Меню
Кошница

Калъфи за мобилни телефони

Калъфи за мобилни телефони в Росанто

За да е смартфонът наше притежание за по-дълго време, трябва да знаем как правилно да го използваме. Употребата на калъф за мобилен телефон е силно препоръчителна, защото с негова помощ ще предпазим корпуса от счупвания и надрасквания. В този раздел на онлайн магазин Rosanto ще видите кейсове за Iphone, Galaxy, Huawei, Samsung на супер цени, от които си струва да се възползвате.

Защо е важно да имаме протектор за гръб на телефона

Прозрачни, гумени, гъвкави, с картинка, едноцветни или пластмасови - калъфите за мобилни телефони ще допринесат за оригиналното естетическо оформление на умното устройство. Посредством кейсовете то не само ще изглежда добре, но и ще запази своите добри механични свойства, отговарящи за безупречната му работа. Важно е всеки собственик на смартфон да използва протектор за гръб, защото:

подобрява визуалните качества на апарата - оригиналният външен вид на мобилния телефон може и да е страхотен, но в някакъв момент и да ни омръзне. Предпазният калъф ще внесе разнообразие и ще направи смартфона различен с креативния си и модерен дизайн;

осигурява висока протекция - това е първата причина, поради която хората купуват предпазен калъф. Те изпълняват ролята на защитна бариера и успешно предпазват корпуса на мобилния телефон от леки и по-сериозни щети, изискващи спешно посещение на сервиза за ремонт на смартфони;

прави захватът по-добър - сцеплението между кожата на ръката и пластмасата на мобилния телефон има определяща роля за неговата цялост. Ако той неволно се изплъзне и падне на земята, има голяма вероятност да го намерим на парчета и да се сбогуваме с него завинаги. Точно затова трябва да се застраховаме и да купим калъф, осигуряващ удобен захват;

различен стайлинг всеки ден - днес сме в едно настроение а утре в друго, което неминуемо се отразява и на начина, по който изглеждаме. С калъфите за мобилни телефони можем да експериментираме със стайлинга си и да изглеждаме различно всеки ден, залагайки на ефектни аксесоари като гръбчетата;

пази от прегряване и замръзване на батерията - още една съществена причина да купите качествен кейс за смартфон, който има невероятната способност да пази батерията от вредното влияние на силните слънчеви лъчи и пагубното въздействие на минусовите температури върху батерията.

Използването на мобилен телефон е истинско удоволствие. Устройството притежава разнообразни функции, като освен за провеждането на стандартни разговори, то служи още и за правене на снимки с много високо качество, за гледане на филми, за изпращане на имейли, за онлайн пазаруване и т.н. Ето защо си струва да инвестираме в защитен калъф за подобен вид “умна” техника, която е с нас навсякъде и прави живота ни толкова лесен!

Какъв тип да изберете

Вариантите са много, когато става дума за калъфи за мобилни телефони. Освен в различни цветове, в секцията ще ги откриете и в материали за изработка като силикон и пластмаса, които са устойчиви на външни въздействия и подходящи за повечето марки и модели апарати.

При избора на калъф се съобразете с това каква покривност искате да предлага той - някои видове обхващат само задната част на корпуса на мобилния апарат, а други са снабдени и с капак за екрана. Дизайнът на кейса е също с водещо значение за крайната селекция, като той може да е прозрачен, да е с декорация, да е в ярък или в неутрален нюанс, с огледална повърхност и др.


