Меню
Кошница

Почистване, Прахосмукачки И Гладене

Почистване, Прахосмукачки и Гладене

за Пералните

Много е трудно да си представим в днешно време дом без пералня. Те са се превърнали в основна част от нашето ежедневие, както и от нашата домакинска работа. Именно поради тази причина е от голямо значение внимателно да изберете от каква пералня има нужда семейството ви, за да останете доволни от решението си. Онлайн магазин Росанто предлага голямо разнообразие от различни модели перални, за да може по-лесно да направите правилния за вас и вашето жилище избор.

 

Кой модел пералня е най-подходящ за мен?
Изборът на пералня за вашия дом е отговорно, а често и трудно, решение. Както при повечето електроуреди, закупуването на пералня е инвестиция, която е добре да сте убедени, че ще се отплати. От най-голямо значение е да прецените къде ще бъде поставен уреда, след като го закупите. Хубаво е да изберете подходящо място, тъй като пералните машини заемат обемиста част от помещението. За свое улеснение можете да измерите избраното от вас пространство, което би ви помогнало в търсенето на правилния модел.
Също толкова важно е да изберете обема или капацитета на барабана на пералнята. Най-лесно е да вземете решение спрямо броя на вашето семейство. Това определя колко дрехи ще се слагат за едно пране, което от своя страна ви помага да разберете от какъв капацитет на пералнята имате нужда.
За ваше удобство е добре да вземете решение какъв тип модел търсите. Под тип се разбира дали уредът да е с предно зареждане или с горно. Решението зависи най-вече от пространството, което сте избрали за новата си пералня, както и от вашето лично предпочитание.
По-съвременните модели са изработени с по-ниски нива на шум при работа, но все пак е добре да проверите какви са, преди да направите окончателния си избор. Заради високотехнологичния начин, по който са изработени тези съвременни перални, те са оборудвани с много допълнителни функции. Най-значимите от тях са дигитални таймери, различни опции за програми на пране (например за бяло, за деликатни материи и т.н.), сензорен дисплей и много други. Въпреки че са по-скъпи от семплите модели, те носят удобства на домакинството, които си струват цената.
 

за Съдомиялните
 
Ако имате въпроси или се нуждаете от повече информация, не се колебайте да се свържете с нашите консултанти, които с радост ще ви помогнат, на телефон: 0882 600 419.

Съдомиялните машини са уреди, които все по-често намират място в съвременните кухни. Причините за това са удобството и практичността, които те носят във вашето домакинство. С помощта им можете лесно да намалите кухненската си работа, което е причината много хора да оборудват кухните си с тях. Онлайн магазин Росанто предлага богат избор от съдомиялни, така че да можете по-лесно да намерите подходящия за вас и вашия дом модел.

 

Как да избера правилния за мен модел съдомиялна машина?


Едно от най-важните неща при избирането на съдомиялна е вместимостта й. Това е основния критерий, която трябва да проверявате при избора на такъв уред. За да определите от колко обемна съдомиялната имате нужда, трябва да прецените за колко членно семейство закупувате уреда. Не е нужно да се отбелязва, че три, четири или повече членно семейство ще се нуждае от по-голяма машина, тъй като броя на мръсните чинии след вечеря ще е по-голям.
Накрая е добре да проверите разнообразните програми за измиване. Някои по-модерни дизайни включват специални функции, като измиване с топла или студена вода, специфично измиване на стъклени прибори, или дори сушене. Тези функции значително улесняват ползването на електроуреда, като същевременно намаляват и работата, която трябва да свършите в кухнята.
 

Както при повечето електроуреди, така и при съдомиялните, трябва да подходите много внимателно при своя избор. Купуването на уред винаги е инвестиция, затова е добре да сте сигурни, че тя ще се отплати. Първото нещо, което трябва да прецените, е къде искате да поставите новия си електроуред. Съдомиялните са значително по-обемисти, в сравнение с други уреди, затова трябва да подготвите достатъчно пространство. За свое улеснение можете да измерите разстоянията на мястото, което сте заделили. По този начин ще ви е по-лесно да намерите модел в подходящ за вас размер. Ако пък сте решили да закупите съдомиялна, но не мислите, че разполагате с достатъчно пространство за нея, можете да разгледате каталога в сайта ни за съдомиялни за вграждане. Те заемат значително по-малко място от свободностоящите модели, което ги прави подходящи за по-малки помещения, където е нужно пестенето на пространство.

