Меню
Кошница

Почистване, Прахосмукачки И Гладене

Почистване, Прахосмукачки и Гладене

за Пералните

Много е трудно да си представим в днешно време дом без пералня. Те са се превърнали в основна част от нашето ежедневие, както и от нашата домакинска работа. Именно поради тази причина е от голямо значение внимателно да изберете от каква пералня има нужда семейството ви, за да останете доволни от решението си. Онлайн магазин Росанто предлага голямо разнообразие от различни модели перални, за да може по-лесно да направите правилния за вас и вашето жилище избор.

 

Кой модел пералня е най-подходящ за мен?
Изборът на пералня за вашия дом е отговорно, а често и трудно, решение. Както при повечето електроуреди, закупуването на пералня е инвестиция, която е добре да сте убедени, че ще се отплати. От най-голямо значение е да прецените къде ще бъде поставен уреда, след като го закупите. Хубаво е да изберете подходящо място, тъй като пералните машини заемат обемиста част от помещението. За свое улеснение можете да измерите избраното от вас пространство, което би ви помогнало в търсенето на правилния модел.
Също толкова важно е да изберете обема или капацитета на барабана на пералнята. Най-лесно е да вземете решение спрямо броя на вашето семейство. Това определя колко дрехи ще се слагат за едно пране, което от своя страна ви помага да разберете от какъв капацитет на пералнята имате нужда.
За ваше удобство е добре да вземете решение какъв тип модел търсите. Под тип се разбира дали уредът да е с предно зареждане или с горно. Решението зависи най-вече от пространството, което сте избрали за новата си пералня, както и от вашето лично предпочитание.
По-съвременните модели са изработени с по-ниски нива на шум при работа, но все пак е добре да проверите какви са, преди да направите окончателния си избор. Заради високотехнологичния начин, по който са изработени тези съвременни перални, те са оборудвани с много допълнителни функции. Най-значимите от тях са дигитални таймери, различни опции за програми на пране (например за бяло, за деликатни материи и т.н.), сензорен дисплей и много други. Въпреки че са по-скъпи от семплите модели, те носят удобства на домакинството, които си струват цената.
 

за Съдомиялните
 
Ако имате въпроси или се нуждаете от повече информация, не се колебайте да се свържете с нашите консултанти, които с радост ще ви помогнат, на телефон: 0882 600 419.

Съдомиялните машини са уреди, които все по-често намират място в съвременните кухни. Причините за това са удобството и практичността, които те носят във вашето домакинство. С помощта им можете лесно да намалите кухненската си работа, което е причината много хора да оборудват кухните си с тях. Онлайн магазин Росанто предлага богат избор от съдомиялни, така че да можете по-лесно да намерите подходящия за вас и вашия дом модел.

 

Как да избера правилния за мен модел съдомиялна машина?


Едно от най-важните неща при избирането на съдомиялна е вместимостта й. Това е основния критерий, която трябва да проверявате при избора на такъв уред. За да определите от колко обемна съдомиялната имате нужда, трябва да прецените за колко членно семейство закупувате уреда. Не е нужно да се отбелязва, че три, четири или повече членно семейство ще се нуждае от по-голяма машина, тъй като броя на мръсните чинии след вечеря ще е по-голям.
Накрая е добре да проверите разнообразните програми за измиване. Някои по-модерни дизайни включват специални функции, като измиване с топла или студена вода, специфично измиване на стъклени прибори, или дори сушене. Тези функции значително улесняват ползването на електроуреда, като същевременно намаляват и работата, която трябва да свършите в кухнята.
 

Както при повечето електроуреди, така и при съдомиялните, трябва да подходите много внимателно при своя избор. Купуването на уред винаги е инвестиция, затова е добре да сте сигурни, че тя ще се отплати. Първото нещо, което трябва да прецените, е къде искате да поставите новия си електроуред. Съдомиялните са значително по-обемисти, в сравнение с други уреди, затова трябва да подготвите достатъчно пространство. За свое улеснение можете да измерите разстоянията на мястото, което сте заделили. По този начин ще ви е по-лесно да намерите модел в подходящ за вас размер. Ако пък сте решили да закупите съдомиялна, но не мислите, че разполагате с достатъчно пространство за нея, можете да разгледате каталога в сайта ни за съдомиялни за вграждане. Те заемат значително по-малко място от свободностоящите модели, което ги прави подходящи за по-малки помещения, където е нужно пестенето на пространство.

