахосмукачки И Гладене
-20 %
Марка: Rosanto Home Артикулен номер: r000010267
Ако искате да се погрижите за всеки детайл удома и да имате най-новите продукти, които ще улеснят живота ви, поръчайте Ароматизатор Жасмин на най-добра цена.Цвят: СинПрибл. Размери: 5 x 25 x 5 cmАромат: Жасмин..
3.17 лв. 3.96 лв.
Моп - Почистване, Прахосмукачки И Гладене
-20 %
Марка: Rosanto Home Артикулен номер: r0000223955
Ако искате да се погрижите за всеки детайл удома и да имате най-новите продукти, които ще улеснят живота ви, поръчайте Моп (8 x 28 x 8 cm) на най-добра цена.Прибл. Размери: 8 x 28 x 8 cmВажна информация: Различни дизайни, изпращани на случаен принцип според наличността..
3.26 лв. 4.08 лв.
Моп Supernet Памук - Почистване, Прахосмукачки И Гладене
-20 %
Марка: Supernet Артикулен номер: r0000474039
Ако искате да се погрижите за всеки детайл удома и да имате най-новите продукти, които ще улеснят живота ви, поръчайте Моп Supernet Памук на най-добра цена.Прибл. Размери: 28 x 9 x 9 cmМатериал: ПамукВид: Моп..
3.26 лв. 4.08 лв.
Дръжка на Метла Supernet (140 x 2 cm) - Зелен - Почистване, Прахосмукачки И Гладене
-20 %
Марка: Rosanto Cleaning Артикулен номер: r00002518
Ако искате да се погрижите за всеки детайл удома и да имате най-новите продукти, които ще улеснят живота ви, поръчайте Дръжка на Метла Supernet (140 x 2 cm) на най-добра цена.Прибл. Размери: 140 x 2 cmМатериал: Метал..
3.31 лв. 4.14 лв.
Дръжка на Метла Supernet (140 x 2 cm) - Лилав - Почистване, Прахосмукачки И Гладене
-20 %
Марка: Rosanto Cleaning Артикулен номер: r00002517
Ако искате да се погрижите за всеки детайл удома и да имате най-новите продукти, които ще улеснят живота ви, поръчайте Дръжка на Метла Supernet (140 x 2 cm) на най-добра цена.Прибл. Размери: 140 x 2 cmМатериал: Метал..
3.31 лв. 4.14 лв.
Комплект Свещи DKD Home Decor (12 pcs) (3.7 x 3.7 x 1.4 cm) - Почистване, Прахосмукачки И Гладене
-20 %
Марка: DKD Home Decor Артикулен номер: r0000185299
Цвят: БялМатериал: ВосъкАлуминийЧасти: 12 pcsЕстествено: ЕстественПрибл. Размери: 3.7 x 3.7 x 1.4 cmПрибл. обхват.: 3,5 часаАко искате да се погрижите за всеки детайл удома и да имате най-новите продукти, които ще улеснят живота ви, поръчайте Комплект Свещи DKD Home Decor (12 pcs) (3.7 x 3.7 x 1.4 c..
3.31 лв. 4.14 лв.
Четка за Козина PVC полипропилен (7 x 10,5 x 30 cm) (1 uds) - Почистване, Прахосмукачки И Гладене
-20 %
Марка: Rosanto Home Артикулен номер: r0000176262
Материал: PVCполипропиленВажна информация: Различни дизайни, изпращани на случаен принцип според наличносттаВид: ЗамянаПрибл. Размери: 7 x 10,5 x 30 cmброя: 1 udsЦвят: Светло сивТъмно сивАко искате да се погрижите за всеки детайл удома и да имате най-новите продукти, които ще улеснят живота ви, поръ..
3.36 лв. 4.20 лв.
