Меню
Кошница

Калъфи за мобилни телефони

Калъфи за мобилни телефони в Росанто

За да е смартфонът наше притежание за по-дълго време, трябва да знаем как правилно да го използваме. Употребата на калъф за мобилен телефон е силно препоръчителна, защото с негова помощ ще предпазим корпуса от счупвания и надрасквания. В този раздел на онлайн магазин Rosanto ще видите кейсове за Iphone, Galaxy, Huawei, Samsung на супер цени, от които си струва да се възползвате.

Защо е важно да имаме протектор за гръб на телефона

Прозрачни, гумени, гъвкави, с картинка, едноцветни или пластмасови - калъфите за мобилни телефони ще допринесат за оригиналното естетическо оформление на умното устройство. Посредством кейсовете то не само ще изглежда добре, но и ще запази своите добри механични свойства, отговарящи за безупречната му работа. Важно е всеки собственик на смартфон да използва протектор за гръб, защото:

подобрява визуалните качества на апарата - оригиналният външен вид на мобилния телефон може и да е страхотен, но в някакъв момент и да ни омръзне. Предпазният калъф ще внесе разнообразие и ще направи смартфона различен с креативния си и модерен дизайн;

осигурява висока протекция - това е първата причина, поради която хората купуват предпазен калъф. Те изпълняват ролята на защитна бариера и успешно предпазват корпуса на мобилния телефон от леки и по-сериозни щети, изискващи спешно посещение на сервиза за ремонт на смартфони;

прави захватът по-добър - сцеплението между кожата на ръката и пластмасата на мобилния телефон има определяща роля за неговата цялост. Ако той неволно се изплъзне и падне на земята, има голяма вероятност да го намерим на парчета и да се сбогуваме с него завинаги. Точно затова трябва да се застраховаме и да купим калъф, осигуряващ удобен захват;

различен стайлинг всеки ден - днес сме в едно настроение а утре в друго, което неминуемо се отразява и на начина, по който изглеждаме. С калъфите за мобилни телефони можем да експериментираме със стайлинга си и да изглеждаме различно всеки ден, залагайки на ефектни аксесоари като гръбчетата;

пази от прегряване и замръзване на батерията - още една съществена причина да купите качествен кейс за смартфон, който има невероятната способност да пази батерията от вредното влияние на силните слънчеви лъчи и пагубното въздействие на минусовите температури върху батерията.

Използването на мобилен телефон е истинско удоволствие. Устройството притежава разнообразни функции, като освен за провеждането на стандартни разговори, то служи още и за правене на снимки с много високо качество, за гледане на филми, за изпращане на имейли, за онлайн пазаруване и т.н. Ето защо си струва да инвестираме в защитен калъф за подобен вид “умна” техника, която е с нас навсякъде и прави живота ни толкова лесен!

Какъв тип да изберете

Вариантите са много, когато става дума за калъфи за мобилни телефони. Освен в различни цветове, в секцията ще ги откриете и в материали за изработка като силикон и пластмаса, които са устойчиви на външни въздействия и подходящи за повечето марки и модели апарати.

При избора на калъф се съобразете с това каква покривност искате да предлага той - някои видове обхващат само задната част на корпуса на мобилния апарат, а други са снабдени и с капак за екрана. Дизайнът на кейса е също с водещо значение за крайната селекция, като той може да е прозрачен, да е с декорация, да е в ярък или в неутрален нюанс, с огледална повърхност и др.


