Меню
Кошница

Електроника GPS и Автомобил

Електроника GPS и Автомобил в Росанто

Имаме ли автомобил, имаме и постоянен ангажимент към неговата поддръжка. И както се грижим за това той да е винаги в изправно техническо състояние, така трябва да следим и за правилната работа на наличната електроника. Аксесоарите за кола са част от задължителните покупки, които правим от време на време, като по-важното в случая е да ги открием на ниски цени и с добро качество. GPS навигаторите са сред необходимите придобивки, допринасящи за комфортното и безопасно пътуване. В онлайн магазин Rosanto ще ги откриете в доста разновидности и на водещи марки в областта.

Какво ще откриете тук

В категорията предлагаме GPS и електроника за автомобили, която е в пълно съответствие с технологичния прогрес, присъщ за 21 век. Всеки един артикул е функционален и с водещо значение за това престоят в леката кола да е винаги съпътстван от приятни емоции и усещане за сигурност. Ето какво ви очаква в директорията:

GPS навигатори - когато трябва да стигнем от точка А до точка Б, е важно да имаме надежден ориентир, по който да се водим по време на шофиране. Навигацията е ключов фактор за това да стигнем безпроблемно до крайната дестинация и то без закъснение. GPS навигаторите са безценна джаджа, която е силно препоръчително да имаме в автомобила. Този вид електроника се свързва посредством bluetooth и wireless, а функциите ѝ дават възможност да си набавим ценна информация за пътната обстановка, изминатите километри и други важни детайли, предоставени от използвания от нас GPS;

USB зарядни за автомобил - използваме смартфона и таблета постоянно, което предполага и тяхното редовно зареждане. По време на път, това може да се окаже проблем, освен ако не разполагаме с модерна електроника в автомобила, каквато са USB зарядните. Те ще ни осигурят необходимия заряд, така че да можем да възобновим използването на любимите си смарт технологии;

блутут комплекти за свободни ръце за автомобил - голяма част от пътните инциденти се дължат на невнимателно шофиране, породено от използването на телефон по време на движение. Подобно действие разсейва водача, който наместо да следи за пътната обстановка, е фокусиран върху мобилното устройство и провежданите по него разговори. Именно затова е толкова важно да присъства електроника като блутут комплект за свободни ръце в автомобила, който при нас ще откриете на приемлива цена и с топ качество;

поставки за мобилен телефон и таблет - още един много полезен вид електроника, който както GPS системата, така и той ще ни върши чудесна работа по време на пътуване. Поставките за смартфона и таблет присъстват все по-често в съвременните коли, като те са лесни за монтаж и практичен аксесоар, който е добре да имаме;

Преносимите DVD плейъри и тонколоните за кола също попадат в списъка с продукти за автомобили, налични в секцията. С подобна електроника пътуването на къси и дълги разстояния ще е винаги вълнуващо, а визуалното и звуково удоволствие ще ни придружава по време на шофиране.

Защо да се доверите на Rosanto

Ако търсите GPS навигация от ново поколение или друг вид техника за колата, онлайн магазин Rosanto е точното за вас място, на което да се доверите безрезервно. Списъкът с джаджи за превозното средство при нас е дълъг и финансово достъпен, така че всеки един от вас да може да си позволи GPS система, USB зарядно, поставки за телефон или друг вид електроника за едно по-комфортно пътуване.

