Меню
Кошница

Условия за доставка

Доставка до всяко населено място

Всяка доставка е Безплатна за поръчки на обща стойност на продуктите над 100 лв.

За покупките под 100 лева към сумата на поръчаните продукти се добавя стойността за доставка според калкулацията на куриера. Всички цени са в Български лева с включен ДДС и не подлежат на промяна от момента на поръчване до момента на плащане. Доставката на всички продукти се извършва до входа на адреса записън към поръчката.

За всеки продукт Срокът за доставка е различен като голяма част от артикулите са налични и се доставят за до 9 работни дни. Максималното време за доставка е до 12 работни дни в зависимост от обстоятелствата по внос или производство на продукта. В повечето случаи поръчаните продукти идват за около седмица в зависимост от куриерските забавания като предплатените продукти идват по бързо. При поръчка на стоки с нестандартни размери или други особеностти срокът за доставка се договаря допълнително.

За повече информация за дадени артикули можете да ни пишете на office@rosanto.net или чрез контактната форма на сайта. Телефона за справка, но само в работно време за служителите е 0882 600 419.