Калъф за мобилен телефон OPPO Find X5 Lite (След ремонт A) - Калъфи за мобилни телефони
-20 %
Марка: Rosanto Артикулен номер: r0000541309
Ако сте любители на ИТ и електроника, обичате модерните технологии и не пропускайте дори най-малкия детайл, купете Калъф за мобилен телефон OPPO Find X5 Lite (След ремонт A) на несравнима цена.Характеристики: Защита от драскотиниВид: Калъф за мобилен телефонЦвят: ПрозраченМатериал: СиликонСъвместим:..
0.91 лв. 1.14 лв.
Калъф за мобилен телефон KSIX Кожа - Оранжев - Калъфи за мобилни телефони
-20 %
Марка: KSIX Артикулен номер: r0000102460
Ако сте любители на ИТ и електроника, обичате модерните технологии и не пропускайте дори най-малкия детайл, купете Калъф за мобилен телефон KSIX Кожа на несравнима цена.Материал: КожаВид закрепване: МагнитнаЗащита: Удари и вдлъбнатиниСъвместимост: УниверсаленПрибл. Размери: 11,6 x 6,2 x 1,2 cm..
1.01 лв. 1.26 лв.
Калъф Oppo Reno 4Z 5G KSIX Flex TPU Прозрачен - Калъфи за мобилни телефони
-20 %
Марка: KSIX Артикулен номер: r0000106663
Ако сте любители на ИТ и електроника, обичате модерните технологии и не пропускайте дори най-малкия детайл, купетеКалъф Oppo Reno 4Z 5G KSIX Flex TPU Прозраченна несравнима цена.Цвят: ПрозраченМатериал: TPUХарактеристики: Не се плъзгаГъвкавЛесна инсталацияЗащита: Удари и вдлъбнатиниСъвместим: Oppo R..
1.20 лв. 1.50 лв.
Калъф Фолио за Мобилен Телефон LG K51S KSIX Standing Черен - Калъфи за мобилни телефони
-20 %
Марка: KSIX Артикулен номер: r0000105726
Ако сте любители на ИТ и електроника, обичате модерните технологии и не пропускайте дори най-малкия детайл, купете Калъф Фолио за Мобилен Телефон LG K51S KSIX Standing Черен на несравнима цена.Материал: TPUПрозраченХарактеристики: Лесна инсталацияВътрешен жлеб за съхранение на картиФункция: Поставка..
1.44 лв. 1.80 лв.
Калъф за мобилен телефон Celly Iphone 12 mini Прозрачен - Калъфи за мобилни телефони
-20 %
Марка: Celly Артикулен номер: r0000525731
Ако сте любители на ИТ и електроника, обичате модерните технологии и не пропускайте дори най-малкия детайл, купете Калъф за мобилен телефон Celly Iphone 12 mini Прозрачен на несравнима цена.Материал: TPUЗащита: Удари и вдлъбнатиниСъвместим: iPhone 12 MiniAPPLEЦвят: ПрозраченХарактеристики: Устойчив ..
1.92 лв. 2.40 лв.
Калъф за мобилен телефон Pocophone F2 Pro KSIX Flex TPU - Калъфи за мобилни телефони
-20 %
Марка: KSIX Артикулен номер: r0000105810
Ако сте любители на ИТ и електроника, обичате модерните технологии и не пропускайте дори най-малкия детайл, купете Калъф за мобилен телефон Pocophone F2 Pro KSIX Flex TPU на несравнима цена.Цвят: ПрозраченМатериал: TPUХарактеристики: ГъвкавЛесна инсталацияЗащита: Удари и вдлъбнатини..
2.93 лв. 3.66 лв.
Калъф за мобилен телефон P40 Pro Черен (След ремонт B) - Калъфи за мобилни телефони
-20 %
Марка: Rosanto Артикулен номер: r0000541301
Ако сте любители на ИТ и електроника, обичате модерните технологии и не пропускайте дори най-малкия детайл, купете Калъф за мобилен телефон P40 Pro Черен (След ремонт B) на несравнима цена.Цвят: ЧеренМатериал: СиликонTPUСЛЕД РЕМОНТ: това са продукти, върнати в период на изтегляне или изложба, които ..
