Меню
Кошница

Фитнес

Фитнес продукти в Росанто

Все повече хора осъзнават ползите от фитнес заниманията, които освен с огромния си принос за красивото ни тяло, са популярни и с безспорните си здравни ползи, които носят след себе си. Редовните посещения на залата ще ни осигурят добре оформена фигура, ведро настроение и винаги висок тонус - все важни неща, оправдаващи напълно всяка “капка пот”.

В настоящата подкатегория на магазин Rosanto сме организирали продукти за спорт, които можете да поръчате онлайн и на преференциални цени. Убедени сме, че ще останете въодушевени от наличните тук стоки, които всеки начинаещ и напреднал фитнес маняк трябва да си набави.

Какво ще откриете в директорията

За да пожънем добри спортни резултати, преди това трябва да инвестираме в покупката на подходящите за нас артикули, които тук ще намерите в пълен състав:

     вибриращи колани и електростимулация - понякога е нужно да заложим на употребата на специални уреди за оформяне на тялото, каквито са електростимулаторите и вибриращите колани в секцията. С тях могат да се натоварват различните мускулни групи, което ще помогне за по-бързото постигане на мечтаната физика;

     еластични ленти - използват се разтягания преди тренировка, както и за извършването на определен вид упражнения за ръце и за крака. С подобни атрибути за съпротивление могат да се проведат доста ефективни тренировки, като в раздела ще видите още и коремни колела, тренировъчни системи с ленти и други предложения от този тип;

     ръкавици за вдигане на тежести - доброто сцепление е важна предпоставка за правилното изпълнение на упражненията във фитнеса, а вдигането на тежести е сред компонентите, заложени в повечето програми. Ръкавиците без пръсти са много полезна придобивка, дори задължителна, защото с тяхна помощ хлъзгането се предотвратява, а стабилният захват - подобрява;

     стъпки - ако не можем да отидем на фитнес, можем да поканим фитнеса в дома си, набавяйки си кростренажор или сгъваема бягаща пътека. И двата вида оборудване са налични на сайта ни - на достъпни цени и с отлично качество;

     укрепващи накитници - спортните ленти за китка в секцията са сред най-купуваните продукти, когато говорим за тренировки в залата и за други физически активности с висока интензивност. Те са удобни за носене, практични са и предпазват от травми, възникнали в резултат на прекомерно натоварване и неправилна позиция на ръката;

     фитнес оборудване - тук ви очакват всякакви предложения с висока функционалност, сред които са обръчите, топките, поставките за гири, въжетата за скачане, поясите за отслабване, кардио дисковете, подложките за лицеви опори и други необходими за фитнес упражненията атрибути.

При избора на фитнес стоки вземете предвид тренировъчното си ниво, поставените от вас краткосрочни и дългосрочни цели, финансовите си възможности и пространството, с което разполагате в дома си. Уточняването на всеки един от тези детайли ще ви помогне да извършите правилно селекцията и да се сдобиете с най-подходящото за вас оборудване.

Как да поръчате от Rosanto

За да извършите онлайн поръчка на фитнес продукт или друг вид артикул от сайта, трябва да посочите желаното количество и да го добавите в количката. Внимателно разгледайте описанието и преминете към завършване на поръчката чрез бутона “Плащане”. На този етап трябва да въведете своите данни, а след това да изберете и метод за доставка. Ако искате да добавите някакви пояснения към заявката, можете да напишете вашите преференции в указаното за целта поле.