Комплект за почистване и съхранение (5 pcs) - Почистване, Прахосмукачки И Гладене
-20 %
Марка: Rosanto Home Артикулен номер: r0000259838
Ако искате да се погрижите за всеки детайл удома и да имате най-новите продукти, които ще улеснят живота ви, поръчайте Комплект за почистване и съхранение (5 pcs) на най-добра цена.Държава / Регион на производство: ИспанияCъстав: 20 % полиестер20 % полипропилен80 % Вискоза60 % ВискозаВключва: МопКър..
3.41 лв. 4.26 лв.
Свещ Зелен чай - Почистване, Прахосмукачки И Гладене
-20 %
Марка: Rosanto Home Артикулен номер: r000010285
Ако искате да се погрижите за всеки детайл удома и да имате най-новите продукти, които ще улеснят живота ви, поръчайте Свещ Зелен чай на най-добра цена.Материал: CтъклоВосъкАромат: Зелен чай..
3.41 лв. 4.26 лв.
Ароматизатор Кокосов орех (18 ml) - Почистване, Прахосмукачки И Гладене
-20 %
Марка: Rosanto Home Артикулен номер: r00009533
Ако искате да се погрижите за всеки детайл удома и да имате най-новите продукти, които ще улеснят живота ви, поръчайте Ароматизатор Кокосов орех (18 ml) на най-добра цена.Размер: 18 mlАромат: Кокосов орех..
3.46 лв. 4.32 лв.
Дръжка на Метла Soft (140 x 2 cm) - Червен - Почистване, Прахосмукачки И Гладене
-20 %
Марка: Rosanto Cleaning Артикулен номер: r00002514
Ако искате да се погрижите за всеки детайл удома и да имате най-новите продукти, които ще улеснят живота ви, поръчайте Дръжка на Метла Soft (140 x 2 cm) на най-добра цена.Прибл. Размери: 140 x 2 cm..
3.46 лв. 4.32 лв.
Кухненска Хартия (20 m) - Почистване, Прахосмукачки И Гладене
-20 %
Марка: Rosanto Home Артикулен номер: r0000200268
Ако искате да се погрижите за всеки детайл удома и да имате най-новите продукти, които ще улеснят живота ви, поръчайте Кухненска Хартия (20 m) на най-добра цена.Цвят: КафявМатериал: TselluloosСъвместим с: фризерХладилникВид: УниверсаленХарактеристики: Одобрени за Употреба ХраниПрибл. Размери: 20 m..
3.46 лв. 4.32 лв.
Свещ Лавандула Розов - Почистване, Прахосмукачки И Гладене
-20 %
Марка: Rosanto Home Артикулен номер: r000010303
Ако искате да се погрижите за всеки детайл удома и да имате най-новите продукти, които ще улеснят живота ви, поръчайте Свещ Лавандула Розов на най-добра цена.Цвят: РозовМатериал: CтъклоВосъкАромат: Лавандула..
3.46 лв. 4.32 лв.
Връв 65 cm Бял Регулируем - Почистване, Прахосмукачки И Гладене
-20 %
Марка: Rosanto Артикулен номер: r0000356029
Ако искате да се погрижите за всеки детайл удома и да имате най-новите продукти, които ще улеснят живота ви, поръчайте Връв 65 cm Бял Регулируем на най-добра цена.Характеристики: РегулируемСъвместим с: ЧантаСъвместим: Съвместима употреба с очила и маски за по-голяма безопасностЦвят: БялДължина: 65 c..
3.50 лв. 4.38 лв.
Връв 65 cm Морско син Регулируем - Почистване, Прахосмукачки И Гладене
-20 %
Марка: Rosanto Артикулен номер: r0000356026
Ако искате да се погрижите за всеки детайл удома и да имате най-новите продукти, които ще улеснят живота ви, поръчайте Връв 65 cm Морско син Регулируем на най-добра цена.Характеристики: РегулируемСъвместим с: ЧантаСъвместим: Съвместима употреба с очила и маски за по-голяма безопасностЦвят: Морско си..
3.50 лв. 4.38 лв.
Показани са от 1 до 40 от 1749 резултата (44 страници)