Резервен Моп за Бърсане - Почистване, Прахосмукачки И Гладене
-20 %
Марка: Rosanto Cleaning Артикулен номер: r0000321846
Ако сте загрижени за Вашето здраве и търсите продукти, които да Ви предложат защита и благосъстояние[/b]], купете Резервен Моп за Бърсане и други продукти на най-добрите цени.Вид: ЗамянаМопЦвят: МногоцветенТегло: 130 g..
0.62 лв. 0.78 лв.
Микрофибърна кърпа за почистване 144386 - Бял - Почистване, Прахосмукачки И Гладене
-20 %
Марка: Rosanto Cleaning Артикулен номер: r00001922
Ако искате да се погрижите за всеки детайл удома и да имате най-новите продукти, които ще улеснят живота ви, поръчайте Микрофибърна кърпа за почистване 144386 на най-добра цена.Материал: Микрофибър..
0.96 лв. 1.20 лв.
Почистваща подложка - Почистване, Прахосмукачки И Гладене Почистваща подложка - Почистване, Прахосмукачки И Гладене
-20 %
Марка: Rosanto Home Артикулен номер: r0000114157
Ако искате да се погрижите за всеки детайл удома и да имате най-новите продукти, които ще улеснят живота ви, поръчайте Почистваща подложка на най-добра цена.Прибл. Размери: 4 x 9 x 6,5 cm..
1.20 лв. 1.50 лв.
Ароматизатор Supernet Бор (100 g) - Почистване, Прахосмукачки И Гладене
-20 %
Марка: Supernet Артикулен номер: r0000225783
Ако искате да се погрижите за всеки детайл удома и да имате най-новите продукти, които ще улеснят живота ви, поръчайте Ароматизатор Supernet Бор (100 g) на най-добра цена.Капацитет: 100 gАромат: Бор..
1.34 лв. 1.68 лв.
Ароматизатор Supernet Ванилия (100 g) - Почистване, Прахосмукачки И Гладене
-20 %
Марка: Supernet Артикулен номер: r0000225787
Ако искате да се погрижите за всеки детайл удома и да имате най-новите продукти, които ще улеснят живота ви, поръчайте Ароматизатор Supernet Ванилия (100 g) на най-добра цена.Капацитет: 100 gАромат: Ванилия..
1.34 лв. 1.68 лв.
Ароматизатор Supernet Лавандула (100 g) - Почистване, Прахосмукачки И Гладене
-20 %
Марка: Supernet Артикулен номер: r0000225779
Ако искате да се погрижите за всеки детайл удома и да имате най-новите продукти, които ще улеснят живота ви, поръчайте Ароматизатор Supernet Лавандула (100 g) на най-добра цена.Капацитет: 100 gАромат: Лавандула..
1.34 лв. 1.68 лв.
Ароматизатор Supernet Океан (100 g) - Почистване, Прахосмукачки И Гладене
-20 %
Марка: Supernet Артикулен номер: r0000225781
Ако искате да се погрижите за всеки детайл удома и да имате най-новите продукти, които ще улеснят живота ви, поръчайте Ароматизатор Supernet Океан (100 g) на най-добра цена.Капацитет: 100 gАромат: Океан..
1.34 лв. 1.68 лв.
Ароматизатор Supernet Праскова (100 g) - Почистване, Прахосмукачки И Гладене
-20 %
Марка: Supernet Артикулен номер: r0000225785
Ако искате да се погрижите за всеки детайл удома и да имате най-новите продукти, които ще улеснят живота ви, поръчайте Ароматизатор Supernet Праскова (100 g) на най-добра цена.Капацитет: 100 gАромат: Праскова..
1.34 лв. 1.68 лв.
Ароматизатор Supernet Пудра от Талк (100 g) - Почистване, Прахосмукачки И Гладене
-20 %
Марка: Supernet Артикулен номер: r0000225782
Ако искате да се погрижите за всеки детайл удома и да имате най-новите продукти, които ще улеснят живота ви, поръчайте Ароматизатор Supernet Пудра от Талк (100 g) на най-добра цена.Капацитет: 100 gАромат: Пудра от Талк..
1.34 лв. 1.68 лв.
Тамян DKD Home Decor Palo Santo Кафяв (15 pcs) - Почистване, Прахосмукачки И Гладене Тамян DKD Home Decor Palo Santo Кафяв (15 pcs) - Почистване, Прахосмукачки И Гладене