Резервни пластири за електроди EMS InnovaGoods Опаковка от 4 единици - Фитнес
-20 %
Марка: InnovaGoods Артикулен номер: r0000131631
InnovaGoods улеснява приритизирането на личната ви грижа без никакво усилие, тъй като предлага най-добрите нови продукти за разкрасяване, отпускане и релакс! Резервни пластири за електроди EMS InnovaGoods Опаковка от 4 единици е добър пример за това! Открийте широка гама висококачествени продукти, ..
7.68 лв. 9.60 лв.
Еластична Фитнес Лента Heavy Черен - Фитнес
-20 %
Марка: Rosanto Артикулен номер: r0000131634
Ако търсите нови разработки на пазара, представяме Ви Еластична Фитнес Лента Heavy Черен!Материал: Еластична Гума за ФитнесЦвят: ЧеренНиво на съпротива: ТежкоПрибл. дължина: 120 cm..
10.42 лв. 13.02 лв.
Hula Hop - Фитнес
-20 %
Марка: Rosanto Артикулен номер: r0000358614
Поддържайте се във форма и открийте най-новите стоки в сектора за спортуване с най-добрите гаранции! Поръчайте Hula Hop Ø 60 cm Многоцветен Подвижен на най-добра цена и се насладете на здравословен живот!Вид: За момчета и момичетаИграчкиПодвиженПрибл. Размери: Ø 60 cmЦвят: Многоцветен..
11.86 лв. 14.82 лв.
Въже за Скачане с Дръжки - Фитнес
-20 %
Марка: Rosanto Артикулен номер: r0000611863
Децата заслужават най-доброто, затова ти представяме Въже за Скачане с Дръжки, идеален за тези, които търсят качествени продукти за най-малките! Получи и други марки и лицензи на най-добрите цени!Вид: ВъжеЦвят: МногоцветенВажна информация: Различни дизайни, изпращани на случаен принцип според налич..
12.14 лв. 15.18 лв.
Въже за Скачане с Дръжки XQ Max 250 cm възрастни - Фитнес
-41 %
Марка: XQ Max Артикулен номер: r0000389930
Поддържайте се във форма и открийте най-новите стоки в сектора за спортуване с най-добрите гаранции! Поръчайте Въже за Скачане с Дръжки XQ Max 250 cm възрастни на най-добра цена и се насладете на здравословен живот!Цвят: ЧеренХарактеристики: СчетоводителВид: Въже за Скачане с ДръжкиУнисексПрепоръчит..
13.06 лв. 21.96 лв.
Спортна Кърпа с Незабавно Охлаждане с Леден Ефект InnovaGoods - Фитнес
-20 %
Марка: InnovaGoods Артикулен номер: r0000614964
Влезте във форма с InnovaGoods и техните нови спортни и фитнес стоки, като Спортна Кърпа с Незабавно Охлаждане с Леден Ефект InnovaGoods! Открийте широка гама от висококачествени продукти, които се отличават със своята функционалност, ефикасност и иновативен дизайн. Идеални за подобряване на формата..
13.87 лв. 17.34 лв.
Спортен Фитнес Пояс за Отслабване с Ефект на Сауна Swelker InnovaGoods - Фитнес
-20 %
Марка: InnovaGoods Артикулен номер: r0000171414
Влезте във форма с InnovaGoods и техните нови спортни и фитнес стоки, като Спортен Фитнес Пояс за Отслабване с Ефект на Сауна Swelker InnovaGoods! Открийте широка гама от висококачествени продукти, които се отличават със своята функционалност, ефикасност и иновативен дизайн. Идеални за подобряване н..
14.74 лв. 18.42 лв.
Разглобяем Фитнес Обръч Покрит с Пяна O-Waist InnovaGoods 8 Части (След ремонт A) - Фитнес
-20 %
Марка: InnovaGoods Артикулен номер: r0000302753
Влезте във форма с InnovaGoods и техните нови спортни и фитнес стоки, като Разглобяем Фитнес Обръч Покрит с Пяна O-Waist InnovaGoods 8 Части (След ремонт A)! Открийте широка гама от висококачествени продукти, които се отличават със своята функционалност, ефикасност и иновативен дизайн. Идеални за по..
14.98 лв. 18.72 лв.
Възглавница Kmina F_M Патерици (След ремонт A) - Фитнес
-20 %
Марка: Kmina Артикулен номер: r0000555033