Марка: The Paw Patrol Артикулен номер: r0000350206
Ако сте любители на ИТ и електроника, обичате модерните технологии и не пропускайте дори най-малкия детайл, купетеПоставка за Мобилно Устройство или Таблет Син (След ремонт A)на несравнима цена.Цвят: СинХарактеристики: СгъваемЛесна инсталация: Лепящ сеВид: Поставката за мобилен ТелефонСЛЕД РЕМОНТ: т..
5.34 лв.
Марка: Rosanto Gadget Артикулен номер: r0000100921
Ако сте любители на ИТ и електроника, обичате модерните технологии и не пропускайте дори най-малкия детайл, купете Комплект Зарядни (2 Pcs) 1000 mAh 144331 на несравнима цена.Включва: опаковкаЗарядно за кола 1000 mAhЗарядно за стенаLED x 1..
6.18 лв.
Марка: Rosanto Артикулен номер: r0000530271
Ако сте любители на ИТ и електроника, обичате модерните технологии и не пропускайте дори най-малкия детайл, купете Поставка за Мобилно Устройство или Таблет 260027 (След ремонт A) на несравнима цена.Цвят: ЧеренХарактеристики: Захващане с голямо сцеплениеВид: Поставка за Мобилно Устройство или Таблет..
6.72 лв.
Марка: UNITECH Артикулен номер: r0000500602
Ако сте любители на ИТ и електроника, обичате модерните технологии и не пропускайте дори най-малкия детайл, купете Поставка UNITECH 46789 Магнитна (След ремонт A+) на несравнима цена.Характеристики: УниверсаленМагнитнаЦвят: БялЗахранване: БатерияСЛЕД РЕМОНТ: това са продукти, върнати в период на изт..
7.26 лв.
Марка: Rosanto Артикулен номер: r0000530272
Ако сте любители на ИТ и електроника, обичате модерните технологии и не пропускайте дори най-малкия детайл, купете Поставка за Мобилно Устройство или Таблет 260027 (След ремонт A+) на несравнима цена.Цвят: БялХарактеристики: Захващане с голямо сцеплениеВид: Поставка за Мобилно Устройство или ТаблетС..
7.38 лв.
Марка: Contact Артикулен номер: r0000102186
Ако сте любители на ИТ и електроника, обичате модерните технологии и не пропускайте дори най-малкия детайл, купете Зарядно за кола Contact Micro USB 1A Черен на несравнима цена.Цвят: ЧеренAC input voltage: 12-24 VDCИзход DC: 5V 1AСвързване: USB..
7.50 лв.
Марка: Rosanto Артикулен номер: r0000540775
Ако сте любители на ИТ и електроника, обичате модерните технологии и не пропускайте дори най-малкия детайл, купете Поставка Minnie Mouse (След ремонт A+) на несравнима цена.Цвят: МногоцветенДизайн: Minnie MouseФункции: ПоставкаСЛЕД РЕМОНТ: това са продукти, върнати в период на изтегляне или изложба,..
10.74 лв.
Марка: Rosanto Артикулен номер: r0000540782
Ако сте любители на ИТ и електроника, обичате модерните технологии и не пропускайте дори най-малкия детайл, купете Поставката за мобилен Телефон 260027 (След ремонт A+) на несравнима цена.СЛЕД РЕМОНТ: това са продукти, върнати в период на изтегляне или изложба, които понякога са били използвани за т..
10.74 лв.
Марка: Real Madrid C.F. Артикулен номер: r0000135393
Ако сте любители на ИТ и електроника, обичате модерните технологии и не пропускайте дори най-малкия детайл, купетеПоставка Real Madrid C.F. AATMLI0083на несравнима цена...
12.00 лв.
Марка: KSIX Артикулен номер: r0000101991
Ако сте любители на ИТ и електроника, обичате модерните технологии и не пропускайте дори най-малкия детайл, купете Зарядно за кола KSIX 2.1A USB Черен на несравнима цена.Цвят: ЧеренAC input voltage: 12-24 VИзход DC: 5V-2.1AСвързване: Микро USBСъвместим: СмартфониAlcatel, Amazon, BlackBerry, BQ, HTC,..
