Меню
Кошница

Колоездене

Продукти за колоездене в Росанто

Карането на колело е чудесен начин да поддържаме добра физическа форма. Освен ползи за фигурата, колоезденето е и източник на положителни емоции, което пък допринася за емоционалното здраве. От онлайн магазин Rosanto създадохме специална селекция от продукти, предназначени за практикуването на този модерен спорт, включвайки в каталога си продукти като каски за велосипед, игли за помпи и други аксесоари на изгодни цени.

Какви стоки ще откриете в раздела

Ако колоезденето е в кръвта ви и искате да станете още по-добри в този спорт, то със сигурност ще са ви нужни различни по вид артикули за поддръжката на велосипеда и за това да си осигурите личен комфорт по време на каране. Ето какво ще видите в раздела:

аксесоари за колоездене - кормила за велосипеди, калъфи за седалки, светлини, велкро ленти за кабели, чанти за мобилен телефон и много още други полезни пособия, които всеки колоездач е добре да си набави;

игли за помпи - практичен артикул, който е желателно да имаме винаги под ръка, за да сме в състояние да реагираме адекватно, когато гумите се нуждаят от напомпване;

каски за велосипед - безопасността по време на колоездене е пръв приоритет за занимаващите се с тази интересна активност. Никога не се знае какви обстоятелства ще ни срещнат, докато се наслаждаваме на прехода с колелото - каската е дори задължителна, ако скоростта е висока, а карането е със състезателна нотка. Малките деца е също добре да бъдат обезопасени по този начин, за да се избегнат наранявания;

помпи за въздух - предлагаме въздушни и стоящи модели, като и двата вида са отличен избор за търсещите максимална функционалност при поддръжката на колелото;

ръкавици за колоездене - ако често карате велосипеда си, ще са ви нужни аксесоари против протриване кожата на ръцете. Ръкавиците без пръсти са много удобни, като освен практични, те също така допринасят и за спортната визия на колоездача;

фарове и осветление за колоездене - тъй като този спорт се свързва с интензивно движение, е много важно да сме видими като активни участници в него. В секцията ще видите лед задни светлини и цели комплекти, включващи предно и задно тяло.

Все повече хора изразяват предпочитания към колоезденето, което носи след себе си редица ползи. Едната е повишаването на общото здраве, а другата е присъствието на развлекателен елемент, който често липсва при другите видове спортове. Ако сте решили да започнете да карате колело или вече дори сте напреднали в това занимание, поръчайте аксесоари от сайта и се насладете на хобито си.

Как да изберете

Преди да купите аксесоари и принадлежности за колелото, обмислете от какво наистина имате нужда. След това се фокусирайте върху техническите параметри на дадения продукт и цената му - описанието му трябва да ви допада във всяко едно отношение, в това число и неговият дизайн.

Защо да купите от Rosanto

Онлайн магазин Rosanto е чудесен избор, ако търсите добро съотношение цена/качество. Освен това, ние можем да ви предложим и разнообразен продуктов каталог, който включва не само стоки за колоездене, но и артикули за кухнята, градината, компютърното оборудване, здравето и красотата и др. Разгледайте какво имаме за вас и се възползвайте от топ офертите ни, които при нас са целогодишно изгодни.