-20 %
Марка: DKD Home Decor Артикулен номер: r0000176255
Цвят: КафявЧасти: 15 pcsПрибл. Размери: 5 x 2 x 25.5 cmАко искате да се погрижите за всеки детайл удома и да имате най-новите продукти, които ще улеснят живота ви, поръчайте Тамян DKD Home Decor Palo Santo Кафяв (15 pcs) на най-добра цена...
1.34 лв. 1.68 лв.
Тамян DKD Home Decor Зелен Ябълка (15 pcs) - Почистване, Прахосмукачки И Гладене Тамян DKD Home Decor Зелен Ябълка (15 pcs) - Почистване, Прахосмукачки И Гладене
-20 %
Марка: DKD Home Decor Артикулен номер: r0000176254
Цвят: ЗеленАромат: ЯбълкаЧасти: 15 pcsПрибл. Размери: 5 x 2 x 25.5 cmАко искате да се погрижите за всеки детайл удома и да имате най-новите продукти, които ще улеснят живота ви, поръчайте Тамян DKD Home Decor Зелен Ябълка (15 pcs) на най-добра цена...
1.34 лв. 1.68 лв.
Тамян DKD Home Decor Сандалово дърво Сив (15 pcs) - Почистване, Прахосмукачки И Гладене Тамян DKD Home Decor Сандалово дърво Сив (15 pcs) - Почистване, Прахосмукачки И Гладене
-20 %
Марка: DKD Home Decor Артикулен номер: r0000176246
Цвят: СивАромат: Сандалово дървоЧасти: 15 pcsПрибл. Размери: 5 x 2 x 25.5 cmАко искате да се погрижите за всеки детайл удома и да имате най-новите продукти, които ще улеснят живота ви, поръчайте Тамян DKD Home Decor Сандалово дърво Сив (15 pcs) на най-добра цена...
1.34 лв. 1.68 лв.
Тамян DKD Home Decor Червен рози (15 pcs) - Почистване, Прахосмукачки И Гладене Тамян DKD Home Decor Червен рози (15 pcs) - Почистване, Прахосмукачки И Гладене
-20 %
Марка: DKD Home Decor Артикулен номер: r0000176247
Цвят: ЧервенАромат: розиЧасти: 15 pcsПрибл. Размери: 5 x 2 x 25.5 cmАко искате да се погрижите за всеки детайл удома и да имате най-новите продукти, които ще улеснят живота ви, поръчайте Тамян DKD Home Decor Червен рози (15 pcs) на най-добра цена...
1.34 лв. 1.68 лв.
Почистваща течност Мастило (50 ml) (Refurbished A+) - Почистване, Прахосмукачки И Гладене Почистваща течност Мастило (50 ml) (Refurbished A+) - Почистване, Прахосмукачки И Гладене
-20 %
Марка: Rosanto Артикулен номер: r000011663
Върнете се в офиса без да забравите нищо! Купете Почистваща течност Мастило (50 ml) (Refurbished A+) и накарайте другите колеги да ви завиждат!Вид: МастилоПеро за калиграфияколичество: 50 mlREFURBISHED: това са продукти, върнати в период на изтегляне или изложба, които понякога са били използвани за..
1.58 лв. 1.98 лв.
Ръкавици Rubberex - Почистване, Прахосмукачки И Гладене
-20 %
Марка: Rubberex Артикулен номер: r0000113115
Ако търсите нови разработки на пазара, представяме Ви Ръкавици Rubberex!Материал: ПластмасаФлокиранХарактеристики: УстойчивЗа многократна употреба..
1.78 лв. 2.22 лв.
Ръкавици Rubberex - Почистване, Прахосмукачки И Гладене
-20 %
Марка: Rubberex Артикулен номер: r0000113116
Ако търсите нови разработки на пазара, представяме Ви Ръкавици Rubberex!Материал: ПластмасаФлокиранХарактеристики: УстойчивЗа многократна употреба..
1.78 лв. 2.22 лв.
Ръкавици Rubberex - Почистване, Прахосмукачки И Гладене
-20 %
Марка: Rubberex Артикулен номер: r0000113117
Ако търсите нови разработки на пазара, представяме Ви Ръкавици Rubberex!Материал: ПластмасаФлокиранХарактеристики: УстойчивЗа многократна употреба..
1.78 лв. 2.22 лв.
Почистващ препарат Dintel Марсилски Сапун (200 g) - Почистване, Прахосмукачки И Гладене