3.02 лв. 3.78 лв.
Калъф Фолио за Мобилен Телефон Huawei P 20 Pro KSIX Черен - Калъфи за мобилни телефони
-20 %
Марка: KSIX Артикулен номер: r0000102448
Ако сте любители на ИТ и електроника, обичате модерните технологии и не пропускайте дори най-малкия детайл, купете Калъф Фолио за Мобилен Телефон Huawei P 20 Pro KSIX Черен на несравнима цена.Материал: ПоликарбонатПрозраченЦвят: ЧеренУстойчивСъвместим: Huawei P 20 ProЗащита: Удари и вдлъбнатиниЛесна..
3.60 лв. 4.50 лв.
Калъф за мобилен телефон KSIX Galaxy A71 Черен - Калъфи за мобилни телефони
-20 %
Марка: KSIX Артикулен номер: r0000221811
Ако сте любители на ИТ и електроника, обичате модерните технологии и не пропускайте дори най-малкия детайл, купетеКалъф за мобилен телефон KSIX Galaxy A71 Черенна несравнима цена.Цвят: ЧеренМатериал: TPUХарактеристики: ГъвкавЛесна инсталацияЗащита: Удари и вдлъбнатиниСъвместим: SamsungSamsung Galaxy..
4.51 лв. 5.64 лв.
Калъф за мобилен телефон KSIX IPHONE 8, 7, 6, 6S 2020 Червен - Калъфи за мобилни телефони
-20 %
Марка: KSIX Артикулен номер: r0000162872
Ако сте любители на ИТ и електроника, обичате модерните технологии и не пропускайте дори най-малкия детайл, купетеКалъф за мобилен телефон KSIX IPHONE 8, 7, 6, 6S 2020 Червенна несравнима цена.Характеристики: Лесна инсталацияЗащита: Удари и вдлъбнатиниСъвместим: Iphone 6, 6SIphone 8, 7Цвят: Червен..
4.51 лв. 5.64 лв.
Калъф за мобилен телефон Lg V50 Flex Прозрачен - Калъфи за мобилни телефони
-20 %
Марка: Rosanto Артикулен номер: r0000103521
Ако сте любители на ИТ и електроника, обичате модерните технологии и не пропускайте дори най-малкия детайл, купете Калъф за мобилен телефон Lg V50 Flex Прозрачен на несравнима цена.Цвят: ПрозраченМатериал: TPUЗащита: Удари и вдлъбнатиниХарактеристики: Модерен и ергономичен дизайнСъвместим: LG V50..
4.51 лв. 5.64 лв.
Калъф за мобилен телефон One Plus 6t KSIX Flex - Калъфи за мобилни телефони
-20 %
Марка: KSIX Артикулен номер: r0000103330
Ако сте любители на ИТ и електроника, обичате модерните технологии и не пропускайте дори най-малкия детайл, купете Калъф за мобилен телефон One Plus 6t KSIX Flex на несравнима цена.Цвят: ПрозраченМатериал: TPUХарактеристики: ГъвкавЗащита: Удари и вдлъбнатиниСъвместим: One Plus 6T..
4.51 лв. 5.64 лв.
Калъф за мобилен телефон Xiaomi Mi 9 Lite KSIX Flex TPU - Калъфи за мобилни телефони
-20 %
Марка: KSIX Артикулен номер: r0000104123
Ако сте любители на ИТ и електроника, обичате модерните технологии и не пропускайте дори най-малкия детайл, купете Калъф за мобилен телефон Xiaomi Mi 9 Lite KSIX Flex TPU на несравнима цена.Материал: TPUЦвят: ПрозраченХарактеристики: ГъвкавЛесна инсталацияНе се плъзгаЗащита: Удари и вдлъбнатиниСъвме..
4.51 лв. 5.64 лв.
Калъф за мобилен телефон Xiaomi Redmi Note 7 KSIX Flex Прозрачен - Калъфи за мобилни телефони
-20 %
Марка: KSIX Артикулен номер: r0000102358
