Меню
Кошница

Фитнес

Фитнес продукти в Росанто

Все повече хора осъзнават ползите от фитнес заниманията, които освен с огромния си принос за красивото ни тяло, са популярни и с безспорните си здравни ползи, които носят след себе си. Редовните посещения на залата ще ни осигурят добре оформена фигура, ведро настроение и винаги висок тонус - все важни неща, оправдаващи напълно всяка “капка пот”.

В настоящата подкатегория на магазин Rosanto сме организирали продукти за спорт, които можете да поръчате онлайн и на преференциални цени. Убедени сме, че ще останете въодушевени от наличните тук стоки, които всеки начинаещ и напреднал фитнес маняк трябва да си набави.

Какво ще откриете в директорията

За да пожънем добри спортни резултати, преди това трябва да инвестираме в покупката на подходящите за нас артикули, които тук ще намерите в пълен състав:

     вибриращи колани и електростимулация - понякога е нужно да заложим на употребата на специални уреди за оформяне на тялото, каквито са електростимулаторите и вибриращите колани в секцията. С тях могат да се натоварват различните мускулни групи, което ще помогне за по-бързото постигане на мечтаната физика;

     еластични ленти - използват се разтягания преди тренировка, както и за извършването на определен вид упражнения за ръце и за крака. С подобни атрибути за съпротивление могат да се проведат доста ефективни тренировки, като в раздела ще видите още и коремни колела, тренировъчни системи с ленти и други предложения от този тип;

     ръкавици за вдигане на тежести - доброто сцепление е важна предпоставка за правилното изпълнение на упражненията във фитнеса, а вдигането на тежести е сред компонентите, заложени в повечето програми. Ръкавиците без пръсти са много полезна придобивка, дори задължителна, защото с тяхна помощ хлъзгането се предотвратява, а стабилният захват - подобрява;

     стъпки - ако не можем да отидем на фитнес, можем да поканим фитнеса в дома си, набавяйки си кростренажор или сгъваема бягаща пътека. И двата вида оборудване са налични на сайта ни - на достъпни цени и с отлично качество;

     укрепващи накитници - спортните ленти за китка в секцията са сред най-купуваните продукти, когато говорим за тренировки в залата и за други физически активности с висока интензивност. Те са удобни за носене, практични са и предпазват от травми, възникнали в резултат на прекомерно натоварване и неправилна позиция на ръката;

     фитнес оборудване - тук ви очакват всякакви предложения с висока функционалност, сред които са обръчите, топките, поставките за гири, въжетата за скачане, поясите за отслабване, кардио дисковете, подложките за лицеви опори и други необходими за фитнес упражненията атрибути.

При избора на фитнес стоки вземете предвид тренировъчното си ниво, поставените от вас краткосрочни и дългосрочни цели, финансовите си възможности и пространството, с което разполагате в дома си. Уточняването на всеки един от тези детайли ще ви помогне да извършите правилно селекцията и да се сдобиете с най-подходящото за вас оборудване.

Как да поръчате от Rosanto

За да извършите онлайн поръчка на фитнес продукт или друг вид артикул от сайта, трябва да посочите желаното количество и да го добавите в количката. Внимателно разгледайте описанието и преминете към завършване на поръчката чрез бутона “Плащане”. На този етап трябва да въведете своите данни, а след това да изберете и метод за доставка. Ако искате да добавите някакви пояснения към заявката, можете да напишете вашите преференции в указаното за целта поле.

