Меню
Кошница

Почистване, Прахосмукачки И Гладене

Почистване, Прахосмукачки и Гладене

за Пералните

Много е трудно да си представим в днешно време дом без пералня. Те са се превърнали в основна част от нашето ежедневие, както и от нашата домакинска работа. Именно поради тази причина е от голямо значение внимателно да изберете от каква пералня има нужда семейството ви, за да останете доволни от решението си. Онлайн магазин Росанто предлага голямо разнообразие от различни модели перални, за да може по-лесно да направите правилния за вас и вашето жилище избор.

 

Кой модел пералня е най-подходящ за мен?
Изборът на пералня за вашия дом е отговорно, а често и трудно, решение. Както при повечето електроуреди, закупуването на пералня е инвестиция, която е добре да сте убедени, че ще се отплати. От най-голямо значение е да прецените къде ще бъде поставен уреда, след като го закупите. Хубаво е да изберете подходящо място, тъй като пералните машини заемат обемиста част от помещението. За свое улеснение можете да измерите избраното от вас пространство, което би ви помогнало в търсенето на правилния модел.
Също толкова важно е да изберете обема или капацитета на барабана на пералнята. Най-лесно е да вземете решение спрямо броя на вашето семейство. Това определя колко дрехи ще се слагат за едно пране, което от своя страна ви помага да разберете от какъв капацитет на пералнята имате нужда.
За ваше удобство е добре да вземете решение какъв тип модел търсите. Под тип се разбира дали уредът да е с предно зареждане или с горно. Решението зависи най-вече от пространството, което сте избрали за новата си пералня, както и от вашето лично предпочитание.
По-съвременните модели са изработени с по-ниски нива на шум при работа, но все пак е добре да проверите какви са, преди да направите окончателния си избор. Заради високотехнологичния начин, по който са изработени тези съвременни перални, те са оборудвани с много допълнителни функции. Най-значимите от тях са дигитални таймери, различни опции за програми на пране (например за бяло, за деликатни материи и т.н.), сензорен дисплей и много други. Въпреки че са по-скъпи от семплите модели, те носят удобства на домакинството, които си струват цената.
 

за Съдомиялните
 
Ако имате въпроси или се нуждаете от повече информация, не се колебайте да се свържете с нашите консултанти, които с радост ще ви помогнат, на телефон: 0882 600 419.

Съдомиялните машини са уреди, които все по-често намират място в съвременните кухни. Причините за това са удобството и практичността, които те носят във вашето домакинство. С помощта им можете лесно да намалите кухненската си работа, което е причината много хора да оборудват кухните си с тях. Онлайн магазин Росанто предлага богат избор от съдомиялни, така че да можете по-лесно да намерите подходящия за вас и вашия дом модел.

 

Как да избера правилния за мен модел съдомиялна машина?


Едно от най-важните неща при избирането на съдомиялна е вместимостта й. Това е основния критерий, която трябва да проверявате при избора на такъв уред. За да определите от колко обемна съдомиялната имате нужда, трябва да прецените за колко членно семейство закупувате уреда. Не е нужно да се отбелязва, че три, четири или повече членно семейство ще се нуждае от по-голяма машина, тъй като броя на мръсните чинии след вечеря ще е по-голям.
Накрая е добре да проверите разнообразните програми за измиване. Някои по-модерни дизайни включват специални функции, като измиване с топла или студена вода, специфично измиване на стъклени прибори, или дори сушене. Тези функции значително улесняват ползването на електроуреда, като същевременно намаляват и работата, която трябва да свършите в кухнята.
 

Както при повечето електроуреди, така и при съдомиялните, трябва да подходите много внимателно при своя избор. Купуването на уред винаги е инвестиция, затова е добре да сте сигурни, че тя ще се отплати. Първото нещо, което трябва да прецените, е къде искате да поставите новия си електроуред. Съдомиялните са значително по-обемисти, в сравнение с други уреди, затова трябва да подготвите достатъчно пространство. За свое улеснение можете да измерите разстоянията на мястото, което сте заделили. По този начин ще ви е по-лесно да намерите модел в подходящ за вас размер. Ако пък сте решили да закупите съдомиялна, но не мислите, че разполагате с достатъчно пространство за нея, можете да разгледате каталога в сайта ни за съдомиялни за вграждане. Те заемат значително по-малко място от свободностоящите модели, което ги прави подходящи за по-малки помещения, където е нужно пестенето на пространство.