Марка: Wooow Артикулен номер: r0000304651
Ако търсите електроуреди за дома си на най-добри цени, не пропускайте Въже за Простиране Wooow и широка селекция от качествени малки електроуреди!Вид: ВъжеЦвят: Assorted ColoursПрибл. Размери: Ø6 mm..
2.34 лв.
Марка: Wooow Артикулен номер: r0000298796
Ако искате да се погрижите за всеки детайл удома и да имате най-новите продукти, които ще улеснят живота ви, поръчайте Щипки за Дрехите Wooow Дървен (24 pcs) на най-добра цена.Прибл. Размери: 7 cmЦвят: КафявМатериал: ДървенВид: Щипки за ДрехитеБрой бройки: 24 Части..
2.40 лв.
Марка: Rosanto Cleaning Артикулен номер: r0000291197
Ако искате да се погрижите за всеки детайл удома и да имате най-новите продукти, които ще улеснят живота ви, поръчайте Дръжка на Метла Supernet (140 x 2 cm) (След ремонт A) на най-добра цена.Прибл. Размери: 140 x 2 cmМатериал: МеталСЛЕД РЕМОНТ: това са продукти, върнати в период на изтегляне или изл..
2.58 лв.
Марка: Rosanto Home Артикулен номер: r00002056
Ако искате да се погрижите за всеки детайл удома и да имате най-новите продукти, които ще улеснят живота ви, поръчайте Ароматизирана Свещ 144819 на най-добра цена.Аромат: ВанилияМатериал: МеталПрибл. Размери: 3 x Ø 6,3 cm..
2.64 лв.
Марка: Wooow Артикулен номер: r0000298798
Ако искате да се погрижите за всеки детайл удома и да имате най-новите продукти, които ще улеснят живота ви, поръчайте Щипки за Дрехите Wooow Пластмаса (18 pcs) на най-добра цена.Прибл. Размери: 8,6 cmМатериал: ПластмасаВид: Щипки за ДрехитеЦвят: ЗеленСьомгаБрой бройки: 18 Части..
2.64 лв.
Марка: Wooow Артикулен номер: r0000298797
Ако искате да се погрижите за всеки детайл удома и да имате най-новите продукти, които ще улеснят живота ви, поръчайте Щипки за Дрехите Wooow Пластмаса (24 pcs) на най-добра цена.Прибл. Размери: 7 cmМатериал: ПластмасаВид: Щипки за ДрехитеБрой бройки: 24 ЧастиЦвят: ЗеленСьомга..
2.64 лв.
Марка: Supernet Артикулен номер: r0000225775
Ако искате да се погрижите за всеки детайл удома и да имате най-новите продукти, които ще улеснят живота ви, поръчайте Ароматизатор Supernet Бор (375 ml) на най-добра цена.Капацитет: 375 mlАромат: Бор..
2.76 лв.
Марка: Supernet Артикулен номер: r0000225772
Ако искате да се погрижите за всеки детайл удома и да имате най-новите продукти, които ще улеснят живота ви, поръчайте Ароматизатор Supernet Океан (375 ml) на най-добра цена.Капацитет: 375 mlАромат: Океан..
2.76 лв.
Марка: Wooow Артикулен номер: r0000307338
Ако искате да се погрижите за всеки детайл удома и да имате най-новите продукти, които ще улеснят живота ви, поръчайте Стойка за Стенни метли Wooow (13 x 3 x 4 cm) на най-добра цена.Прибл. Размери: 13 x 3 x 4 cmВид: ПоставкаС метлаХарактеристики: Двоен..
2.82 лв.
Марка: Rosanto Home Артикулен номер: r00006629
Ако искате да се погрижите за всеки детайл удома и да имате най-новите продукти, които ще улеснят живота ви, поръчайте почистващо средство Дезинфекционен (1 l) на най-добра цена.Капацитет: 1 LВид: КухняПочваБаня и душСвойства: ДезинфекционенЕстествено: Алуминий..
2.88 лв.
Марка: Wooow Артикулен номер: r0000303813