Ако сте любители на ИТ и електроника, обичате модерните технологии и не пропускайте дори най-малкия детайл, купете Калъф за мобилен телефон Xiaomi Redmi Note 7 KSIX Flex Прозрачен на несравнима цена.Съвместимост: Xiaomi Redmi Note 7Материал: TPUГъвкав..
4.51 лв. 5.64 лв.
Калъф за мобилен телефон Xiaomi Redmi Note 9 KSIX Flex TPU - Калъфи за мобилни телефони
-20 %
Марка: KSIX Артикулен номер: r0000105805
Ако сте любители на ИТ и електроника, обичате модерните технологии и не пропускайте дори най-малкия детайл, купете Калъф за мобилен телефон Xiaomi Redmi Note 9 KSIX Flex TPU на несравнима цена.Цвят: ПрозраченМатериал: TPUХарактеристики: ГъвкавЛесна инсталацияЗащита: Удари и вдлъбнатини..
4.51 лв. 5.64 лв.
Ковър Xiaomi Redmi Note 9 KSIX Черен Твърда - Калъфи за мобилни телефони
-20 %
Марка: KSIX Артикулен номер: r0000106646
Ако сте любители на ИТ и електроника, обичате модерните технологии и не пропускайте дори най-малкия детайл, купетеКовър Xiaomi Redmi Note 9 KSIX Черен Твърдана несравнима цена.Цвят: ЧеренМатериал: ПоликарбонатХарактеристики: Лесна инсталацияТвърдаЗащита: Удари и вдлъбнатиниСъвместим: Xiaomi Redmi No..
4.51 лв. 5.64 лв.
Протектор за екран на мобилен телефон от темперирано стъкло + калъф за мобилен телефон Samsung Galaxy S20+ Contact - Калъфи за мобилни телефони
-20 %
Марка: Contact Артикулен номер: r0000105184
Ако сте любители на ИТ и електроника, обичате модерните технологии и не пропускайте дори най-малкия детайл, купете Протектор за екран на мобилен телефон от темперирано стъкло + калъф за мобилен телефон Samsung Galaxy S20+ Contact на несравнима цена.Защита: Удари и вдлъбнатиниСъвместим: Samsung Galax..
4.51 лв. 5.64 лв.
Калъф за мобилен телефон Huawei Y6P Прозрачен Поликарбонат - Калъфи за мобилни телефони
-20 %
Марка: Huawei Артикулен номер: r0000105738
Ако сте любители на ИТ и електроника, обичате модерните технологии и не пропускайте дори най-малкия детайл, купете Калъф за мобилен телефон Huawei Y6P Прозрачен Поликарбонат на несравнима цена.Цвят: ПрозраченМатериал: ПоликарбонатХарактеристики: Лесна инсталацияЗащита: Удари и вдлъбнатини..
4.75 лв. 5.94 лв.
Калъф за мобилен телефон Celly iPhone 13 mini Черен - Калъфи за мобилни телефони
-20 %
Марка: Celly Артикулен номер: r0000525678
Ако сте любители на ИТ и електроника, обичате модерните технологии и не пропускайте дори най-малкия детайл, купете Калъф за мобилен телефон Celly iPhone 13 mini Черен на несравнима цена.Цвят: ЧеренМатериал: TPUАкриленЗащита: Удари и вдлъбнатиниСъвместим: iPhone 13 MiniAPPLEСвързване: БезжиченЕкран: ..
4.80 лв. 6.00 лв.
Калъф за мобилен телефон iPhone (След ремонт B) - Калъфи за мобилни телефони
-20 %
Марка: Rosanto Артикулен номер: r0000350340
Ако сте любители на ИТ и електроника, обичате модерните технологии и не пропускайте дори най-малкия детайл, купетеКалъф за мобилен телефон iPhone (След ремонт B)на несравнима цена.Вид: Твърд калъфЦвят: ПрозраченСъвместим: iPhoneСЛЕД РЕМОНТ: това са продукти, върнати в период на изтегляне или изложба..
4.85 лв. 6.06 лв.
Калъф за мобилен телефон Zagg Crystal Palace iPhone XS MAX Прозрачен (След ремонт A+) - Калъфи за мобилни телефони