Ако сте загрижени за Вашето здраве и търсите продукти, които да Ви предложат защита и благосъстояние[/b]], купете Възглавница Kmina F_M Патерици (След ремонт A) и други продукти Kmina на най-добрите цени.Вид: ВъзглавницаХарактеристики: Подложкаброя: 1 брояПрепоръчителна Употреба: ПатерициСЛЕД РЕМОНТ..
15.55 лв. 19.44 лв.
Еластични Многофункционални Ленти за Съпротивление с Ръководство за Упражнения Tensport InnovaGoods - Фитнес
-20 %
Марка: InnovaGoods Артикулен номер: r000026401
Влезте във форма с InnovaGoods и техните нови спортни и фитнес стоки, като Еластични Многофункционални Ленти за Съпротивление с Ръководство за Упражнения Tensport InnovaGoodsSport Fitness! Открийте широка гама от висококачествени продукти, които се отличават със своята функционалност, ефикасност и и..
16.08 лв. 20.10 лв.
Въже за Скачане с Дръжки Fun 'N Play - Фитнес
-20 %
Марка: Rosanto Артикулен номер: r0000358623
Поддържайте се във форма и открийте най-новите стоки в сектора за спортуване с най-добрите гаранции! Поръчайте Въже за Скачане с Дръжки Fun 'N Play на най-добра цена и се насладете на здравословен живот!Вид: Играчки..
16.66 лв. 20.82 лв.
Комплект Топки за Тренировки и Рефлекс Balxing InnovaGoods - Фитнес
-20 %
Марка: InnovaGoods Артикулен номер: r0000236598
Влезте във форма с InnovaGoods и техните нови спортни и фитнес стоки, като Комплект Топки за Тренировки и Рефлекс Balxing InnovaGoods! Открийте широка гама от висококачествени продукти, които се отличават със своята функционалност, ефикасност и иновативен дизайн. Идеални за подобряване на формата ви..
16.75 лв. 20.94 лв.
Игра на Зарове за Йога Anandice InnovaGoods 7 части - Фитнес
-20 %
Марка: InnovaGoods Артикулен номер: r000025812
Влезте във форма с InnovaGoods и техните нови спортни и фитнес стоки, като Игра на Зарове за Йога Anandice InnovaGoods 7 частиSport Fitness! Открийте широка гама от висококачествени продукти, които се отличават със своята функционалност, ефикасност и иновативен дизайн. Идеални за подобряване на форм..
18.10 лв. 22.62 лв.
Въже за Скачане с Дръжки Colorbaby 200 cm - Фитнес
-20 %
Марка: Colorbaby Артикулен номер: r0000701869
Върнете се в офиса без да забравите нищо! Купете Въже за Скачане с Дръжки Colorbaby 200 cm и накарайте другите колеги да ви завиждат!Препоръчителна възраст: + 3 годиниВажна информация: Различни дизайни, изпращани на случаен принцип според наличносттаИзображението може да не показва всички налични ра..
18.24 лв. 22.80 лв.
Ръкавици за Вдигане на Тежести Зелен - S - Фитнес
-20 %
Марка: Rosanto Артикулен номер: r000025826
Поддържайте се във форма и открийте най-новите стоки в сектора за спортуване с най-добрите гаранции! Поръчайте Ръкавици за Вдигане на Тежести Зелен на най-добра цена и се насладете на здравословен живот!Вид: ГетриЦвят: ЗеленБял..
18.58 лв. 23.22 лв.
Въже за Скачане Многоцветен - Фитнес
-20 %
Марка: Rosanto Артикулен номер: r0000611862
Децата заслужават най-доброто, затова ти представяме Въже за Скачане Многоцветен, идеален за тези, които търсят качествени продукти за най-малките! Получи и други марки и лицензи на най-добрите цени!Вид: ВъжеЦвят: МногоцветенВажна информация: Различни дизайни, изпращани на случаен принцип според на..
19.30 лв. 24.12 лв.
Цукало Denox 51 x 30 x 10 cm Бял - Фитнес
-20 %
Марка: Denox Артикулен номер: r0000554391
Ако искате да се погрижите за всеки детайл удома и да имате най-новите продукти, които ще улеснят живота ви, поръчайте Цукало Denox 51 x 30 x 10 cm Бял на най-добра цена.Цвят: БялПрибл. Размери: 51 x 30 x 10 cmВид: Бани..