Ако искате да се погрижите за всеки детайл удома и да имате най-новите продукти, които ще улеснят живота ви, поръчайте Четка Wooow (58 cm) на най-добра цена.Прибл. Размери: 58 cmЦвят: МногоцветенВид: Четка..
2.88 лв.
Марка: Supernet Артикулен номер: r0000112493
Ако искате да се погрижите за всеки детайл удома и да имате най-новите продукти, които ще улеснят живота ви, поръчайте Кухненска Кърпа за Почистване Supernet (48 x 48 cm) на най-добра цена.Материал: ТекстилРазлични дизайни, изпращани на случаен принцип според наличносттаПрибл. Размери: 48 x 48 cm..
2.94 лв.
Марка: Wooow Артикулен номер: r0000304654
Ако искате да се погрижите за всеки детайл удома и да имате най-новите продукти, които ще улеснят живота ви, поръчайте Уред за Почистване на Стъклокерамика Wooow 2 Части на най-добра цена.Вид: СкреперСтъклокерамичен котлонЦвят: Assorted ColoursМатериал: ПластмасаБрой бройки: 2 Части..
3.12 лв.
Марка: Wooow Артикулен номер: r0000303811
Ако искате да се погрижите за всеки детайл удома и да имате най-новите продукти, които ще улеснят живота ви, поръчайте Кошница за Щипки Wooow (18 x 18 x 14 cm) на най-добра цена.Прибл. Размери: 18 x 18 x 14 cmВид: КошницаМатериал: Пластмаса..
3.48 лв.
Марка: Supernet Артикулен номер: r0000267476
Ако искате да се погрижите за всеки детайл удома и да имате най-новите продукти, които ще улеснят живота ви, поръчайте Четка Supernet Пластмаса на най-добра цена.Важна информация: Различни дизайни, изпращани на случаен принцип според наличносттаМатериал: Пластмаса..
3.48 лв.
Марка: Rosanto Cleaning Артикулен номер: r0000112510
Ако искате да се погрижите за всеки детайл удома и да имате най-новите продукти, които ще улеснят живота ви, поръчайте Дръжка за моп Червен 140 Cm на най-добра цена.Материал: МеталПрибл. Размери: 140 x 2 cm..
3.54 лв.
Марка: Supernet Артикулен номер: r0000267478
Ако искате да се погрижите за всеки детайл удома и да имате най-новите продукти, които ще улеснят живота ви, поръчайте Четка Supernet Пластмаса на най-добра цена.Важна информация: Различни дизайни, изпращани на случаен принцип според наличносттаМатериал: Пластмаса..
3.54 лв.
Марка: De Lázaro Артикулен номер: r00006744
Ако искате да се погрижите за всеки детайл удома и да имате най-новите продукти, които ще улеснят живота ви, поръчайте Отстраняване на петна De Lázaro Замяна (750 ml) на най-добра цена.Капацитет: 750 mlВид: ЗамянаОбезмаслителФункция: Отстраняване на петна..
3.66 лв.
Марка: De Lázaro Артикулен номер: r00006743
Ако искате да се погрижите за всеки детайл удома и да имате най-новите продукти, които ще улеснят живота ви, поръчайте Отстраняване на петна De Lázaro Замяна (750 ml) на най-добра цена.Капацитет: 750 mlВид: ЗамянаФункция: Отстраняване на петна..
3.66 лв.
Марка: Rosanto Home Артикулен номер: r00006630
Ако искате да се погрижите за всеки детайл удома и да имате най-новите продукти, които ще улеснят живота ви, поръчайте почистващо средство Дезинфекционен Дървен Мрамор (1 l) на най-добра цена.Капацитет: 1 LВид: ПочваАромат: ЯбълкаПовърхност/приложение: ДървенМраморСвойства: ДезинфекционенЕстествено:..
3.66 лв.
Марка: Supernet Артикулен номер: r0000225777