-20 %
Марка: Zagg Артикулен номер: r0000551739
Ако сте любители на ИТ и електроника, обичате модерните технологии и не пропускайте дори най-малкия детайл, купете Калъф за мобилен телефон Zagg Crystal Palace iPhone XS MAX Прозрачен (След ремонт A+) на несравнима цена.Вид: КалъфКалъф за мобилен телефонСъвместим: APPLEiPhone XS MAXСъвместимост: Iph..
5.23 лв. 6.54 лв.
Калъф за мобилен телефон Samsung Galaxy A30 KSIX Soft - Черен - Калъфи за мобилни телефони
-20 %
Марка: KSIX Артикулен номер: r0000103497
Ако сте любители на ИТ и електроника, обичате модерните технологии и не пропускайте дори най-малкия детайл, купете Калъф за мобилен телефон Samsung Galaxy A30 KSIX Soft на несравнима цена.Материал: СиликонЕстествено: МекХарактеристики: Лесна инсталацияЗащита: Удари и вдлъбнатиниСъвместим: Samsung Ga..
5.28 лв. 6.60 лв.
Калъф за мобилен телефон KSIX GALAXY S8 Plus - Син - Калъфи за мобилни телефони
-20 %
Марка: KSIX Артикулен номер: r0000162835
Ако сте любители на ИТ и електроника, обичате модерните технологии и не пропускайте дори най-малкия детайл, купетеКалъф за мобилен телефон KSIX GALAXY S8 Plusна несравнима цена.Материал: TPUХарактеристики: Лесна инсталацияЗащита: Удари и вдлъбнатиниСъвместим: Galaxy S8 Plus..
5.52 лв. 6.90 лв.
Калъф за мобилен телефон Samsung Galaxy A40 KSIX Duo Soft - Червен - Калъфи за мобилни телефони
-20 %
Марка: KSIX Артикулен номер: r0000104449
Ако сте любители на ИТ и електроника, обичате модерните технологии и не пропускайте дори най-малкия детайл, купете Калъф за мобилен телефон Samsung Galaxy A40 KSIX Duo Soft на несравнима цена.Естествено: ГумаСъвместим: Samsung Galaxy A40Материал: TPUЗащита: Удари и вдлъбнатиниХарактеристики: Не се п..
5.52 лв. 6.90 лв.
Калъф за мобилен телефон Samsung Galaxy A70 KSIX Soft Cover - Калъфи за мобилни телефони
-20 %
Марка: KSIX Артикулен номер: r0000104260
Ако сте любители на ИТ и електроника, обичате модерните технологии и не пропускайте дори най-малкия детайл, купете Калъф за мобилен телефон Samsung Galaxy A70 KSIX Soft Cover на несравнима цена.Материал: TPUСъвместим: Samsung Galaxy A70Вътре: МикрофибърЗащита: Удари и вдлъбнатиниХарактеристики: Гъвк..
5.52 лв. 6.90 лв.
Калъф за мобилен телефон Samsung Galaxy M20 KSIX Soft - Розов - Калъфи за мобилни телефони
-20 %
Марка: KSIX Артикулен номер: r0000103318
Ако сте любители на ИТ и електроника, обичате модерните технологии и не пропускайте дори най-малкия детайл, купете Калъф за мобилен телефон Samsung Galaxy M20 KSIX Soft на несравнима цена.Материал: СиликонЕстествено: МекЗащита: Удари и вдлъбнатиниСъвместим: Samsung Galaxy M20..
5.52 лв. 6.90 лв.
Калъф за мобилен телефон Samsung Galaxy S10+ KSIX Eco-Friendly - Жълт - Калъфи за мобилни телефони
-20 %
Марка: KSIX Артикулен номер: r0000103299
Ако сте любители на ИТ и електроника, обичате модерните технологии и не пропускайте дори най-малкия детайл, купете Калъф за мобилен телефон Samsung Galaxy S10+ KSIX Eco-Friendly на несравнима цена.Материал: ЕкологиченЕстествено: МекЗащита: Удари и вдлъбнатиниХарактеристики: ГъвкавСъвместим: Samsung ..