19.68 лв. 24.60 лв.
Спортен Пояс за Отслабване с Ефект на Сауна Redle InnovaGoods - Фитнес
-20 %
Марка: InnovaGoods Артикулен номер: r0000177575
Влезте във форма с InnovaGoods и техните нови спортни и фитнес стоки, като Спортен Пояс за Отслабване с Ефект на Сауна Redle InnovaGoods! Открийте широка гама от висококачествени продукти, които се отличават със своята функционалност, ефикасност и иновативен дизайн. Идеални за подобряване на формата..
20.83 лв. 26.04 лв.
Eлектростимулаторен пластир за седалищни и шийни прешлени InnovaGoods - Фитнес
-20 %
Марка: InnovaGoods Артикулен номер: r000022577
Подчертайте и подобрете вида на дупето си с лекота и комфорт, благодарение на Eлектростимулаторен пластир за седалищни и шийни прешлени InnovaGoods Sport Electrogym! Базиран на техниката EMS (Електростимулация на мускулите), този ефективен тренировчик укрепва и тонизира задните части от самото начал..
21.07 лв. 26.34 лв.
Вибрираща Масажна XQ Max Черен - Фитнес
-20 %
Марка: XQ Max Артикулен номер: r0000424041
Поддържайте се във форма и открийте най-новите стоки в сектора за спортуване с най-добрите гаранции! Поръчайте Вибрираща Масажна XQ Max Черен на най-добра цена и се насладете на здравословен живот!Цвят: ЧеренМногоцветенМатериал: полипропиленХарактеристики: ГладъкВажна информация: Различни дизайни, и..
21.12 лв. 26.40 лв.
Батерии Rayovac Extra Съвместим със слухов апарат - Фитнес
-23 %
Марка: Rayovac Артикулен номер: r0000381961
Ако сте любители на ИТ и електроника, обичате модерните технологии и не пропускайте дори най-малкия детайл, купетеБатерии Rayovac Extra Съвместим със слухов апаратна несравнима цена.Вид: 312БатерииБатерия: Презареждащ сеНапрежение: 1,45 VХарактеристики: Съвместим със слухов апаратЦвят: Многоцветен..
22.18 лв. 28.98 лв.
Еластични Ластици за Съпротивление LongFit Sport На педал - Фитнес
-20 %
Марка: LongFit Sport Артикулен номер: r0000298063
Поддържайте се във форма и открийте най-новите стоки в сектора за спортуване с най-добрите гаранции! Поръчайте Еластични Ластици за Съпротивление LongFit Sport На педал на най-добра цена и се насладете на здравословен живот!Вид: На педалХарактеристики: CтепенкиНехлъзгаща се дръжкаЦвят: СинЧерен..
22.51 лв. 28.14 лв.
Безжично Въже за Скачане без Корда Jupply InnovaGoods - Фитнес
-20 %
Марка: InnovaGoods Артикулен номер: r000026696
Влезте във форма с InnovaGoods и техните нови спортни и фитнес стоки, като Безжично Въже за Скачане без Корда Jupply InnovaGoodsWellness Sport! Открийте широка гама от висококачествени продукти, които се отличават със своята функционалност, ефикасност и иновативен дизайн. Идеални за подобряване на ф..
23.18 лв. 28.98 лв.
Батерия за слухов апарат Varta Hearing Aid 10 PR70 6 броя - Фитнес
-23 %
Марка: Varta Артикулен номер: r0000730699
Ако сте загрижени за Вашето здраве и търсите продукти, които да Ви предложат защита и благосъстояние[/b]], купете Батерия за слухов апарат Varta Hearing Aid 10 PR70 6 броя и други продукти Varta на най-добрите цени.Вид: Батерия за слухов апаратЕднократна употребаНапрежение: 1,4 Vброя: 6 брояТип бате..
23.23 лв. 30.00 лв.
Батерия за слухов апарат Varta Hearing Aid 312 PR41 6 броя - Фитнес
-23 %
Марка: Varta Артикулен номер: r0000730697