-20 %
Марка: Dintel Артикулен номер: r000012883
Ако искате да се погрижите за всеки детайл удома и да имате най-новите продукти, които ще улеснят живота ви, поръчайте Почистващ препарат Dintel Марсилски Сапун (200 g) на най-добра цена.Аромат: Марсилски Сапунопаковка: ПластмасаКапацитет: 200 gколичество: 6 uds..
1.87 лв. 2.34 лв.
Ръкавици Rubberex - Почистване, Прахосмукачки И Гладене
-20 %
Марка: Rubberex Артикулен номер: r0000113121
Ако търсите нови разработки на пазара, представяме Ви Ръкавици Rubberex!Материал: Пластмаса..
1.87 лв. 2.34 лв.
Ръкавици Rubberex - Почистване, Прахосмукачки И Гладене
-20 %
Марка: Rubberex Артикулен номер: r0000113122
Ако търсите нови разработки на пазара, представяме Ви Ръкавици Rubberex!Материал: Пластмаса..
1.87 лв. 2.34 лв.
Ръкавици Rubberex - Почистване, Прахосмукачки И Гладене
-20 %
Марка: Rubberex Артикулен номер: r0000113123
Ако търсите нови разработки на пазара, представяме Ви Ръкавици Rubberex!Материал: Пластмаса..
1.87 лв. 2.34 лв.
Ароматизирани Пръчици Acorde Океан (20 pcs) - Почистване, Прахосмукачки И Гладене
-20 %
Марка: Acorde Артикулен номер: r0000126074
Ако искате да се погрижите за всеки детайл удома и да имате най-новите продукти, които ще улеснят живота ви, поръчайте Тамян Океан на най-добра цена.Прибл. Размери: 2 x 23,5 x 5,5 cmВид: Линии..
2.02 лв. 2.52 лв.
Тамян Виолетов (20 pcs) - Почистване, Прахосмукачки И Гладене
-20 %
Марка: Rosanto Home Артикулен номер: r0000185170
Прибл. Размери: 2 x 23,5 x 5,5 cmВид: Пръчици тамянАромат: ВиолетовВключва: Пръчици тамян x 20Ако искате да се погрижите за всеки детайл удома и да имате най-новите продукти, които ще улеснят живота ви, поръчайте Тамян Виолетов (20 pcs) на най-добра цена...
2.02 лв. 2.52 лв.
Тамян Жасмин (20 pcs) - Почистване, Прахосмукачки И Гладене
-20 %
Марка: Rosanto Home Артикулен номер: r0000185169
Прибл. Размери: 2 x 23,5 x 5,5 cmВид: Пръчици тамянАромат: ЖасминВключва: Пръчици тамян x 20Ако искате да се погрижите за всеки детайл удома и да имате най-новите продукти, които ще улеснят живота ви, поръчайте Тамян Жасмин (20 pcs) на най-добра цена...
2.02 лв. 2.52 лв.
Тамян Розови цветя (20 pcs) - Почистване, Прахосмукачки И Гладене
-20 %
Марка: Rosanto Home Артикулен номер: r0000185171
Прибл. Размери: 2 x 23,5 x 5,5 cmВид: Пръчици тамянАромат: Розови цветяВключва: Пръчици тамян x 20Ако искате да се погрижите за всеки детайл удома и да имате най-новите продукти, които ще улеснят живота ви, поръчайте Тамян Розови цветя (20 pcs) на най-добра цена...
2.02 лв. 2.52 лв.
Дръжка на Метла Supernet (140 x 2 cm) (След ремонт A) - Почистване, Прахосмукачки И Гладене Дръжка на Метла Supernet (140 x 2 cm) (След ремонт A) - Почистване, Прахосмукачки И Гладене
-20 %
Марка: Rosanto Cleaning Артикулен номер: r0000291197
Ако искате да се погрижите за всеки детайл удома и да имате най-новите продукти, които ще улеснят живота ви, поръчайте Дръжка на Метла Supernet (140 x 2 cm) (След ремонт A) на най-добра цена.Прибл. Размери: 140 x 2 cmМатериал: МеталСЛЕД РЕМОНТ: това са продукти, върнати в период на изтегляне или изл..
2.06 лв. 2.58 лв.
Ароматизатор Жасмин 150 gr - Почистване, Прахосмукачки И Гладене Ароматизатор Жасмин 150 gr - Почистване, Прахосмукачки И Гладене
-20 %
Марка: Rosanto Home Артикулен номер: r0000109608