Поставка Тамян - Почистване, Прахосмукачки И Гладене
-20 %
Марка: Acorde Артикулен номер: r0000603270
Ако искате да се погрижите за всеки детайл удома и да имате най-новите продукти, които ще улеснят живота ви, поръчайте Поставка Тамян на най-добра цена.Цвят: ЖълтСинЧервенЗеленЛилавОранжевТъмно синьоМатериал: ДървенТамянВажна информация: Различни дизайни, изпращани на случаен принцип според наличнос..
1.30 лв. 1.62 лв.
Въже за Простиране - Почистване, Прахосмукачки И Гладене
-20 %
Марка: Rosanto Home Артикулен номер: r0000601488
Ако търсите електроуреди за дома си на най-добри цени, не пропускайте Въже за Простиране и широка селекция от качествени малки електроуреди!Вид: ВъжеПрибл. Размери: Ø6 mmЦвят: Многоцветен..
1.49 лв. 1.86 лв.
Почистваща подложка - Почистване, Прахосмукачки И Гладене
-20 %
Марка: Rosanto Home Артикулен номер: r0000697398
Ако искате да се погрижите за всеки детайл удома и да имате най-новите продукти, които ще улеснят живота ви, поръчайте Почистваща подложка (10 Части) на най-добра цена.Важна информация: Различни дизайни, изпращани на случаен принцип според наличносттаПрибл. Размери: 6,5 x 11 x 14 cmЧасти: 10 Части..
1.82 лв. 2.28 лв.
Кошче за боклук Метал (8 x 9,5 x 8 cm) - Почистване, Прахосмукачки И Гладене
-20 %
Марка: Pincello Артикулен номер: r000010178
Ако искате да се погрижите за всеки детайл удома и да имате най-новите продукти, които ще улеснят живота ви, поръчайте Кошче за боклук Метал (8 x 9,5 x 8 cm) на най-добра цена.Материал: МеталВажна информация: Различни дизайни, изпращани на случаен принцип според наличносттаПрибл. Размери: 8 x 9,5 x ..
2.06 лв. 2.58 лв.
Кошче за боклук Метал (9 x 9,7 x 9 cm) - Почистване, Прахосмукачки И Гладене
-20 %
Марка: Pincello Артикулен номер: r000010177
Ако искате да се погрижите за всеки детайл удома и да имате най-новите продукти, които ще улеснят живота ви, поръчайте Кошче за боклук Метал (9 x 9,7 x 9 cm) на най-добра цена.Материал: МеталВажна информация: Различни дизайни, изпращани на случаен принцип според наличносттаПрибл. Размери: 9 x 9,7 x ..
2.30 лв. 2.88 лв.
Ароматизатор (2 Части) - Почистване, Прахосмукачки И Гладене
-20 %
Марка: Rosanto Home Артикулен номер: r000012207
Ако искате да се погрижите за всеки детайл удома и да имате най-новите продукти, които ще улеснят живота ви, поръчайте Ароматизатор (2 Части) на най-добра цена.Материал: ПластмасаЧасти: 2 ЧастиЦвят: Червен/БялоПрибл. Размери: 6 x 10 x 6 cm..
2.35 лв. 2.94 лв.
Резервен Моп за Бърсане Vivid - Почистване, Прахосмукачки И Гладене
-20 %
Марка: Rosanto Home Артикулен номер: r000010960
Ако искате да се погрижите за всеки детайл удома и да имате най-новите продукти, които ще улеснят живота ви, поръчайте Резервен Моп за Бърсане Vivid на най-добра цена.Важна информация: Различни дизайни, изпращани на случаен принцип според наличносттаПрибл. Размери: 16 x 43 cm..
2.40 лв. 3.00 лв.
Четка Supernet 14 x 6,5 x 4,5 cm - Почистване, Прахосмукачки И Гладене
-20 %
Марка: Supernet Артикулен номер: r0000601485
Ако искате да се погрижите за всеки детайл удома и да имате най-новите продукти, които ще улеснят живота ви, поръчайте Четка Supernet Пластмаса на най-добра цена.Важна информация: Различни дизайни, изпращани на случаен принцип според наличносттаМатериал: Пластмаса..