Въже за Скачане с Дръжки 35049 - Фитнес
-10 %
Марка: Rosanto Артикулен номер: r0000273531
Поддържайте се във форма и открийте най-новите стоки в сектора за спортуване с най-добрите гаранции! Поръчайте Въже за Скачане с Дръжки 35049 на най-добра цена и се насладете на здравословен живот!Препоръчителна възраст: + 3 годиниМатериал: Дървен..
4.75 лв. 5.28 лв.
Еластична Фитнес Лента Sport Розов - Фитнес
-10 %
Марка: Rosanto Артикулен номер: r0000131636
Ако търсите нови разработки на пазара, представяме Ви Еластична Фитнес Лента Sport Розов!Материал: Еластична Гума за ФитнесВид: Без латексЦвят: РозовНиво на съпротива: лекПрибл. Размери: 10 x 100 cm..
4.81 лв. 5.34 лв.
Еластична Гума за Фитнес 144806 - Сив - Фитнес Еластична Гума за Фитнес 144806 - Сив - Фитнес
-10 %
Марка: Rosanto Артикулен номер: r000023190
Поддържайте се във форма и открийте най-новите стоки в сектора за спортуване с най-добрите гаранции! Поръчайте Еластична Гума за Фитнес 144806 на най-добра цена и се насладете на здравословен живот!Дръжки: Ергономично подплатяванеПрибл. Размери: 40 x 11,5 cm..
5.40 лв. 6.00 лв.
Разглобяем Фитнес Обръч Покрит с Пяна HAIGOU (75-95 cm) (След ремонт B) - Фитнес
-10 %
Марка: Rosanto Артикулен номер: r0000192355
Поддържайте се във форма и открийте най-новите стоки в сектора за спортуване с най-добрите гаранции! Поръчайте Разглобяем Фитнес Обръч Покрит с Пяна HAIGOU (75-95 cm) (След ремонт B) на най-добра цена и се насладете на здравословен живот!Характеристики: РегулируемПодвиженПрепоръчителна Употреба: Тре..
5.45 лв. 6.06 лв.
Нагревател Kidneykaren (L) (След ремонт A) - Фитнес
-10 %
Марка: Rosanto Артикулен номер: r0000192361
Поддържайте се във форма и открийте най-новите стоки в сектора за спортуване с най-добрите гаранции! Поръчайте Нагревател Kidneykaren (L) (След ремонт A) на най-добра цена и се насладете на здравословен живот!Препоръчителна Употреба: Тренировки и фитнесЦвят: ЛилавРазмер: LФорма: ТубичкаДизайн: ДамаС..
5.83 лв. 6.48 лв.
Разглобяем Фитнес Обръч Покрит с Пяна 7013 (След ремонт C) - Фитнес
-10 %
Марка: Rosanto Артикулен номер: r0000192315
Поддържайте се във форма и открийте най-новите стоки в сектора за спортуване с най-добрите гаранции! Поръчайте Разглобяем Фитнес Обръч Покрит с Пяна 7013 (След ремонт C) на най-добра цена и се насладете на здравословен живот!Характеристики: ПодвиженРегулируемПрепоръчителна Употреба: Тренировки и фит..
6.53 лв. 7.26 лв.
Разглобяем Фитнес Обръч Покрит с Пяна HONEYWHALE (След ремонт C) - Фитнес
-10 %
Марка: Rosanto Артикулен номер: r0000192314
Поддържайте се във форма и открийте най-новите стоки в сектора за спортуване с най-добрите гаранции! Поръчайте Разглобяем Фитнес Обръч Покрит с Пяна HONEYWHALE (След ремонт C) на най-добра цена и се насладете на здравословен живот!Характеристики: ПодвиженРегулируемПрепоръчителна Употреба: Тренировки..
6.53 лв. 7.26 лв.
Разглобяем Фитнес Обръч Покрит с Пяна Hamazar (След ремонт C) - Фитнес
-10 %
Марка: Rosanto Артикулен номер: r0000192313
Поддържайте се във форма и открийте най-новите стоки в сектора за спортуване с най-добрите гаранции! Поръчайте Разглобяем Фитнес Обръч Покрит с Пяна Hamazar (След ремонт C) на най-добра цена и се насладете на здравословен живот!Характеристики: ПодвиженРегулируемПрепоръчителна Употреба: Тренировки и ..
6.97 лв. 7.74 лв.
Разглобяем Фитнес Обръч Покрит с Пяна 4K-ED506 (След ремонт C) - Фитнес
-10 %
Марка: Rosanto Артикулен номер: r0000192310