14.88 лв.
Марка: KSIX Артикулен номер: r0000102033
Ако сте любители на ИТ и електроника, обичате модерните технологии и не пропускайте дори най-малкия детайл, купете Зарядно за кола KSIX USB Металик на несравнима цена.Естествено: МеталикВръзки: USB x 2AC input voltage: 12-24 VАмпераж: 5V 2.1AВключва: Кабел USB към Micro USBСъвместим: СмартфониТаблет..
14.88 лв.
Марка: InnovaGoods Артикулен номер: r0000551757
Ако сте фенове на света на джаджите, InnovaGoods ви предлага най-добрите и оригинални стоки за дома, автомобила, пътуването, децата, технологиите, забавление и др.! Открийте широка гама от висококачествени продукти, които се отличават със своята функционалност, ефикасност и иновативен дизайн, като П..
14.94 лв.
Марка: InnovaGoods Артикулен номер: r0000101414
Новата гравитационна поставка за мобилни телефони за кола InnovaGoods Gadget Travel ще бъде Вашият голям съюзник, когато пътувате! Много удобна и практична поставка за смартфон, която се поставя лесно към вентилацонната решетка на колата. Собственото тегло на мобилния телефон оказва натиск върху стр..
15.18 лв.
Марка: Rosanto Tools Артикулен номер: r0000530195
Ако сте любители на ИТ и електроника, обичате модерните технологии и не пропускайте дори най-малкия детайл, купете Поставка за таблет IS3W (След ремонт D) на несравнима цена.Цвят: БялТип инсталиране: Стенен монтажСъвместим: VESA 100 x 100 mmiPad 2, iPad 3, iPad 4СЛЕД РЕМОНТ: това са продукти, върнат..
15.36 лв.
Марка: Celly Артикулен номер: r0000519241
Ако сте любители на ИТ и електроника, обичате модерните технологии и не пропускайте дори най-малкия детайл, купете Защитен калъф Celly APPLE AIRTAG на несравнима цена.Цвят: ЧеренМатериал: СиликонЗащита: Удари и вдлъбнатиниХарактеристики: КлючодържателЗащита от драскотиниСвързване: БезжиченСъвместим:..
15.84 лв.
Марка: Celly Артикулен номер: r0000519242
Ако сте любители на ИТ и електроника, обичате модерните технологии и не пропускайте дори най-малкия детайл, купете Защитен калъф Celly APPLE AIRTAG на несравнима цена.Цвят: БялМатериал: СиликонЗащита: Удари и вдлъбнатиниХарактеристики: КлючодържателСвързване: БезжиченСъвместим: AirTag..
15.84 лв.
Марка: Celly Артикулен номер: r0000519683
Ако сте любители на ИТ и електроника, обичате модерните технологии и не пропускайте дори най-малкия детайл, купете Защитен калъф Celly APPLE AIRTAG на несравнима цена.Цвят: РозовМатериал: СиликонЗащита: Удари и вдлъбнатиниХарактеристики: КлючодържателСвързване: БезжиченСъвместим: AirTag..
15.84 лв.
Марка: CoolBox Артикулен номер: r0000514524
Оборудвайте автомобила си с последните новости на сектора! Купете Зарядно за кола CoolBox REPCOOCARDC10 и няма да Ви липсват никакви подробности!Цвят: ЧеренХарактеристики: ВътреВръзки: USB 2.0Изходно напрежение: 5 VНапрежение: 12 - 24 VАмпераж: 2100 A..
19.50 лв.
Марка: ELBE Артикулен номер: r0000546763
Ако сте любители на ИТ и електроника, обичате модерните технологии и не пропускайте дори най-малкия детайл, купете Поставката за мобилен Телефон ELBE ACC101 Магнитна Алуминий на несравнима цена.Характеристики: АлуминийМагнитнаВключва: МагнитиМатериал: АлуминийВид батерия: Без батерии..
20.58 лв.
Марка: Marcato Артикулен номер: r0000350323