2.40 лв. 3.00 лв.
Четка Supernet Многоцветен (62 cm) - Почистване, Прахосмукачки И Гладене
-20 %
Марка: Supernet Артикулен номер: r0000267484
Ако искате да се погрижите за всеки детайл удома и да имате най-новите продукти, които ще улеснят живота ви, поръчайте Четка Supernet Многоцветен (62 cm) на най-добра цена.Прибл. Размери: 62 cmЦвят: Многоцветен..
2.40 лв. 3.00 лв.
Почистваща Четка Supernet 26 x 5,5 x 8 cm Пластмаса - Почистване, Прахосмукачки И Гладене
-20 %
Марка: Supernet Артикулен номер: r0000473969
Ако искате да придадете на Вашия дом по-оригинален вид, това е възможно с Почистваща Четка Supernet 26 x 5,5 x 8 cm Пластмаса.Материал: ПластмасаПрибл. Размери: 26 x 5,5 x 8 cmПрепоръчителна Употреба: Чинии..
2.50 лв. 3.12 лв.
Кошница за Щипки (18 x 18 x 14 cm) - Почистване, Прахосмукачки И Гладене
-20 %
Марка: Rosanto Home Артикулен номер: r0000601487
Ако искате да се погрижите за всеки детайл удома и да имате най-новите продукти, които ще улеснят живота ви, поръчайте Кошница за Щипки (18 x 18 x 14 cm) на най-добра цена.Прибл. Размери: 18 x 18 x 14 cmВид: КошницаМатериал: Пластмаса..
2.54 лв. 3.18 лв.
Дръжка за моп Червен 140 Cm - Почистване, Прахосмукачки И Гладене
-20 %
Марка: Rosanto Cleaning Артикулен номер: r0000112510
Ако искате да се погрижите за всеки детайл удома и да имате най-новите продукти, които ще улеснят живота ви, поръчайте Дръжка за моп Червен 140 Cm на най-добра цена.Материал: МеталПрибл. Размери: 140 x 2 cm..
2.59 лв. 3.24 лв.
Четка Supernet 14 x 5,5 x 8,7 cm - Почистване, Прахосмукачки И Гладене
-20 %
Марка: Supernet Артикулен номер: r0000601484
Ако искате да се погрижите за всеки детайл удома и да имате най-новите продукти, които ще улеснят живота ви, поръчайте Четка Supernet Пластмаса на най-добра цена.Важна информация: Различни дизайни, изпращани на случаен принцип според наличносттаМатериал: Пластмаса..
2.59 лв. 3.24 лв.
Моп Supernet Памук - Почистване, Прахосмукачки И Гладене
-20 %
Марка: Supernet Артикулен номер: r0000474039
Ако искате да се погрижите за всеки детайл удома и да имате най-новите продукти, които ще улеснят живота ви, поръчайте Моп Supernet Памук на най-добра цена.Прибл. Размери: 28 x 9 x 9 cmМатериал: ПамукВид: Моп..
2.69 лв. 3.36 лв.
Отстраняване на петна De Lázaro Замяна (750 ml) - Почистване, Прахосмукачки И Гладене
-20 %
Марка: De Lázaro Артикулен номер: r00006744
Ако искате да се погрижите за всеки детайл удома и да имате най-новите продукти, които ще улеснят живота ви, поръчайте Отстраняване на петна De Lázaro Замяна (750 ml) на най-добра цена.Капацитет: 750 mlВид: ЗамянаОбезмаслителФункция: Отстраняване на петна..
2.74 лв. 3.42 лв.
Ароматизатор Океан - Почистване, Прахосмукачки И Гладене
-20 %
Марка: Rosanto Home Артикулен номер: r000010268
Ако искате да се погрижите за всеки детайл удома и да имате най-новите продукти, които ще улеснят живота ви, поръчайте Ароматизатор Океан на най-добра цена.Прибл. Размери: 5 x 25 x 5 cmАромат: Океан..
2.78 лв. 3.48 лв.
Почистваща подложка Supernet Метал 30 x 8 x 6 cm - Почистване, Прахосмукачки И Гладене
-20 %
Марка: Supernet Артикулен номер: r0000601493
