Играчки и Костюми


Онлайн магазин rosanto.net предлага на мама и татко, голям избор от над 5 000 качествени бебешки продукта, от които се нуждае през първите години Вашето бебе!
За да постигнем това, гарантираме, че предлагаме най-добрите налични, мебели за детската стая, проходилки, люлки, играчки, бебешки и детски дрехи на цени, които ще ви харесат!
В Pосанто можете да поръчате продукти за всеки етап от живота на Вашето бебе – за неговото здраве, хранене, къпане, прохождане, пътуване и игри.
Бебешки магазин Pосанто, предоставя лесен и сигурен начин за пазаруване и заедно с ниските цени, Ви спестява време и пари... какво повече бихте могли да поискате от бебешки магазин!


КОСТЮМИ

Време е за карнавал!
Или за рожден ден?!!
Вълнуващ, магически, очакван с нетърпение!
Щастливи сме да ви съдействаме в избора на най-красивия костюм за вас и вашето дете! Пожарникар, лекар, фризьор, медицинска сестра, принцеса, русалка и още…!
Комплектите включват костюм и всички необходими аксесоари към него.
Мечтата на вашето дете да стане космонавт като порасне, може да придобие реалистичен вид още в най-ранна възраст.
По този начин се стимулира въображението, мисленето, ролевата игра, интереса към различните професии.

Карнавалите по света се провеждат с наближаването на Великите пости и по време на тези празници, посетителите са облечени в различни карнавални костюми, което придава тематичност и повишено празнично настроение.
За целта, всички трябва да са облечени в специални карнавални облекла.
Сега ще разберем, кога се нуждаем от маскарадни дрехи за деца и как да направим своя избор. Какви видове са достъпни в онлайн магазин Росанто.

 

Кога трябва да си купим карнавални костюми

Вероятно не съществува дете, което да не иска, поне веднъж, да се преобрази на любимия си анимационен герой или на робот.
Днес това е по-лесно от всякога, поради наличието на голям брой видове детски карнавални дрехи, способни да преобразят мъника Ви в различни животни, като МикиМаус и Жената Котка например.
Като цяло, необходимостта от карнавални костюми възниква при празнични и специални поводи, където е необходимо да се преобразим в определен герой или да изразим същността си, чрез облеклото.

 

В кои случаи е наложително обличането им

Карнавалните облекла са изключително предпочитани при различни поводи, като отделните тематични партита, маскаради, театрални постановки и индивидуални представления за хелоуин.
За пълното преобразяване на героя обаче, само тематичните костюми не са достатъчни. Необходимо е към тях да се добавят и отделни карнавални аксесоари, които максимално ги допълват.
Това са например, маските, шапките, перуките и всичко, което е свързано, като допълнение, със съответните дрехи.


Какви видове Ви очакват в Росанто

Продуктовата гама от карнавални облекла в сайта е изключително богата и разнообразна, в което вероятно вече сами сте се убедили.
Тук Ви очакват различни видове евтини мъжки и дамски карнавални дрехи за момчета и момичета, способни да Ви преобразят в:

 

-Различни животни
-Снежанка
-Полицай
-Рапунцел
-Супермен
-Фокусник
-Вещица и вампири за Halloween
-Елф и др.

 

Тук още Ви очакват полицейски карнавални униформи, есенни облекла, театрални костюми, различни видове рокли, маскарадни, клоунски, каубойски, новогодишни и всякакви анимационни екипи за всички възрасти.

Защо да се доверим на Росанто

Защото в онлайн магазина е достъпен голям асортимент от евтини и висококачествени карнавални облекла, с които празника Ви ще остане незабравим.
При нас също Ви очаква коректно и професионално обслужване, изгодни цени и регулярни промоционални оферти.
При желание, можете да ни посетите и на място във физическите ни магазини в Плевен, където да направите своята проба на карнавален костюм и да почерпите идеи от нашите експерти. Очакваме Ви!