Ако сте любители на ИТ и електроника, обичате модерните технологии и не пропускайте дори най-малкия детайл, купетеПоставката за мобилен Телефон PopSockets (След ремонт A+)на несравнима цена.Характеристики: Захващане с голямо сцеплениеДизайн: МраморМатериал: СиликонСЛЕД РЕМОНТ: това са продукти, върн..
21.36 лв.
Марка: Rosanto Артикулен номер: r0000259628
Ако сте любители на ИТ и електроника, обичате модерните технологии и не пропускайте дори най-малкия детайл, купетеКабел за антена EWAN522GE 3 m Черен (След ремонт A+)на несравнима цена.Цвят: ЧеренДължина на кабела: 3 mСъвместимост: GPSХарактеристики: 50 ohmСЛЕД РЕМОНТ: това са продукти, върнати в пе..
21.78 лв.
Марка: Amazon Basics Артикулен номер: r0000484208
Ако сте любители на ИТ и електроника, обичате модерните технологии и не пропускайте дори най-малкия детайл, купете Поставка за таблет Amazon Basics (След ремонт A) на несравнима цена.Вид: Основа или опораПоставка за Мобилно Устройство или ТаблетЦвят: ЧеренХарактеристики: ЛаптопСЛЕД РЕМОНТ: това са п..
23.76 лв.
Марка: Shapeheart Артикулен номер: r0000540961
Ако сте любители на ИТ и електроника, обичате модерните технологии и не пропускайте дори най-малкия детайл, купете Табелка Shapeheart EXTRA_STEEL Черен (След ремонт A) на несравнима цена.Цвят: ЧеренСъвместим: Смартфони, GSM-иUniversalСЛЕД РЕМОНТ: това са продукти, върнати в период на изтегляне или и..
23.88 лв.
Марка: InnovaGoods Артикулен номер: r0000302459
Ако сте фенове на света на джаджите, InnovaGoods ви предлага най-добрите и оригинални стоки за дома, автомобила, пътуването, децата, технологиите, забавление и др.! Открийте широка гама от висококачествени продукти, които се отличават със своята функционалност, ефикасност и иновативен дизайн, като S..
24.66 лв.
Марка: CoolBox Артикулен номер: r0000162415
Оборудвайте автомобила си с последните новости на сектора! Купете Поставка за мобилен телефон за кола CoolBox COO-PZ04 и няма да Ви липсват никакви подробности!Вид: УниверсаленСъвместим: Смартфони..
25.50 лв.
Марка: Contact Артикулен номер: r0000103846
Ако сте любители на ИТ и електроника, обичате модерните технологии и не пропускайте дори най-малкия детайл, купете Зарядно за кола Contact USB-C (1 m) Черен на несравнима цена.Дължина на кабела: 1 mВключва: Кабел USB A към USB CНапрежение: 110-240 V..
25.62 лв.
Марка: Rosanto Артикулен номер: r0000326209
Ако сте любители на ИТ и електроника, обичате модерните технологии и не пропускайте дори най-малкия детайл, купетеЗарядно за кола (След ремонт A+)на несравнима цена.Захранване: Запалка за автомобилиСвързване: USB CСЛЕД РЕМОНТ: това са продукти, върнати в период на изтегляне или изложба, които поняко..
27.78 лв.
Марка: Hama Артикулен номер: r0000456845
Ако сте любители на ИТ и електроника, обичате модерните технологии и не пропускайте дори най-малкия детайл, купетеЗарядно за кола Hama 183248на несравнима цена.Вид: Зарядно за колаВръзки: Микро USBЦвят: ЧеренХарактеристики: LED индикаторИзходно напрежение: 5 VМощност: 12WНапрежение: 12 - 24 VАмпераж..
27.78 лв.
Марка: LogiLink Артикулен номер: r0000404102
Ако сте любители на ИТ и електроника, обичате модерните технологии и не пропускайте дори най-малкия детайл, купетеПоставка за таблет LogiLink AA0122на несравнима цена.Материал: АлуминийВид: Поставка за Мобилно Устройство или ТаблетПрибл. Размери: 6,3 x 7,5 x 7,5 cmЦвят: Алуминий..