Ако искате да се погрижите за всеки детайл удома и да имате най-новите продукти, които ще улеснят живота ви, поръчайте Почистваща подложка Supernet (24 x 8 x 6 cm) на най-добра цена.Прибл. Размери: 24 x 8 x 6 cmВид: ЧинииПочистваща подложкаХарактеристики: С дръжка..
3.02 лв. 3.78 лв.
Ароматизатор Бебе (18 ml) - Почистване, Прахосмукачки И Гладене
-20 %
Марка: Rosanto Home Артикулен номер: r00009532
Ако искате да се погрижите за всеки детайл удома и да имате най-новите продукти, които ще улеснят живота ви, поръчайте Ароматизатор Бебе (18 ml) на най-добра цена.Размер: 18 mlАромат: Бебе..
3.26 лв. 4.08 лв.
Комплект за почистване и съхранение (5 pcs) - Почистване, Прахосмукачки И Гладене
-20 %
Марка: Rosanto Home Артикулен номер: r0000259838
Ако искате да се погрижите за всеки детайл удома и да имате най-новите продукти, които ще улеснят живота ви, поръчайте Комплект за почистване и съхранение (5 pcs) на най-добра цена.Държава / Регион на производство: ИспанияCъстав: 20 % полиестер20 % полипропилен80 % Вискоза60 % ВискозаВключва: МопКър..
3.41 лв. 4.26 лв.
Микрофибърен Моп Сплетена - Почистване, Прахосмукачки И Гладене
-20 %
Марка: Rosanto Home Артикулен номер: r0000109627
Ако искате да се погрижите за всеки детайл удома и да имате най-новите продукти, които ще улеснят живота ви, поръчайте Моп Микрофибър (10 x 34 x 10 cm) на най-добра цена.Материал: МикрофибърПрибл. Размери: 10 x 34 x 10 cmВажна информация: Различни дизайни, изпращани на случаен принцип според налично..
3.41 лв. 4.26 лв.
Уред за почистване под високо налягане InnovaGoods Bb_D3525113 - Почистване, Прахосмукачки И Гладене
-20 %
Марка: InnovaGoods Артикулен номер: r0000664181
Ако искате да се погрижите за всеки детайл удома и да имате най-новите продукти, които ще улеснят живота ви, поръчайте Уред за почистване под високо налягане InnovaGoods Bb_D3525113 на най-добра цена.Класификация на енергия: AАвтоматично Спиране: НеТегло: 10 g..
3.41 лв. 4.26 лв.
Кухненска Хартия (20 m) - Почистване, Прахосмукачки И Гладене
-20 %
Марка: Rosanto Home Артикулен номер: r0000200268
Ако искате да се погрижите за всеки детайл удома и да имате най-новите продукти, които ще улеснят живота ви, поръчайте Кухненска Хартия (20 m) на най-добра цена.Цвят: КафявМатериал: TselluloosСъвместим с: фризерХладилникВид: УниверсаленХарактеристики: Одобрени за Употреба ХраниПрибл. Размери: 20 m..
3.46 лв. 4.32 лв.
Ароматизатор Flor de Mayo - Почистване, Прахосмукачки И Гладене
-20 %
Марка: La Casa de los Aromas Артикулен номер: r0000176381
Аромат: Пина коладаВид: АроматизаторАко искате да се погрижите за всеки детайл удома и да имате най-новите продукти, които ще улеснят живота ви, поръчайте Ароматизатор Flor de Mayo на най-добра цена...
3.55 лв. 4.44 лв.
Моп Микрофибър (9 x 30 x 9 cm) - Почистване, Прахосмукачки И Гладене
-20 %
Марка: Rosanto Home Артикулен номер: r0000223956
Ако искате да се погрижите за всеки детайл удома и да имате най-новите продукти, които ще улеснят живота ви, поръчайте Моп Микрофибър (9 x 30 x 9 cm) на най-добра цена.Материал: МикрофибърПрибл. Размери: 9 x 30 x 9 cmВажна информация: Различни дизайни, изпращани на случаен принцип според наличността..
3.74 лв. 4.68 лв.