Марка: Bensontools Артикулен номер: r0000381941
Поддържайте се във форма и открийте най-новите стоки в сектора за спортуване с най-добрите гаранции! Поръчайте Звънец Bensontools Сребрист Черен на най-добра цена и се насладете на здравословен живот!Цвят: ЧеренСребристМатериал: АлуминийполипропиленТегло: 0,02 Kg..
6.78 лв.
Марка: Van Allen Артикулен номер: r0000177491
Поддържайте се във форма и открийте най-новите стоки в сектора за спортуване с най-добрите гаранции! Поръчайте Игла Van Allen 20153 на най-добра цена и се насладете на здравословен живот!Цвят: СивВид: Игла..
9.24 лв.
Марка: Sigma Артикулен номер: r0000520459
Поддържайте се във форма и открийте най-новите стоки в сектора за спортуване с най-добрите гаранции! Поръчайте Магнит Sigma Черен Компютър за Велосипед (След ремонт A) на най-добра цена и се насладете на здравословен живот!Цвят: ЧеренВид: Компютър за ВелосипедУнисекс възрастниСъвместим с: КолелоСЛЕД..
9.36 лв.
Марка: Rosanto Артикулен номер: r0000197858
Поддържайте се във форма и открийте най-новите стоки в сектора за спортуване с най-добрите гаранции! Поръчайте Aдаптер Спирачна част (След ремонт B) на най-добра цена и се насладете на здравословен живот!Вид: Спирачна частСъвместим с: КолелоСЛЕД РЕМОНТ: това са продукти, върнати в период на изтеглян..
10.02 лв.
Марка: Rosanto Артикулен номер: r0000198141
Поддържайте се във форма и открийте най-новите стоки в сектора за спортуване с най-добрите гаранции! Поръчайте Кабел VGEBY1vq4iwdyz12-02 (3 M) (След ремонт A+) на най-добра цена и се насладете на здравословен живот!Цвят: ЧервенСЛЕД РЕМОНТ: това са продукти, върнати в период на изтегляне или изложба,..
12.54 лв.
Марка: Dunlop Артикулен номер: r0000381753
Поддържайте се във форма и открийте най-новите стоки в сектора за спортуване с най-добрите гаранции! Поръчайте Bicycle Grips Dunlop Ø 3,5 cm 2 броя Черен на най-добра цена и се насладете на здравословен живот!Вид: РъкавелиЕргономична ДръжкаЦвят: ЧеренСивМатериал: полипропиленПластмасаброя: 2 брояПри..
12.78 лв.
Марка: Rosanto Tools Артикулен номер: r0000362961
Поддържайте се във форма и открийте най-новите стоки в сектора за спортуване с най-добрите гаранции! Поръчайте Стопери Подложка Кози Крак (След ремонт C) на най-добра цена и се насладете на здравословен живот!Цвят: ЧеренЕстествено: Не се плъзгаХарактеристики: Подложка Кози КракСЛЕД РЕМОНТ: това са п..
12.96 лв.
Марка: Rosanto Артикулен номер: r0000198136
Поддържайте се във форма и открийте най-новите стоки в сектора за спортуване с най-добрите гаранции! Поръчайте Дръжка DE048 (След ремонт C) на най-добра цена и се насладете на здравословен живот!Цвят: ЧеренМатериал: АлуминийДълъг: 350 mmСЛЕД РЕМОНТ: това са продукти, върнати в период на изтегляне ил..
13.02 лв.
Марка: Rosanto Tools Артикулен номер: r0000122233
Поддържайте се във форма и открийте най-новите стоки в сектора за спортуване с най-добрите гаранции! Поръчайте Резервни части Upanbike Колело (220 mm) (Refurbished C) на най-добра цена и се насладете на здравословен живот!Дължина на оста: 220 mmВключва: ПравомощияСъвместим с: КолелоЪгъл: 30ºREFURBIS..
13.32 лв.
Марка: Rosanto Артикулен номер: r0000198095
Поддържайте се във форма и открийте най-новите стоки в сектора за спортуване с най-добрите гаранции! Поръчайте Air Chamber Cicli Bonin_012553 (След ремонт A+) на най-добра цена и се насладете на здравословен живот!Цвят: ЧеренМатериал: ГумаИнчове: 22"СЛЕД РЕМОНТ: това са продукти, върнати в период на..