Поддържайте се във форма и открийте най-новите стоки в сектора за спортуване с най-добрите гаранции! Поръчайте Разглобяем Фитнес Обръч Покрит с Пяна 4K-ED506 (След ремонт C) на най-добра цена и се насладете на здравословен живот!Характеристики: ПодвиженРегулируемПрепоръчителна Употреба: Тренировки и..
7.24 лв. 8.04 лв.
Разглобяем Фитнес Обръч Покрит с Пяна J Jietong Fengyuan (След ремонт A) - Фитнес
-10 %
Марка: Rosanto Артикулен номер: r0000192309
Поддържайте се във форма и открийте най-новите стоки в сектора за спортуване с най-добрите гаранции! Поръчайте Разглобяем Фитнес Обръч Покрит с Пяна J Jietong Fengyuan (След ремонт A) на най-добра цена и се насладете на здравословен живот!Характеристики: ПодвиженРегулируемПрепоръчителна Употреба: Тр..
7.29 лв. 8.10 лв.
Разглобяем Фитнес Обръч Покрит с Пяна (След ремонт C) - Фитнес
-10 %
Марка: Rosanto Артикулен номер: r0000197998
Поддържайте се във форма и открийте най-новите стоки в сектора за спортуване с най-добрите гаранции! Поръчайте Разглобяем Фитнес Обръч Покрит с Пяна (След ремонт C) на най-добра цена и се насладете на здравословен живот!Цвят: МногоцветенХарактеристики: РегулируемСЛЕД РЕМОНТ: това са продукти, върнат..
7.40 лв. 8.22 лв.
Разглобяем Фитнес Обръч Покрит с Пяна Aogole (След ремонт B) - Фитнес
-10 %
Марка: Rosanto Артикулен номер: r0000192306
Поддържайте се във форма и открийте най-новите стоки в сектора за спортуване с най-добрите гаранции! Поръчайте Разглобяем Фитнес Обръч Покрит с Пяна Aogole (След ремонт B) на най-добра цена и се насладете на здравословен живот!Характеристики: ПодвиженРегулируемПрепоръчителна Употреба: Тренировки и ф..
7.61 лв. 8.46 лв.
Разглобяем Фитнес Обръч Покрит с Пяна Surwit (След ремонт C) - Фитнес
-10 %
Марка: Rosanto Артикулен номер: r0000192305
Поддържайте се във форма и открийте най-новите стоки в сектора за спортуване с най-добрите гаранции! Поръчайте Разглобяем Фитнес Обръч Покрит с Пяна Surwit (След ремонт C) на най-добра цена и се насладете на здравословен живот!Характеристики: ПодвиженРегулируемПрепоръчителна Употреба: Тренировки и ф..
7.61 лв. 8.46 лв.
Разглобяем Фитнес Обръч Покрит с Пяна (След ремонт B) - Фитнес
-10 %
Марка: Rosanto Артикулен номер: r0000198069
Поддържайте се във форма и открийте най-новите стоки в сектора за спортуване с най-добрите гаранции! Поръчайте Разглобяем Фитнес Обръч Покрит с Пяна (След ремонт B) на най-добра цена и се насладете на здравословен живот!Цвят: МногоцветенХарактеристики: РегулируемСЛЕД РЕМОНТ: това са продукти, върнат..
7.67 лв. 8.52 лв.
Надуваема Топка 404660 (След ремонт A) - Фитнес Надуваема Топка 404660 (След ремонт A) - Фитнес
-10 %
Марка: Rosanto Артикулен номер: r0000197653
Поддържайте се във форма и открийте най-новите стоки в сектора за спортуване с най-добрите гаранции! Поръчайте Надуваема Топка 404660 (След ремонт A) на най-добра цена и се насладете на здравословен живот!Прибл. диаметър: 65 cmХарактеристики: УниверсаленУпражнения и фитнес: Идеален за упражнения у д..
7.72 лв. 8.58 лв.
Разглобяем Фитнес Обръч Покрит с Пяна Fresion (След ремонт A) - Фитнес
-10 %
Марка: Rosanto Артикулен номер: r0000192300
Поддържайте се във форма и открийте най-новите стоки в сектора за спортуване с най-добрите гаранции! Поръчайте Разглобяем Фитнес Обръч Покрит с Пяна Fresion (След ремонт A) на най-добра цена и се насладете на здравословен живот!Характеристики: ПодвиженПрепоръчителна Употреба: Фитнес и тренировкиСЛЕД..
7.72 лв. 8.58 лв.
Разглобяем Фитнес Обръч Покрит с Пяна Многоцветен (След ремонт A) - Фитнес
-10 %
Марка: Rosanto Артикулен номер: r0000192334