Ако искате да се погрижите за всеки детайл удома и да имате най-новите продукти, които ще улеснят живота ви, поръчайте Ароматизатор Жасмин 150 gr на най-добра цена.Прибл. Размери: 7 x 7,5 x 7 cm..
2.11 лв. 2.64 лв.
Ароматизирани Пръчици Тропически (20 pcs) - Почистване, Прахосмукачки И Гладене
-20 %
Марка: Rosanto Home Артикулен номер: r0000121233
Ако искате да се погрижите за всеки детайл удома и да имате най-новите продукти, които ще улеснят живота ви, поръчайте Тамян Тропически на най-добра цена.Прибл. Размери: 2 x 23,5 x 5,5 cmВид: Линии..
2.11 лв. 2.64 лв.
Лопата за Прах полипропилен От ръка (22,5 x 8 x 30 cm) - Почистване, Прахосмукачки И Гладене
-20 %
Марка: Rosanto Home Артикулен номер: r0000200072
Ако искате да се погрижите за всеки детайл удома и да имате най-новите продукти, които ще улеснят живота ви, поръчайте Лопата за Прах полипропилен От ръка (22,5 x 8 x 30 cm) на най-добра цена.Материал: полипропиленВажна информация: Различни дизайни, изпращани на случаен принцип според наличносттаВид..
2.11 лв. 2.64 лв.
Тамян Чисти Дрехи - Почистване, Прахосмукачки И Гладене
-20 %
Марка: Rosanto Home Артикулен номер: r0000223749
Ако искате да се погрижите за всеки детайл удома и да имате най-новите продукти, които ще улеснят живота ви, поръчайте Тамян Чисти Дрехи на най-добра цена.Прибл. Размери: 2 x 23,5 x 5,5 cmВид: ЛинииАромат: Чисти Дрехи..
2.11 лв. 2.64 лв.
Ароматизирани Пръчици DKD Home Decor Cannabis (20 pcs) - Почистване, Прахосмукачки И Гладене Ароматизирани Пръчици DKD Home Decor Cannabis (20 pcs) - Почистване, Прахосмукачки И Гладене
-20 %
Марка: DKD Home Decor Артикулен номер: r0000119708
Ако искате да се погрижите за всеки детайл удома и да имате най-новите продукти, които ще улеснят живота ви, поръчайте Ароматизирани Пръчици DKD Home Decor Cannabis (20 pcs) на най-добра цена.Материал: ДървенБамбукЕстествено: ЕстественАромат: CannabisПрибл. Размери: 25 x 4 x 4 cmЧасти: 20 pcs..
2.16 лв. 2.70 лв.
Ароматизирани Пръчици DKD Home Decor Magnolia (20 pcs) - Почистване, Прахосмукачки И Гладене Ароматизирани Пръчици DKD Home Decor Magnolia (20 pcs) - Почистване, Прахосмукачки И Гладене
-20 %
Марка: DKD Home Decor Артикулен номер: r0000119699
Ако искате да се погрижите за всеки детайл удома и да имате най-новите продукти, които ще улеснят живота ви, поръчайте Ароматизирани Пръчици DKD Home Decor Magnolia (20 pcs) на най-добра цена.Материал: ДървенБамбукЕстествено: ЕстественАромат: MagnoliaПрибл. Размери: 25 x 4 x 4 cmЧасти: 20 pcs..
2.16 лв. 2.70 лв.
Ароматизирани Пръчици DKD Home Decor Night Queen (20 pcs) - Почистване, Прахосмукачки И Гладене Ароматизирани Пръчици DKD Home Decor Night Queen (20 pcs) - Почистване, Прахосмукачки И Гладене
-20 %
Марка: DKD Home Decor Артикулен номер: r0000119714
Ако искате да се погрижите за всеки детайл удома и да имате най-новите продукти, които ще улеснят живота ви, поръчайте Ароматизирани Пръчици DKD Home Decor Night Queen (20 pcs) на най-добра цена.Материал: ДървенБамбукЕстествено: ЕстественПрибл. Размери: 25 x 4 x 4 cmЧасти: 20 pcs..
2.16 лв. 2.70 лв.
Ароматизирани Пръчици DKD Home Decor Patchouli (25 x 4 x 4 cm) - Почистване, Прахосмукачки И Гладене
-20 %
Марка: DKD Home Decor Артикулен номер: r0000212027
Ако искате да се погрижите за всеки детайл удома и да имате най-новите продукти, които ще улеснят живота ви, поръчайте Ароматизирани Пръчици DKD Home Decor Patchouli (25 x 4 x 4 cm) на най-добра цена.Материал: ДървенБамбукЕстествено: ЕстественПрибл. Размери: 25 x 4 x 4 cmАромат: Patchouli..