13.62 лв.
Марка: Rosanto Артикулен номер: r0000150022
Ако търсите нови разработки на пазара, представяме Ви Компютър за Велосипед MAX!Материал: ABSЦвят: ЧеренМултифункционалност: x13Включена батерия: 1 x AG13..
14.22 лв.
Марка: Rosanto Артикулен номер: r0000192701
Поддържайте се във форма и открийте най-новите стоки в сектора за спортуване с най-добрите гаранции! Поръчайте Осветление 50326 (След ремонт A) на най-добра цена и се насладете на здравословен живот!Цвят: ЧеренПрепоръчителна Употреба: Унисекс за възрастниЗахранване: БатерияРаботи с батерии: 1 Litio ..
14.46 лв.
Марка: Dunlop Артикулен номер: r0000381780
Поддържайте се във форма и открийте най-новите стоки в сектора за спортуване с най-добрите гаранции! Поръчайте Бутилка Dunlop На велосипед полипропилен 550 ml на най-добра цена и се насладете на здравословен живот!Материал: полипропиленПластмасаВид: На велосипедКапацитет: 550 mlВажна информация: Раз..
15.72 лв.
Марка: Stahlex Артикулен номер: r0000381943
Ако сте загрижени за Вашето здраве и търсите продукти, които да Ви предложат защита и благосъстояние[/b]], купете Ключалка Stahlex Стомана и други продукти Stahlex на най-добрите цени.Вид: КатинарКлючалкаСъвместим с: КолелоВажна информация: Различни дизайни, изпращани на случаен принцип според налич..
15.72 лв.
Марка: X6 Артикулен номер: r0000362893
Поддържайте се във форма и открийте най-новите стоки в сектора за спортуване с най-добрите гаранции! Поръчайте Триножник Черен Колело Алуминий (След ремонт D) на най-добра цена и се насладете на здравословен живот!Цвят: ЧеренМатериал: АлуминийДизайн: УниверсаленСъвместим с: КолелоСЛЕД РЕМОНТ: това с..
16.20 лв.
Марка: Dunlop Артикулен номер: r0000381900
Поддържайте се във форма и открийте най-новите стоки в сектора за спортуване с най-добрите гаранции! Поръчайте Торба за Съхранение Dunlop Седалка на най-добра цена и се насладете на здравословен живот!Капацитет: 500 mlВажна информация: Различни дизайни, изпращани на случаен принцип според наличностт..
17.04 лв.
Марка: Rosanto Артикулен номер: r0000198140
Поддържайте се във форма и открийте най-новите стоки в сектора за спортуване с най-добрите гаранции! Поръчайте Аксесоари Диспенсър (След ремонт A+) на най-добра цена и се насладете на здравословен живот!Вид: ДиспенсърМатериал: ВъгленЦвят: Матово черноСЛЕД РЕМОНТ: това са продукти, върнати в период н..
17.34 лв.
Марка: Rosanto Артикулен номер: r0000235754
Поддържайте се във форма и открийте най-новите стоки в сектора за спортуване с най-добрите гаранции! Поръчайте Дръжка Aдаптер (След ремонт A+) на най-добра цена и се насладете на здравословен живот!Вид: AдаптерМатериал: АлуминийТегло: 0,03 KgСЛЕД РЕМОНТ: това са продукти, върнати в период на изтегля..
17.58 лв.
Марка: Rosanto Артикулен номер: r0000235703
Поддържайте се във форма и открийте най-новите стоки в сектора за спортуване с най-добрите гаранции! Поръчайте Дръжка 85626 Колело (След ремонт B) на най-добра цена и се насладете на здравословен живот!Размер: Един размерСъвместим с: КолелоСЛЕД РЕМОНТ: това са продукти, върнати в период на изтегляне..
18.24 лв.
Марка: Dunlop Артикулен номер: r0000403038
Поддържайте се във форма и открийте най-новите стоки в сектора за спортуване с най-добрите гаранции! Поръчайте Кабел с катинар Dunlop Ø 12 mm (65 cm) на най-добра цена и се насладете на здравословен живот!Вид: КатинарВажна информация: Различни дизайни, изпращани на случаен принцип според наличността..