Ароматизатор Гел Горски плодове 400 gr - Почистване, Прахосмукачки И Гладене
-20 %
Марка: Rosanto Home Артикулен номер: r0000223153
Ако искате да се погрижите за всеки детайл удома и да имате най-новите продукти, които ще улеснят живота ви, поръчайте Ароматизатор Гел Горски плодове 400 gr на най-добра цена.Материал: ГелПрибл. Размери: 6,5 x 16 x 8,5 cmКапацитет: 400 gr..
3.89 лв. 4.86 лв.
Ръкавици с един пръст Supernet Микрофибър - Почистване, Прахосмукачки И Гладене
-20 %
Марка: Supernet Артикулен номер: r0000601483
Ако искате да се погрижите за всеки детайл удома и да имате най-новите продукти, които ще улеснят живота ви, поръчайте Ръкавици с един пръст Supernet Микрофибър на най-добра цена.Важна информация: Различни дизайни, изпращани на случаен принцип според наличносттаброя: 1 брояМатериал: Микрофибър..
4.18 лв. 5.22 лв.
Ароматизатор Supernet Праскова (375 ml) - Почистване, Прахосмукачки И Гладене
-38 %
Марка: Supernet Артикулен номер: r0000225777
Ако искате да се погрижите за всеки детайл удома и да имате най-новите продукти, които ще улеснят живота ви, поръчайте Ароматизатор Supernet Праскова (375 ml) на най-добра цена.Капацитет: 375 mlАромат: Праскова..
4.22 лв. 6.78 лв.
Уред за почистване на прозорци Supernet Стомана - Почистване, Прахосмукачки И Гладене
-20 %
Марка: Supernet Артикулен номер: r0000267480
Ако искате да се погрижите за всеки детайл удома и да имате най-новите продукти, които ще улеснят живота ви, поръчайте Уред за почистване на прозорци Supernet Стомана на най-добра цена.Важна информация: Различни дизайни, изпращани на случаен принцип според наличносттаМатериал: Стомана..
4.51 лв. 5.64 лв.
Ароматизатор 2 Части (98 gr) - Почистване, Прахосмукачки И Гладене
-20 %
Марка: Rosanto Home Артикулен номер: r0000434166
Ако искате да се погрижите за всеки детайл удома и да имате най-новите продукти, които ще улеснят живота ви, поръчайте Ароматизатор 2 Части (98 gr) на най-добра цена.Вид: АроматизаторКапацитет: 98 grВажна информация: Различни дизайни, изпращани на случаен принцип според наличносттаБрой бройки: 2 Час..
5.09 лв. 6.36 лв.
почистващо средство Bref WC Бор - Почистване, Прахосмукачки И Гладене
-20 %
Марка: Bref Артикулен номер: r000012313
Ако искате да се погрижите за всеки детайл удома и да имате най-новите продукти, които ще улеснят живота ви, поръчайте почистващо средство Bref WC Бор на най-добра цена.Вид: ДезинфекционенМатериал: ПластмасаХарактеристики: Мощно почистване със защита срещу котлен камъкАромат: Бор..
5.23 лв. 6.54 лв.
Ароматизатор Flor de Mayo Червени плодове за / над - Почистване, Прахосмукачки И Гладене
-72 %
Марка: Flor de Mayo Артикулен номер: r0000561112
Ако искате да се погрижите за всеки детайл удома и да имате най-новите продукти, които ще улеснят живота ви, поръчайте Ароматизатор Flor de Mayo Червени плодове за / над на най-добра цена.Вид: Унисексза / надАроматизаторАромат: Червени плодове..
5.33 лв. 18.96 лв.
Ароматизирана Свещ Здравец Цитронела (9 x 9,5 x 9 cm) - Почистване, Прахосмукачки И Гладене
-20 %
Марка: Ibergarden Артикулен номер: r0000239586
Ако искате да се погрижите за всеки детайл удома и да имате най-новите продукти, които ще улеснят живота ви, поръчайте Ароматизирана Свещ Здравец Цитронела (9 x 9,5 x 9 cm) на най-добра цена.Материал: CтъклоПарафинПродължителност: 18 часаПрибл. Размери: 9 x 9,5 x 9 cmАромат: ЗдравецВид: Ароматизиран..