Поддържайте се във форма и открийте най-новите стоки в сектора за спортуване с най-добрите гаранции! Поръчайте Разглобяем Фитнес Обръч Покрит с Пяна Многоцветен (След ремонт A) на най-добра цена и се насладете на здравословен живот!Цвят: МногоцветенХарактеристики: РегулируемПодвиженСЛЕД РЕМОНТ: това..
7.78 лв. 8.64 лв.
Разглобяем Фитнес Обръч Покрит с Пяна 2020-111 (След ремонт C) - Фитнес
-10 %
Марка: Rosanto Артикулен номер: r0000192299
Поддържайте се във форма и открийте най-новите стоки в сектора за спортуване с най-добрите гаранции! Поръчайте Разглобяем Фитнес Обръч Покрит с Пяна 2020-111 (След ремонт C) на най-добра цена и се насладете на здравословен живот!Характеристики: ПодвиженПрепоръчителна Употреба: Фитнес и тренировкиСЛЕ..
7.94 лв. 8.82 лв.
Надуваема Топка 10027803_46 (След ремонт A) - Фитнес
-10 %
Марка: Rosanto Артикулен номер: r0000197806
Поддържайте се във форма и открийте най-новите стоки в сектора за спортуване с най-добрите гаранции! Поръчайте Надуваема Топка 10027803_46 (След ремонт A) на най-добра цена и се насладете на здравословен живот!Прибл. диаметър: Ø 55 cmЦвят: ЧеренМатериал: PVCПрепоръчителна Употреба: Унисекс за възрас..
8.48 лв. 9.42 лв.
Разглобяем Фитнес Обръч Покрит с Пяна (След ремонт B) - Фитнес
-10 %
Марка: Rosanto Артикулен номер: r0000197994
Поддържайте се във форма и открийте най-новите стоки в сектора за спортуване с най-добрите гаранции! Поръчайте Разглобяем Фитнес Обръч Покрит с Пяна (След ремонт B) на най-добра цена и се насладете на здравословен живот!Цвят: МногоцветенЖълтХарактеристики: РегулируемПрепоръчителна Употреба: Унисекс ..
8.53 лв. 9.48 лв.
Разглобяем Фитнес Обръч Покрит с Пяна (След ремонт B) - Фитнес
-10 %
Марка: Rosanto Артикулен номер: r0000197995
Поддържайте се във форма и открийте най-новите стоки в сектора за спортуване с най-добрите гаранции! Поръчайте Разглобяем Фитнес Обръч Покрит с Пяна (След ремонт B) на най-добра цена и се насладете на здравословен живот!Цвят: МногоцветенХарактеристики: РегулируемСЛЕД РЕМОНТ: това са продукти, върнат..
8.53 лв. 9.48 лв.
Разглобяем Фитнес Обръч Покрит с Пяна Alduos (След ремонт B) - Фитнес
-10 %
Марка: Rosanto Артикулен номер: r0000192297
Поддържайте се във форма и открийте най-новите стоки в сектора за спортуване с най-добрите гаранции! Поръчайте Разглобяем Фитнес Обръч Покрит с Пяна Alduos (След ремонт B) на най-добра цена и се насладете на здравословен живот!Характеристики: ПодвиженПрепоръчителна Употреба: Фитнес и тренировкиСЛЕД ..
8.75 лв. 9.72 лв.
Разглобяем Фитнес Обръч Покрит с Пяна Aoweika (След ремонт A) - Фитнес
-10 %
Марка: Rosanto Артикулен номер: r0000192298
Поддържайте се във форма и открийте най-новите стоки в сектора за спортуване с най-добрите гаранции! Поръчайте Разглобяем Фитнес Обръч Покрит с Пяна Aoweika (След ремонт A) на най-добра цена и се насладете на здравословен живот!Характеристики: ПодвиженПрепоръчителна Употреба: Фитнес и тренировкиСЛЕД..
8.75 лв. 9.72 лв.
Разглобяем Фитнес Обръч Покрит с Пяна (След ремонт B) - Фитнес
-10 %
Марка: Rosanto Артикулен номер: r0000197993
Поддържайте се във форма и открийте най-новите стоки в сектора за спортуване с най-добрите гаранции! Поръчайте Разглобяем Фитнес Обръч Покрит с Пяна (След ремонт B) на най-добра цена и се насладете на здравословен живот!Цвят: МногоцветенХарактеристики: РегулируемСЛЕД РЕМОНТ: това са продукти, върнат..
8.96 лв. 9.96 лв.
Разглобяем Фитнес Обръч Покрит с Пяна (След ремонт A) - Фитнес
-10 %
Марка: Rosanto Артикулен номер: r0000197991