18.54 лв.
Марка: X6 Артикулен номер: r0000362922
Поддържайте се във форма и открийте най-новите стоки в сектора за спортуване с най-добрите гаранции! Поръчайте Триножник 2502600000 (След ремонт B) на най-добра цена и се насладете на здравословен живот!Цвят: ЧеренХарактеристики: РегулируемПрепоръчителна Употреба: Унисекс за възрастниСЛЕД РЕМОНТ: то..
19.26 лв.
Марка: Stahlex Артикулен номер: r0000381944
Поддържайте се във форма и открийте най-новите стоки в сектора за спортуване с най-добрите гаранции! Поръчайте Комбиниран катинар Stahlex Стомана Кабел на най-добра цена и се насладете на здравословен живот!Вид: КатинарКабелКомбиниран катинарСъвместим с: КолелоМатериал: СтоманаполипропиленАкрилен..
19.86 лв.
Марка: Dunlop Артикулен номер: r0000389932
Поддържайте се във форма и открийте най-новите стоки в сектора за спортуване с най-добрите гаранции! Поръчайте Въздушна помпа Dunlop Черен Колело на най-добра цена и се насладете на здравословен живот!Вид: Въздушна помпаMiniСъвместим с: КолелоЦвят: ЧеренСпорт: Колоездене..
20.22 лв.
Марка: Rosanto Артикулен номер: r0000197813
Поддържайте се във форма и открийте най-новите стоки в сектора за спортуване с най-добрите гаранции! Поръчайте Aдаптер Кормило на велосипед Джуниър (След ремонт A+) на най-добра цена и се насладете на здравословен живот!Цвят: ЧеренХарактеристики: Кормило на велосипедРазмер: ДжуниърДизайн: ДамаСЛЕД Р..
20.76 лв.
Марка: Rosanto Tools Артикулен номер: r0000498792
Поддържайте се във форма и открийте най-новите стоки в сектора за спортуване с най-добрите гаранции! Поръчайте Инструмент BB-30 (След ремонт A) на най-добра цена и се насладете на здравословен живот!Вид: ИнструментЛагерСЛЕД РЕМОНТ: това са продукти, върнати в период на изтегляне или изложба, които п..
20.82 лв.
Марка: Intex Артикулен номер: r0000584349
Лятното забавление е сигурно с тези оферти. И децата, и възрасните ще ги заобичат! Купете Въздушна помпа Intex QUICK I и се насладете на свободното си време!Препоръчителна възраст: + 18 години+ 6 годиниХарактеристики: Ергономична дръжкаВключващ се продукт: НеПрибл. Размери: 29 x 10,5 x 8..
21.42 лв.
Марка: Dunlop Артикулен номер: r0000381835
Поддържайте се във форма и открийте най-новите стоки в сектора за спортуване с най-добрите гаранции! Поръчайте Ръкавици за Колоездене Dunlop (L) на най-добра цена и се насладете на здравословен живот!Вид: РъкавициМатериал: ТекстилРазмер: LВид закрепване: VelcroВажна информация: Различни дизайни, изп..
22.08 лв.
Марка: Dunlop Артикулен номер: r0000381836
Поддържайте се във форма и открийте най-новите стоки в сектора за спортуване с най-добрите гаранции! Поръчайте Ръкавици за Колоездене Dunlop (M) на най-добра цена и се насладете на здравословен живот!Вид: РъкавициМатериал: ТекстилРазмер: MВид закрепване: Velcro..
22.74 лв.
Марка: Dunlop Артикулен номер: r0000381817
Поддържайте се във форма и открийте най-новите стоки в сектора за спортуване с най-добрите гаранции! Поръчайте Ръкавици за Колоездене Dunlop (XL) на най-добра цена и се насладете на здравословен живот!Вид: РъкавициМатериал: ТекстилРазмер: XLВид закрепване: Velcro..
22.74 лв.
Марка: Joluvi Артикулен номер: r0000511833
Поддържайте се във форма и открийте най-новите стоки в сектора за спортуване с най-добрите гаранции! Поръчайте Бутилка Joluvi Ecobottle Един размер 600 ml Сив на най-добра цена и се насладете на здравословен живот!Цвят: СивВид: УнисексПрепоръчителна възраст: възрастниРазмер: Един размерКапацитет: 60..