Ако искате да се погрижите за всеки детайл удома и да имате най-новите продукти, които ще улеснят живота ви, поръчайте Ароматизатор Supernet Праскова (375 ml) на най-добра цена.Капацитет: 375 mlАромат: Праскова..
3.90 лв.
Марка: Supernet Артикулен номер: r0000225774
Ако искате да се погрижите за всеки детайл удома и да имате най-новите продукти, които ще улеснят живота ви, поръчайте Ароматизатор Supernet Пудра от Талк (375 ml) на най-добра цена.Капацитет: 375 mlАромат: Пудра от Талк..
3.90 лв.
Марка: Rosanto Cleaning Артикулен номер: r00002516
Ако искате да се погрижите за всеки детайл удома и да имате най-новите продукти, които ще улеснят живота ви, поръчайте Дръжка на Метла Soft (140 x 2 cm) на най-добра цена.Прибл. Размери: 140 x 2 cm..
3.90 лв.
Марка: Rosanto Cleaning Артикулен номер: r00006609
Ако искате да се погрижите за всеки детайл удома и да имате най-новите продукти, които ще улеснят живота ви, поръчайте Хигиенизиращи Мокри Кърпи (16,5 x 12 x 3 cm) (20 uds) на най-добра цена.Прибл. Размери: 16,5 x 12 x 3 cmколичество: 20 uds..
4.02 лв.
Марка: Rosanto Home Артикулен номер: r00006632
Ако искате да се погрижите за всеки детайл удома и да имате най-новите продукти, които ще улеснят живота ви, поръчайте почистващо средство Дезинфекционен Универсален (750 ml) на най-добра цена.Функция: УниверсаленКапацитет: 750 mlСвойства: ДезинфекционенЕстествено: Алуминий..
4.08 лв.
Марка: Rosanto Home Артикулен номер: r0000170392
Ако искате да се погрижите за всеки детайл удома и да имате най-новите продукти, които ще улеснят живота ви, поръчайте Четка за Метене Luxor Навън на най-добра цена.Съвместим с: Навън..
4.08 лв.
Марка: DKD Home Decor Артикулен номер: r0000185299
Цвят: БялМатериал: ВосъкАлуминийЧасти: 12 pcsЕстествено: ЕстественПрибл. Размери: 3.7 x 3.7 x 1.4 cmПрибл. обхват.: 3,5 часаАко искате да се погрижите за всеки детайл удома и да имате най-новите продукти, които ще улеснят живота ви, поръчайте Комплект Свещи DKD Home Decor (12 pcs) (3.7 x 3.7 x 1.4 c..
4.14 лв.
Марка: Rubberex Артикулен номер: r0000113114
Ако търсите нови разработки на пазара, представяме Ви Ръкавици Rubberex!Материал: ПластмасаХарактеристики: За многократна употребаДвуслоен..
4.14 лв.
Марка: Supernet Артикулен номер: r0000225795
Ако искате да се погрижите за всеки детайл удома и да имате най-новите продукти, които ще улеснят живота ви, поръчайте Четка за Метене Supernet Jack Black (27 x 4,5 x 10 cm) на най-добра цена.Прибл. Размери: 27 x 4,5 x 10 cm..
4.20 лв.
Марка: InnovaGoods Артикулен номер: r00007
Купете Микрофибърните Подложки за Моп Steam Mop X6 на най-добрата цена. Сега можете да закупите Микрофибърните Подложки за Моп Steam Mop X6 в нашия онлайн магазин. Възползвайте се от тази възможност и купете Микрофибърните Подложки за Моп Steam Mop X6 на най-добрата цена...
4.26 лв.
Марка: Rosanto Cleaning Артикулен номер: r0000112457
Ако искате да се погрижите за всеки детайл удома и да имате най-новите продукти, които ще улеснят живота ви, поръчайте Моп Син Вискоза (28 Cm) на най-добра цена.Материал: полиестерВискозаПрибл. Размери: 28 x 9 x 9 cm..
4.26 лв.
Марка: Supernet Артикулен номер: r0000309213