5.52 лв. 6.90 лв.
Калъф за мобилен телефон Xiaomi Redmi Note 8 Flex TPU Прозрачен - Калъфи за мобилни телефони
-20 %
Марка: Rosanto Артикулен номер: r0000103768
Ако сте любители на ИТ и електроника, обичате модерните технологии и не пропускайте дори най-малкия детайл, купете Калъф за мобилен телефон Xiaomi Redmi Note 8 Flex TPU Прозрачен на несравнима цена.Материал: TPUСъвместим: Xiaomi Redmi Note 8Защита: Удари и вдлъбнатиниЦвят: ПрозраченХарактеристики: М..
5.52 лв. 6.90 лв.
Калъф Фолио за Мобилен Телефон Huawei Mate 20 KSIX Черен - Калъфи за мобилни телефони
-20 %
Марка: KSIX Артикулен номер: r0000102420
Ако сте любители на ИТ и електроника, обичате модерните технологии и не пропускайте дори най-малкия детайл, купете Калъф Фолио за Мобилен Телефон Huawei Mate 20 KSIX Черен на несравнима цена.Материал: ПоликарбонатПрозраченЦвят: ЧеренУстойчивСъвместим: Huawei Mate 20Защита: Удари и вдлъбнатиниЛесна и..
5.52 лв. 6.90 лв.
Калъф Фолио за Мобилен Телефон Samsung Galaxy Note 20 5G KSIX TPU Черен - Калъфи за мобилни телефони
-20 %
Марка: KSIX Артикулен номер: r0000107335
Ако сте любители на ИТ и електроника, обичате модерните технологии и не пропускайте дори най-малкия детайл, купетеКалъф Фолио за Мобилен Телефон Samsung Galaxy Note 20 5G KSIX TPU Черенна несравнима цена.Материал: TPUХарактеристики: ГъвкавДизайн: Модерен и ергономичен дизайнЗащита: Удари и вдлъбнати..
5.52 лв. 6.90 лв.
Калъф за мобилен телефон iPhone 14 Plus Прозрачен 6,7" (След ремонт B) - Калъфи за мобилни телефони
-20 %
Марка: Rosanto Артикулен номер: r0000533915
Ако сте любители на ИТ и електроника, обичате модерните технологии и не пропускайте дори най-малкия детайл, купете Калъф за мобилен телефон iPhone 14 Plus Прозрачен 6,7" (След ремонт B) на несравнима цена.Характеристики: Защита от драскотиниВид: Калъф за мобилен телефонЦвят: ПрозраченЕкран: 6,7"Съвм..
5.66 лв. 7.08 лв.
Калъф за мобилен телефон (След ремонт D) - Калъфи за мобилни телефони
-20 %
Марка: Rosanto Артикулен номер: r0000594564
Ако сте любители на ИТ и електроника, обичате модерните технологии и не пропускайте дори най-малкия детайл, купете Калъф (След ремонт D) на несравнима цена.Вид: КалъфЦвят: ЧервенЕстествено: СиликонСЛЕД РЕМОНТ: това са продукти, върнати в период на изтегляне или изложба, които понякога са били използ..
5.76 лв. 7.20 лв.
Калъф за мобилен телефон Iphone 11 Pro Max Contact TPU - Тюркоаз - Калъфи за мобилни телефони
-20 %
Марка: Contact Артикулен номер: r0000103825
Ако сте любители на ИТ и електроника, обичате модерните технологии и не пропускайте дори най-малкия детайл, купете Калъф за мобилен телефон Iphone 11 Pro Max Contact TPU на несравнима цена.Материал: TPUСъвместим: iPhone 11 Pro MaxЗащита: Удари и вдлъбнатиниЕстествено: МекХарактеристики: Модерен и ер..
5.76 лв. 7.20 лв.
Калъф за мобилен телефон Mobilis   iPhone XR Черен - Калъфи за мобилни телефони
-20 %
Марка: Mobilis Артикулен номер: r0000547092