24.36 лв.
Марка: Atipick Артикулен номер: r0000434944
Поддържайте се във форма и открийте най-новите стоки в сектора за спортуване с най-добрите гаранции! Поръчайте Бутилка Atipick OTB5041 600 ml Жълт на най-добра цена и се насладете на здравословен живот!Цвят: ЖълтВид: УнисексПрепоръчителна възраст: възрастниКапацитет: 600 ml..
25.26 лв.
Марка: Dunlop Артикулен номер: r0000403039
Поддържайте се във форма и открийте най-новите стоки в сектора за спортуване с най-добрите гаранции! Поръчайте Комбиниран катинар Dunlop Кабел (65 cm) на най-добра цена и се насладете на здравословен живот!Вид: КатинарКабелВажна информация: Различни дизайни, изпращани на случаен принцип според налич..
25.32 лв.
Марка: Looney Tunes Артикулен номер: r0000526533
Поддържайте се във форма и открийте най-новите стоки в сектора за спортуване с най-добрите гаранции! Поръчайте Детско Звънче за Велосипед Looney Tunes CZ10962 Жълт на най-добра цена и се насладете на здравословен живот!Цвят: ЖълтМатериал: МеталПластмасаХарактеристики: Лесна инсталация..
25.92 лв.
Марка: The Paw Patrol Артикулен номер: r0000526534
Поддържайте се във форма и открийте най-новите стоки в сектора за спортуване с най-добрите гаранции! Поръчайте Детско Звънче за Велосипед The Paw Patrol CZ10548 Син на най-добра цена и се насладете на здравословен живот!Цвят: СинМатериал: МеталПластмасаХарактеристики: Лесна инсталация..
25.92 лв.
Марка: Rosanto Артикулен номер: r0000363384
Поддържайте се във форма и открийте най-новите стоки в сектора за спортуване с най-добрите гаранции! Поръчайте Аксесоари (След ремонт A) на най-добра цена и се насладете на здравословен живот!Цвят: ЧеренМатериал: ПластмасаСЛЕД РЕМОНТ: това са продукти, върнати в период на изтегляне или изложба, коит..
27.90 лв.
Марка: Rosanto Tools Артикулен номер: r0000363572
Поддържайте се във форма и открийте най-новите стоки в сектора за спортуване с най-добрите гаранции! Поръчайте Защитен калъф 77 x 60 x 44 cm (След ремонт D) на най-добра цена и се насладете на здравословен живот!Вид: Защитен калъфПрибл. Размери: 77 x 60 x 44 cmСЛЕД РЕМОНТ: това са продукти, върнати ..
28.08 лв.
Марка: Rosanto Артикулен номер: r0000363710
Поддържайте се във форма и открийте най-новите стоки в сектора за спортуване с най-добрите гаранции! Поръчайте Светоотразителни Светлини за Велосипед 50089 Черен (След ремонт B) на най-добра цена и се насладете на здравословен живот!Цвят: ЧеренВръзки: USBОсветление: LEDБатерия: Литиев полимерЗахранв..
28.08 лв.
Марка: The Paw Patrol Артикулен номер: r0000526538
Поддържайте се във форма и открийте най-новите стоки в сектора за спортуване с най-добрите гаранции! Поръчайте Детско Звънче за Велосипед The Paw Patrol CZ10550 Син на най-добра цена и се насладете на здравословен живот!Цвят: СинМатериал: ПластмасаХарактеристики: Лесна инсталация..
28.26 лв.
Марка: Dunlop Артикулен номер: r0000381819
Ако търсите нови разработки на пазара, представяме Ви Многофункционално Устройство Dunlop Колело!Вид: Мулти инструментиКолелоЦвят: ЧеренМногоцветен..
28.38 лв.
Артикулен номер: r0000243010
Поддържайте се във форма и открийте най-новите стоки в сектора за спортуване с най-добрите гаранции! Поръчайте Инструмент Töls Tyre Lever на най-добра цена и се насладете на здравословен живот!Цвят: ЧеренВид: УнисексПрепоръчителна възраст: възрастни..
29.16 лв.
Показани са от 1 до 40 от 463 резултата (12 страници)