Поддържайте се във форма и открийте най-новите стоки в сектора за спортуване с най-добрите гаранции! Поръчайте Разглобяем Фитнес Обръч Покрит с Пяна (След ремонт A) на най-добра цена и се насладете на здравословен живот!Цвят: МногоцветенХарактеристики: РегулируемСЛЕД РЕМОНТ: това са продукти, върнат..
9.02 лв. 10.02 лв.
Разглобяем Фитнес Обръч Покрит с Пяна (След ремонт C) - Фитнес
-10 %
Марка: Rosanto Артикулен номер: r0000197992
Поддържайте се във форма и открийте най-новите стоки в сектора за спортуване с най-добрите гаранции! Поръчайте Разглобяем Фитнес Обръч Покрит с Пяна (След ремонт C) на най-добра цена и се насладете на здравословен живот!Цвят: МногоцветенХарактеристики: РегулируемСЛЕД РЕМОНТ: това са продукти, върнат..
9.02 лв. 10.02 лв.
Разглобяем Фитнес Обръч Покрит с Пяна Многоцветен (След ремонт C) - Фитнес
-10 %
Марка: Rosanto Артикулен номер: r0000192331
Поддържайте се във форма и открийте най-новите стоки в сектора за спортуване с най-добрите гаранции! Поръчайте Разглобяем Фитнес Обръч Покрит с Пяна Многоцветен (След ремонт C) на най-добра цена и се насладете на здравословен живот!Цвят: МногоцветенСъвместим с: НачинаещиХарактеристики: РегулируемСгъ..
9.02 лв. 10.02 лв.
Надуваема Топка (След ремонт A) - Фитнес
-10 %
Марка: Rosanto Артикулен номер: r0000197787
Поддържайте се във форма и открийте най-новите стоки в сектора за спортуване с най-добрите гаранции! Поръчайте Надуваема Топка (След ремонт A) на най-добра цена и се насладете на здравословен живот!Прибл. диаметър: 65 cmЦвят: ЧеренМатериал: PVCПрепоръчителна Употреба: Унисекс за възрастниТегло: 0,8 ..
9.18 лв. 10.20 лв.
Разглобяем Фитнес Обръч Покрит с Пяна Surwit (След ремонт D) - Фитнес
-10 %
Марка: Rosanto Артикулен номер: r0000192295
Поддържайте се във форма и открийте най-новите стоки в сектора за спортуване с най-добрите гаранции! Поръчайте Разглобяем Фитнес Обръч Покрит с Пяна Surwit (След ремонт D) на най-добра цена и се насладете на здравословен живот!Характеристики: ПодвиженПрепоръчителна Употреба: Фитнес и тренировкиСЛЕД ..
9.34 лв. 10.38 лв.
Разглобяем Фитнес Обръч Покрит с Пяна HL-ES PG (След ремонт C) - Фитнес
-10 %
Марка: Rosanto Артикулен номер: r0000197990
Поддържайте се във форма и открийте най-новите стоки в сектора за спортуване с най-добрите гаранции! Поръчайте Разглобяем Фитнес Обръч Покрит с Пяна HL-ES PG (След ремонт C) на най-добра цена и се насладете на здравословен живот!Цвят: МногоцветенХарактеристики: РегулируемСЛЕД РЕМОНТ: това са продукт..
9.56 лв. 10.62 лв.
Разглобяем Фитнес Обръч Покрит с Пяна (След ремонт B) - Фитнес Разглобяем Фитнес Обръч Покрит с Пяна (След ремонт B) - Фитнес
-10 %
Марка: Rosanto Артикулен номер: r0000192345
Поддържайте се във форма и открийте най-новите стоки в сектора за спортуване с най-добрите гаранции! Поръчайте Разглобяем Фитнес Обръч Покрит с Пяна (След ремонт B) на най-добра цена и се насладете на здравословен живот!Характеристики: ПодвиженСЛЕД РЕМОНТ: това са продукти, върнати в период на изтег..
9.72 лв. 10.80 лв.
Надуваема Топка 10027805_55 (След ремонт A) - Фитнес
-10 %
Марка: Rosanto Артикулен номер: r0000197771
Поддържайте се във форма и открийте най-новите стоки в сектора за спортуване с най-добрите гаранции! Поръчайте Надуваема Топка 10027805_55 (След ремонт A) на най-добра цена и се насладете на здравословен живот!Материал: PVCПрепоръчителна Употреба: Унисекс за възрастниТегло: 0,9 KgСЛЕД РЕМОНТ: това с..
9.88 лв. 10.98 лв.
Разглобяем Фитнес Обръч Покрит с Пяна HAIGOU (75-95 cm) (След ремонт A) - Фитнес