2.16 лв. 2.70 лв.
Ароматизирани Пръчици DKD Home Decor Relaxing (20 pcs) - Почистване, Прахосмукачки И Гладене Ароматизирани Пръчици DKD Home Decor Relaxing (20 pcs) - Почистване, Прахосмукачки И Гладене
-20 %
Марка: DKD Home Decor Артикулен номер: r0000119711
Ако искате да се погрижите за всеки детайл удома и да имате най-новите продукти, които ще улеснят живота ви, поръчайте Ароматизирани Пръчици DKD Home Decor Relaxing (20 pcs) на най-добра цена.Материал: ДървенБамбукЕстествено: ЕстественПрибл. Размери: 25 x 4 x 4 cmЧасти: 20 pcs..
2.16 лв. 2.70 лв.
Ароматизирани Пръчици DKD Home Decor Афродизиак (20 pcs) - Почистване, Прахосмукачки И Гладене Ароматизирани Пръчици DKD Home Decor Афродизиак (20 pcs) - Почистване, Прахосмукачки И Гладене
-20 %
Марка: DKD Home Decor Артикулен номер: r0000119716
Ако искате да се погрижите за всеки детайл удома и да имате най-новите продукти, които ще улеснят живота ви, поръчайте Ароматизирани Пръчици DKD Home Decor Афродизиак (20 pcs) на най-добра цена.Материал: ДървенБамбукЕстествено: ЕстественПрибл. Размери: 25 x 4 x 4 cmАромат: АфродизиакЧасти: 20 pcs..
2.16 лв. 2.70 лв.
Ароматизирани Пръчици DKD Home Decor Бял Мускус (20 pcs) - Почистване, Прахосмукачки И Гладене
-20 %
Марка: DKD Home Decor Артикулен номер: r0000119694
Ако искате да се погрижите за всеки детайл удома и да имате най-новите продукти, които ще улеснят живота ви, поръчайте Ароматизирани Пръчици DKD Home Decor Бял Мускус (20 pcs) на най-добра цена.Цвят: БялМатериал: ДървенБамбукАромат: МускусЕстествено: ЕстественПрибл. Размери: 25 x 4 x 4 cmЧасти: 20 p..
2.16 лв. 2.70 лв.
Ароматизирани Пръчици DKD Home Decor Канела (25 x 4 x 4 cm) (20 pcs) - Почистване, Прахосмукачки И Гладене
-20 %
Марка: DKD Home Decor Артикулен номер: r0000212025
Ако искате да се погрижите за всеки детайл удома и да имате най-новите продукти, които ще улеснят живота ви, поръчайте Ароматизирани Пръчици DKD Home Decor Канела (25 x 4 x 4 cm) (20 pcs) на най-добра цена.Материал: ДървенБамбукЧасти: 20 pcsЕстествено: ЕстественАромат: КанелаПрибл. Размери: 25 x 4 x..
2.16 лв. 2.70 лв.
Ароматизирани Пръчици DKD Home Decor Мирта (20 pcs) - Почистване, Прахосмукачки И Гладене Ароматизирани Пръчици DKD Home Decor Мирта (20 pcs) - Почистване, Прахосмукачки И Гладене
-20 %
Марка: DKD Home Decor Артикулен номер: r0000119712
Ако искате да се погрижите за всеки детайл удома и да имате най-новите продукти, които ще улеснят живота ви, поръчайте Ароматизирани Пръчици DKD Home Decor Мирта (20 pcs) на най-добра цена.Материал: ДървенБамбукАромат: МиртаЕстествено: ЕстественПрибл. Размери: 25 x 4 x 4 cmЧасти: 20 pcs..
2.16 лв. 2.70 лв.
Ароматизирани Пръчици DKD Home Decor Мирта (20 pcs) - Почистване, Прахосмукачки И Гладене Ароматизирани Пръчици DKD Home Decor Мирта (20 pcs) - Почистване, Прахосмукачки И Гладене
-20 %
Марка: DKD Home Decor Артикулен номер: r0000119709
Ако искате да се погрижите за всеки детайл удома и да имате най-новите продукти, които ще улеснят живота ви, поръчайте Ароматизирани Пръчици DKD Home Decor Мирта (20 pcs) на най-добра цена.Материал: ДървенБамбукАромат: МиртаЕстествено: ЕстественПрибл. Размери: 25 x 4 x 4 cmЧасти: 20 pcs..
2.16 лв. 2.70 лв.
Показани са от 1 до 40 от 2474 резултата (62 страници)