Ако сте любители на ИТ и електроника, обичате модерните технологии и не пропускайте дори най-малкия детайл, купете Калъф за мобилен телефон Mobilis iPhone XR Черен на несравнима цена.Цвят: ЧеренМатериал: ПластмасаХарактеристики: Защита от драскотиниБезжичнаВид: Калъф за мобилен телефонСъвместим: i..
5.76 лв. 7.20 лв.
Калъф Alcatel 1S 2020 Contact Flex TPU Прозрачен - Калъфи за мобилни телефони
-20 %
Марка: Contact Артикулен номер: r0000106666
Ако сте любители на ИТ и електроника, обичате модерните технологии и не пропускайте дори най-малкия детайл, купетеКалъф Alcatel 1S 2020 Contact Flex TPU Прозраченна несравнима цена.Цвят: ПрозраченМатериал: TPUХарактеристики: Не се плъзгаГъвкавЛесна инсталацияЗащита: Удари и вдлъбнатиниСъвместим: Alc..
6.00 лв. 7.50 лв.
Калъф Contact Прозрачен - Калъфи за мобилни телефони
-20 %
Марка: Contact Артикулен номер: r0000106652
Ако сте любители на ИТ и електроника, обичате модерните технологии и не пропускайте дори най-малкия детайл, купетеКалъф Contact Прозраченна несравнима цена.Цвят: ПрозраченМатериал: TPUХарактеристики: Не се плъзгаГъвкавЛесна инсталацияЗащита: Удари и вдлъбнатиниСъвместим: Samsung Galaxy A31..
6.00 лв. 7.50 лв.
Калъф Huawei P40 Lite 5G Contact Flex TPU Прозрачен - Калъфи за мобилни телефони
-20 %
Марка: Contact Артикулен номер: r0000106673
Ако сте любители на ИТ и електроника, обичате модерните технологии и не пропускайте дори най-малкия детайл, купетеКалъф Huawei P40 Lite 5G Contact Flex TPU Прозраченна несравнима цена.Цвят: ПрозраченМатериал: TPUХарактеристики: Не се плъзгаГъвкавЛесна инсталацияЗащита: Удари и вдлъбнатиниСъвместим: ..
6.00 лв. 7.50 лв.
Калъф Huawei Psmart 2021 Contact Flex TPU Прозрачен - Калъфи за мобилни телефони
-20 %
Марка: Contact Артикулен номер: r0000106674
Ако сте любители на ИТ и електроника, обичате модерните технологии и не пропускайте дори най-малкия детайл, купетеКалъф Huawei Psmart 2021 Contact Flex TPU Прозраченна несравнима цена.Цвят: ПрозраченМатериал: TPUХарактеристики: Не се плъзгаГъвкавЛесна инсталацияЗащита: Удари и вдлъбнатиниСъвместим: ..
6.00 лв. 7.50 лв.
Калъф Huawei Y6P Contact Flex TPU Прозрачен - Калъфи за мобилни телефони
-20 %
Марка: Contact Артикулен номер: r0000106672
Ако сте любители на ИТ и електроника, обичате модерните технологии и не пропускайте дори най-малкия детайл, купетеКалъф Huawei Y6P Contact Flex TPU Прозраченна несравнима цена.Цвят: ПрозраченМатериал: TPUХарактеристики: Не се плъзгаГъвкавЛесна инсталацияЗащита: Удари и вдлъбнатиниСъвместим: Huawei Y..
6.00 лв. 7.50 лв.
Калъф Oppo A53 Contact Flex TPU Прозрачен - Калъфи за мобилни телефони
-20 %
Марка: Contact Артикулен номер: r0000106670
Ако сте любители на ИТ и електроника, обичате модерните технологии и не пропускайте дори най-малкия детайл, купетеКалъф Oppo A53 Contact Flex TPU Прозраченна несравнима цена.Цвят: ПрозраченМатериал: TPUХарактеристики: Не се плъзгаГъвкавЛесна инсталацияЗащита: Удари и вдлъбнатиниСъвместим: Oppo A53..
6.00 лв. 7.50 лв.
Показани са от 1 до 40 от 2092 резултата (53 страници)