Ако сте загрижени за Вашето здраве и търсите продукти, които да Ви предложат защита и благосъстояние[/b]], купете Батерия за слухов апарат Varta Hearing Aid 312 PR41 6 броя и други продукти Varta на най-добрите цени.Вид: Батерия за слухов апаратЕднократна употребаНапрежение: 1,4 Vброя: 6 брояТип бат..
23.23 лв. 30.00 лв.
Батерия за слухов апарат Varta Hearing Aid 675 PR44 6 броя - Фитнес
-23 %
Марка: Varta Артикулен номер: r0000730698
Ако сте загрижени за Вашето здраве и търсите продукти, които да Ви предложат защита и благосъстояние[/b]], купете Батерия за слухов апарат Varta Hearing Aid 675 PR44 6 броя и други продукти Varta на най-добрите цени.Вид: Батерия за слухов апаратЕднократна употребаНапрежение: 1,4 Vброя: 6 брояМатериа..
23.23 лв. 30.00 лв.
Електрически Колан за Мускулна Стимулация InnovaGoods - Фитнес
-20 %
Марка: InnovaGoods Артикулен номер: r000022559
Тренирайте тялото си и постигнете завидна фигура с новия електрически колан за мускулна стимулация InnovaGoods Sport Electrogym! Няколко минути дневно се равняват на часове упражнения! Тази лесна и ефикасна система за мускулна електростимулация активира моторните нерви, принуждавайки мускулите да се..
23.33 лв. 29.16 лв.
Мускулен Електростимулатор с Импулси InnovaGoods - Фитнес
-20 %
Марка: InnovaGoods Артикулен номер: r000022554
Представяме Ви мускулния електростимулатор с импулси InnovaGoods! Подходящ за стомаха, гърдите, гърба, лумбалната област, коленете, лактите, ръцете (бицепсите), бедрата и краката (пръсците).Направен от ABSУдобен, компактен дизайнЛесен за използване10 нива на интензивност10 нива на скорост8 програми4..
23.42 лв. 29.28 лв.
Колан с Ленти за Съпротива за Дупе и Ръководство за Упражнения Bootrainer InnovaGoods - Фитнес
-20 %
Марка: InnovaGoods Артикулен номер: r000025830
Влезте във форма с InnovaGoods и техните нови спортни и фитнес стоки, като Колан с Ленти за Съпротива за Дупе и Ръководство за Упражнения Bootrainer InnovaGoodsSport Fitness! Открийте широка гама от висококачествени продукти, които се отличават със своята функционалност, ефикасност и иновативен диза..
23.95 лв. 29.94 лв.
Еластични Ластици за Съпротивление Umbro 8 Shape - Фитнес
-20 %
Марка: Umbro Артикулен номер: r0000381914
Поддържайте се във форма и открийте най-новите стоки в сектора за спортуване с най-добрите гаранции! Поръчайте Еластични Ластици за Съпротивление Umbro 8 Shape на най-добра цена и се насладете на здравословен живот!Материал: TPREVAВид: Еластични Ластици за СъпротивлениеПрибл. Размери: 51 x 11,5 x 1 ..
24.24 лв. 30.30 лв.
Комплект Ленти за Съпротивление с Аксесоари и Ръководство за Упражнения Tribainer InnovaGoods - Фитнес
-20 %
Марка: InnovaGoods Артикулен номер: r0000194490
Влезте във форма с InnovaGoods и техните нови спортни и фитнес стоки, като Комплект Ленти за Съпротивление с Аксесоари и Ръководство за Упражнения Tribainer InnovaGoods! Открийте широка гама от висококачествени продукти, които се отличават със своята функционалност, ефикасност и иновативен дизайн. И..
25.39 лв. 31.74 лв.
Уред за Коремни Преси с Вендуза и Ръководство за Упражнения CoreUp InnovaGoods - Фитнес
-20 %
Марка: InnovaGoods Артикулен номер: r000026418
Влезте във форма с InnovaGoods и техните нови спортни и фитнес стоки, като Уред за Коремни Преси с Вендуза и Ръководство за Упражнения CoreUp InnovaGoodsSport Fitness! Открийте широка гама от висококачествени продукти, които се отличават със своята функционалност, ефикасност и иновативен дизайн. Иде..
26.83 лв. 33.54 лв.
Марка: Varta Артикулен номер: r0000752346