Ако искате да се погрижите за всеки детайл удома и да имате най-новите продукти, които ще улеснят живота ви, поръчайте Почистваща подложка Supernet (24 x 8 x 6 cm) на най-добра цена.Прибл. Размери: 24 x 8 x 6 cmВид: ЧинииПочистваща подложкаХарактеристики: С дръжка..
4.26 лв.
Марка: Rosanto Артикулен номер: r0000356029
Ако искате да се погрижите за всеки детайл удома и да имате най-новите продукти, които ще улеснят живота ви, поръчайте Връв 65 cm Бял Регулируем на най-добра цена.Характеристики: РегулируемСъвместим с: ЧантаСъвместим: Съвместима употреба с очила и маски за по-голяма безопасностЦвят: БялДължина: 65 c..
4.38 лв.
Марка: Rosanto Артикулен номер: r0000356026
Ако искате да се погрижите за всеки детайл удома и да имате най-новите продукти, които ще улеснят живота ви, поръчайте Връв 65 cm Морско син Регулируем на най-добра цена.Характеристики: РегулируемСъвместим с: ЧантаСъвместим: Съвместима употреба с очила и маски за по-голяма безопасностЦвят: Морско си..
4.38 лв.
Марка: Rosanto Артикулен номер: r0000356031
Ако искате да се погрижите за всеки детайл удома и да имате най-новите продукти, които ще улеснят живота ви, поръчайте Връв Розов 65 cm Регулируем на най-добра цена.Характеристики: РегулируемСъвместим с: ЧантаСъвместим: Съвместима употреба с очила и маски за по-голяма безопасностЦвят: РозовДължина: ..
4.38 лв.
Марка: Rosanto Артикулен номер: r0000356030
Ако искате да се погрижите за всеки детайл удома и да имате най-новите продукти, които ще улеснят живота ви, поръчайте Връв Син 65 cm Регулируем на най-добра цена.Характеристики: РегулируемСъвместим с: ЧантаСъвместим: Съвместима употреба с очила и маски за по-голяма безопасностЦвят: СинДължина: 65 c..
4.38 лв.
Марка: Rosanto Артикулен номер: r0000356028
Ако искате да се погрижите за всеки детайл удома и да имате най-новите продукти, които ще улеснят живота ви, поръчайте Връв Червен 65 cm Регулируем на най-добра цена.Характеристики: РегулируемСъвместим с: ЧантаСъвместим: Съвместима употреба с очила и маски за по-голяма безопасностЦвят: ЧервенДължина..
4.38 лв.
Марка: Rosanto Артикулен номер: r0000356027
Ако искате да се погрижите за всеки детайл удома и да имате най-новите продукти, които ще улеснят живота ви, поръчайте Връв Черен 65 cm Регулируем на най-добра цена.Характеристики: РегулируемСъвместим с: ЧантаСъвместим: Съвместима употреба с очила и маски за по-голяма безопасностЦвят: ЧеренДължина: ..
4.38 лв.
Марка: Rosanto Home Артикулен номер: r0000356599
Ако искате да се погрижите за всеки детайл удома и да имате най-новите продукти, които ще улеснят живота ви, поръчайте Лопата за Прах на най-добра цена.Прибл. Размери: 23 x 24,5 x 77 cmВажна информация: Различни дизайни, изпращани на случаен принцип според наличносттаВключва: Камшик..
4.44 лв.
Марка: Deogar Артикулен номер: r000012360
Ако искате да се погрижите за всеки детайл удома и да имате най-новите продукти, които ще улеснят живота ви, поръчайте Vinegar Deogar Концентрат (1L) на най-добра цена.Вид: почистващо средствоМатериал: ПластмасаФорма: 1 LХарактеристики: Концентрат..
4.56 лв.
Показани са от 1 до 40 от 2449 резултата (62 страници)