-10 %
Марка: Rosanto Артикулен номер: r0000192294
Поддържайте се във форма и открийте най-новите стоки в сектора за спортуване с най-добрите гаранции! Поръчайте Разглобяем Фитнес Обръч Покрит с Пяна HAIGOU (75-95 cm) (След ремонт A) на най-добра цена и се насладете на здравословен живот!Характеристики: ПодвиженПрепоръчителна Употреба: Фитнес и трен..
9.99 лв. 11.10 лв.
Комплект Professional Fitness Hula Hoop (След ремонт C) - Фитнес
-10 %
Марка: Rosanto Артикулен номер: r0000192197
Поддържайте се във форма и открийте най-новите стоки в сектора за спортуване с най-добрите гаранции! Поръчайте Комплект Professional Fitness Hula Hoop (След ремонт C) на най-добра цена и се насладете на здравословен живот!Вид: СпортВключва: ВръвкиРаницаСЛЕД РЕМОНТ: това са продукти, върнати в период..
10.53 лв. 11.70 лв.
Разглобяем Фитнес Обръч Покрит с Пяна (След ремонт D) - Фитнес
-10 %
Марка: Rosanto Артикулен номер: r0000197988
Поддържайте се във форма и открийте най-новите стоки в сектора за спортуване с най-добрите гаранции! Поръчайте Разглобяем Фитнес Обръч Покрит с Пяна (След ремонт D) на най-добра цена и се насладете на здравословен живот!Цвят: МногоцветенХарактеристики: РегулируемСЛЕД РЕМОНТ: това са продукти, върнат..
10.53 лв. 11.70 лв.
Топка за упражнения 414606 75 cm (След ремонт A) - Фитнес
-10 %
Марка: Rosanto Артикулен номер: r0000199181
Поддържайте се във форма и открийте най-новите стоки в сектора за спортуване с най-добрите гаранции! Поръчайте Топка за упражнения 414606 75 cm (След ремонт A) на най-добра цена и се насладете на здравословен живот!Размер: 75 cmЦвят: ЗеленТегло: 1 KgСЛЕД РЕМОНТ: това са продукти, върнати в период на..
10.58 лв. 11.76 лв.
Дъска за Баланс 10022526 (След ремонт C) - Фитнес
-10 %
Марка: Rosanto Артикулен номер: r0000199145
Поддържайте се във форма и открийте най-новите стоки в сектора за спортуване с най-добрите гаранции! Поръчайте Дъска за Баланс 10022526 (След ремонт C) на най-добра цена и се насладете на здравословен живот!Цвят: ЗеленМатериал: PVCПрепоръчителна Употреба: Унисекс за възрастниСЛЕД РЕМОНТ: това са про..
10.64 лв. 11.82 лв.
Еластична Фитнес Лента (След ремонт A+) - Фитнес
-10 %
Марка: Rosanto Артикулен номер: r0000199138
Поддържайте се във форма и открийте най-новите стоки в сектора за спортуване с най-добрите гаранции! Поръчайте Еластична Фитнес Лента (След ремонт A+) на най-добра цена и се насладете на здравословен живот!СЛЕД РЕМОНТ: това са продукти, върнати в период на изтегляне или изложба, които понякога са би..
10.64 лв. 11.82 лв.
Разглобяем Фитнес Обръч Покрит с Пяна (След ремонт A) - Фитнес
-10 %
Марка: Rosanto Артикулен номер: r0000198066
Поддържайте се във форма и открийте най-новите стоки в сектора за спортуване с най-добрите гаранции! Поръчайте Разглобяем Фитнес Обръч Покрит с Пяна (След ремонт A) на най-добра цена и се насладете на здравословен живот!Цвят: МногоцветенХарактеристики: РегулируемСЛЕД РЕМОНТ: това са продукти, върнат..
10.64 лв. 11.82 лв.
Разглобяем Фитнес Обръч Покрит с Пяна (След ремонт B) - Фитнес
-10 %
Марка: Rosanto Артикулен номер: r0000198065
Поддържайте се във форма и открийте най-новите стоки в сектора за спортуване с най-добрите гаранции! Поръчайте Разглобяем Фитнес Обръч Покрит с Пяна (След ремонт B) на най-добра цена и се насладете на здравословен живот!Цвят: МногоцветенХарактеристики: РегулируемСЛЕД РЕМОНТ: това са продукти, върнат..
10.64 лв. 11.82 лв.
Показани са от 1 до 40 от 473 резултата (12 страници)