Ако сте загрижени за Вашето здраве и търсите продукти, които да Ви предложат защита и благосъстояние[/b]], купете Батерия за слухов апарат Varta Hearing Aid 13 6 броя и други продукти Varta на най-добрите цени.Вид: Батерия за слухов апаратЕднократна употребаброя: 6 брояМатериал: цинк..
30.00 лв.
Електростимулиращ Коремен Пластир InnovaGoods - Фитнес
-20 %
Марка: InnovaGoods Артикулен номер: r000022545
Постигнете перфектни коремни мускули с новия електростимулиращ коремен пластир InnovaGoods Sport ElectroGym! Благодарение на неговата напреднала технология с нискочестототни сигнали и на дизайн му адаптиран към зоната на корема, е много ефективен метод за постигане на твърда и мускулна коремна облас..
30.62 лв. 38.28 лв.
Въртящ се Кардио Диск с Ръководство за Упражнения InnovaGoods - Фитнес
-20 %
Марка: InnovaGoods Артикулен номер: r000022542
Вече може да влезете във форма без да излизате от къщи с новия въртящ се кардио диск с ръководство за упражнения InnovaGoods Sport Fitness! Много ефикасен за упражняване и укрепване на мускулатурата на тялото. Удобен и лесен начин да правите гимнастика и да практикувате лесно фитнес упражнения вкъщи..
31.58 лв. 39.48 лв.
Спортни Ленти със Сауна Ефект за Ръце и Крака InnovaGoods (Опаковка от 4) - Фитнес
-20 %
Марка: InnovaGoods Артикулен номер: r000022570
Преборете се с отпуснатите ръце по най-добрия начин и премахнете целулита по краката с новите спортни ленти със сауна ефект за ръце и крака InnovaGoods (опаковка от 4)! Идеални за засилване на резултатите от тренировки, като осигуряват цялостно, идеално стягане. Освен това те увеличават телесната те..
32.59 лв. 40.74 лв.
Фитнес Бар с Еластични Ленти и Ръководство за Упражнения Resibar InnovaGoods - Фитнес
-20 %
Марка: InnovaGoods Артикулен номер: r0000212912
Влезте във форма с InnovaGoods и техните нови спортни и фитнес стоки, като Фитнес Бар с Еластични Ленти и Ръководство за Упражнения Resibar InnovaGoods! Открийте широка гама от висококачествени продукти, които се отличават със своята функционалност, ефикасност и иновативен дизайн. Идеални за подобря..
32.88 лв. 41.10 лв.
Разглобяем Фитнес Обръч Покрит с Пяна O-Waist InnovaGoods - Фитнес
-20 %
Марка: InnovaGoods Артикулен номер: r000025846
Влезте във форма с InnovaGoods и техните нови спортни и фитнес стоки, като Разглобяем Фитнес Обръч Покрит с Пяна O-Waist InnovaGoodsSport Fitness! Открийте широка гама от висококачествени продукти, които се отличават със своята функционалност, ефикасност и иновативен дизайн. Идеални за подобряване н..
32.93 лв. 41.16 лв.
Еластични Ластици за Съпротивление Softee 0025705 Червен - Фитнес
-11 %
Марка: Softee Артикулен номер: r0000646088
Поддържайте се във форма и открийте най-новите стоки в сектора за спортуване с най-добрите гаранции! Поръчайте Еластични Ластици за Съпротивление Softee 0025705 Червен на най-добра цена и се насладете на здравословен живот!Цвят: ЧервенВид: УнисексРазмер: Един размерПрепоръчителна възраст: възрастни..
33.17 лв. 37.14 лв.
Устойчива еластична лента Umbro Син - Фитнес
-20 %
Марка: Umbro Артикулен номер: r0000381915
Поддържайте се във форма и открийте най-новите стоки в сектора за спортуване с най-добрите гаранции! Поръчайте Устойчива еластична лента Umbro Син на най-добра цена и се насладете на здравословен живот!Вид: Еластични Ластици за СъпротивлениеРезистентна лентаПрибл. Размери: 120 x 0,5 x 1 cmМатериал: ..
33.26 лв. 41.58 лв.
Показани са от 1 до 40 от 167 резултата (5 страници)