5.52 лв. 6.90 лв.
Тамян (6 Части) Розов - Почистване, Прахосмукачки И Гладене
-20 %
Марка: Rosanto Home Артикулен номер: r0000223208
Ако искате да се погрижите за всеки детайл удома и да имате най-новите продукти, които ще улеснят живота ви, поръчайте Тамян (6 Части) Розов на най-добра цена.Части: 6 ЧастиМатериал: ТамянПрибл. Размери: 3 x 24,5 x 3 cm..
5.52 лв. 6.90 лв.
Тамян (6 Части) Тропически - Почистване, Прахосмукачки И Гладене
-20 %
Марка: Rosanto Home Артикулен номер: r0000223209
Ако искате да се погрижите за всеки детайл удома и да имате най-новите продукти, които ще улеснят живота ви, поръчайте Тамян (6 Части) Тропически на най-добра цена.Части: 6 ЧастиМатериал: ТамянПрибл. Размери: 3 x 24,5 x 3 cm..
5.52 лв. 6.90 лв.
LED Свещ Многоцветен 12,5 cm - Почистване, Прахосмукачки И Гладене
-20 %
Марка: Gift Decor Артикулен номер: r0000223825
Ако искате да придадете на Вашия дом по-оригинален вид, това е възможно с LED Свещ Многоцветен 12,5 cm.Прибл. Размери: 7,5 x 12,5 x 7,5 cm..
6.05 лв. 7.56 лв.
Марка: Acorde Артикулен номер: r0000750817
Ако искате да се погрижите за всеки детайл удома и да имате най-новите продукти, които ще улеснят живота ви, поръчайте Ароматизирани Пръчици Лилав на най-добра цена.Цвят: ЛилавМатериал: Ароматно масло..
6.90 лв.
Гъби Vileda 139787 (3 броя) - Почистване, Прахосмукачки И Гладене
-20 %
Марка: Vileda Артикулен номер: r0000704226
Ако искате да се погрижите за всеки детайл удома и да имате най-новите продукти, които ще улеснят живота ви, поръчайте Гъби Vileda 139787 (3 броя) на най-добра цена.Вид: ГъбаЦвят: ЖълтСинЧеренМатериал: влакноброя: 3 брояФорма: КвадратенВисок: 58 cm..
7.97 лв. 10.02 лв.
Гъби Vileda 142289 (3 броя) - Почистване, Прахосмукачки И Гладене
-21 %
Марка: Vileda Артикулен номер: r0000701322
Ако искате да се погрижите за всеки детайл удома и да имате най-новите продукти, които ще улеснят живота ви, поръчайте Гъби Vileda 142289 (3 броя) на най-добра цена.Цвят: ЖълтМатериал: TselluloosПамукХарактеристики: Не надрасква и не разваля повърхностиБрой бройки: 3 ЧастиФорма: Квадратенопаковка: п..
8.98 лв. 11.40 лв.
Резервни части Моп Микровлакна (40 x 13 cm) - Почистване, Прахосмукачки И Гладене
-20 %
Марка: Rosanto Home Артикулен номер: r0000388465
Върнете се в офиса без да забравите нищо! Купете Резервни части Моп Микровлакна (40 x 13 cm) и накарайте другите колеги да ви завиждат!Материал: МикровлакнаВажна информация: Различни дизайни, изпращани на случаен принцип според наличносттаПрибл. Размери: 40 x 13 cmЦвят: МногоцветенВид: Моп..
9.02 лв. 11.28 лв.
Моп Supernet Памук 140 cm (39 x 9,5 cm) - Почистване, Прахосмукачки И Гладене
-20 %
Марка: Supernet Артикулен номер: r0000394029
Ако искате да се погрижите за всеки детайл удома и да имате най-новите продукти, които ще улеснят живота ви, поръчайте Моп Supernet Памук 140 cm (39 x 9,5 cm) на най-добра цена.Прибл. Размери: 39 x 9,5 cm140 cmВид: МопМатериал: ПамукВажна информация: Различни дизайни, изпращани на случаен принцип сп..
9.22 лв. 11.52 лв.
Показани са от 1 до 40 от 2371 резултата (60 страници)