28.68 лв.
Марка: EDM Артикулен номер: r0000537996
Ако сте любители на ИТ и електроника, обичате модерните технологии и не пропускайте дори най-малкия детайл, купете Aдаптер Запалка за автомобили EDM на несравнима цена.Цвят: ЧеренНапрежение: 12 V..
29.10 лв.
Марка: Contact Артикулен номер: r0000222043
Ако сте любители на ИТ и електроника, обичате модерните технологии и не пропускайте дори най-малкия детайл, купетеЗарядно за кола Contactна несравнима цена.Цвят: БялМощност: 12 Wконектор: USB A..
29.58 лв.
Марка: Contact Артикулен номер: r0000222044
Ако сте любители на ИТ и електроника, обичате модерните технологии и не пропускайте дори най-малкия детайл, купетеЗарядно за кола Contactна несравнима цена.Цвят: РозовМощност: 10 WВръзки: USB A x 2..
29.58 лв.
Марка: Celly Артикулен номер: r0000537758
Ако сте любители на ИТ и електроника, обичате модерните технологии и не пропускайте дори най-малкия детайл, купете Поставка за телефон за велосипед Celly SWIPEBIKEGR Сив Силикон на несравнима цена.Цвят: СивМатериал: СиликонПортове: 2..
29.70 лв.
Марка: KSIX Артикулен номер: r0000102340
Ако сте любители на ИТ и електроника, обичате модерните технологии и не пропускайте дори най-малкия детайл, купете Поставка за мобилен телефон за кола KSIX 360º Черен на несравнима цена.Цвят: ЧеренВид: КукаВъртене: 360ºСъвместим: Smartphone 3,5"-6,3"Диапазон на отваряне: 5,1-8,5 cm..
29.88 лв.
Марка: NK Артикулен номер: r0000587938
Оборудвайте автомобила си с последните новости на сектора! Купете МР3 плейър и FM блутут трансмитер за кола NK и няма да Ви липсват никакви подробности!Вид: УниверсаленХарактеристики: Вграден микрофонФункции: MP3 плейърRadio FMНапрежение: 12-24 V DCЧестота: 87,5-108 MHzПрибл. Размери: 3,6 x 5 x 8 cm..
30.30 лв.
Марка: Rosanto Артикулен номер: r0000484254
Ако сте любители на ИТ и електроника, обичате модерните технологии и не пропускайте дори най-малкия детайл, купете Поставката за мобилен Телефон (След ремонт A) на несравнима цена.Цвят: ЧеренCъстав: НайлонНепромокаем: даПрепоръчителна Употреба: МотоциклетСЛЕД РЕМОНТ: това са продукти, върнати в пери..
31.32 лв.
Артикулен номер: r0000425181
Ако сте любители на ИТ и електроника, обичате модерните технологии и не пропускайте дори най-малкия детайл, купетеПоставка за таблет Aisens MS1PM-083на несравнима цена.Цвят: СивМатериал: АлуминийЕкран: 7"Sisaldab: Ръководство за потребителя..
31.86 лв.
Марка: Marcato Артикулен номер: r0000350291
Ако сте любители на ИТ и електроника, обичате модерните технологии и не пропускайте дори най-малкия детайл, купетеПоставката за мобилен Телефон PopSockets (След ремонт A+)на несравнима цена.Характеристики: Захващане с голямо сцеплениеЦвят: ЧеренМатериал: СиликонСЛЕД РЕМОНТ: това са продукти, върнати..
32.64 лв.
Марка: CoolBox Артикулен номер: r0000514097
Оборудвайте автомобила си с последните новости на сектора! Купете Зарядно за кола CoolBox COO-CDC215 и няма да Ви липсват никакви подробности!Връзки: USB x 2..
32.94 лв.
Марка: Mobilis Артикулен номер: r0000547057
Ако сте любители на ИТ и електроника, обичате модерните технологии и не пропускайте дори най-малкия детайл, купете Поставка Mobilis 001286 Черен на несравнима цена.Вид: Поставка за колаЦвят: Черен..
33.54 лв.
Показани са от 1 до 40 от 271 резултата (7 страници)