Калъф за мобилен телефон OPPO Find X5 Lite (След ремонт A) - Калъфи за мобилни телефони
-20 %
Марка: Rosanto Артикулен номер: r0000541309
Ако сте любители на ИТ и електроника, обичате модерните технологии и не пропускайте дори най-малкия детайл, купете Калъф за мобилен телефон OPPO Find X5 Lite (След ремонт A) на несравнима цена.Характеристики: Защита от драскотиниВид: Калъф за мобилен телефонЦвят: ПрозраченМатериал: СиликонСъвместим:..
0.91 лв. 1.14 лв.
Калъф за мобилен телефон Celly Iphone 12 mini Прозрачен - Калъфи за мобилни телефони
-96 %
Марка: Celly Артикулен номер: r0000525731
Ако сте любители на ИТ и електроника, обичате модерните технологии и не пропускайте дори най-малкия детайл, купете Калъф за мобилен телефон Celly Iphone 12 mini Прозрачен на несравнима цена.Материал: TPUЗащита: Удари и вдлъбнатиниСъвместим: iPhone 12 MiniAPPLEЦвят: ПрозраченХарактеристики: Устойчив ..
1.92 лв. 52.08 лв.
Калъф за мобилен телефон P40 Pro Черен (След ремонт B) - Калъфи за мобилни телефони
-20 %
Марка: Rosanto Артикулен номер: r0000541301
Ако сте любители на ИТ и електроника, обичате модерните технологии и не пропускайте дори най-малкия детайл, купете Калъф за мобилен телефон P40 Pro Черен (След ремонт B) на несравнима цена.Цвят: ЧеренМатериал: СиликонTPUСЛЕД РЕМОНТ: това са продукти, върнати в период на изтегляне или изложба, които ..
3.02 лв. 3.78 лв.
Ковър Xiaomi Mi 10T KSIX Черен Твърда - Калъфи за мобилни телефони
--14 %
Марка: KSIX Артикулен номер: r0000106647
Ако сте любители на ИТ и електроника, обичате модерните технологии и не пропускайте дори най-малкия детайл, купетеКовър Xiaomi Mi 10T KSIX Черен Твърдана несравнима цена.Цвят: ЧеренМатериал: ПоликарбонатХарактеристики: Лесна инсталацияТвърдаЗащита: Удари и вдлъбнатиниСъвместим: Xiaomi Mi 10T..
3.41 лв. 3.00 лв.
Калъф за мобилен телефон Huawei Y6P Прозрачен Поликарбонат - Калъфи за мобилни телефони
-20 %
Марка: Huawei Артикулен номер: r0000105738
Ако сте любители на ИТ и електроника, обичате модерните технологии и не пропускайте дори най-малкия детайл, купете Калъф за мобилен телефон Huawei Y6P Прозрачен Поликарбонат на несравнима цена.Цвят: ПрозраченМатериал: ПоликарбонатХарактеристики: Лесна инсталацияЗащита: Удари и вдлъбнатини..
3.65 лв. 4.56 лв.
Калъф за мобилен телефон (След ремонт D) - Калъфи за мобилни телефони
-20 %
Марка: Rosanto Артикулен номер: r0000594564
Ако сте любители на ИТ и електроника, обичате модерните технологии и не пропускайте дори най-малкия детайл, купете Калъф (След ремонт D) на несравнима цена.Вид: КалъфЦвят: ЧервенЕстествено: СиликонСЛЕД РЕМОНТ: това са продукти, върнати в период на изтегляне или изложба, които понякога са били използ..
4.51 лв. 5.64 лв.
Калъф за мобилен телефон Zagg Crystal Palace iPhone XS MAX Прозрачен (След ремонт A+) - Калъфи за мобилни телефони
-20 %
Марка: Zagg Артикулен номер: r0000551739
Ако сте любители на ИТ и електроника, обичате модерните технологии и не пропускайте дори най-малкия детайл, купете Калъф за мобилен телефон Zagg Crystal Palace iPhone XS MAX Прозрачен (След ремонт A+) на несравнима цена.Вид: КалъфКалъф за мобилен телефонСъвместим: APPLEiPhone XS MAXСъвместимост: Iph..
5.23 лв. 6.54 лв.
Калъф за мобилен телефон JR-20050 (След ремонт B) - Калъфи за мобилни телефони
-20 %
Марка: Rosanto Артикулен номер: r0000541254
Ако сте любители на ИТ и електроника, обичате модерните технологии и не пропускайте дори най-малкия детайл, купете Калъф за мобилен телефон JR-20050 (След ремонт B) на несравнима цена.Екран: 6,4"Съвместим: Xiaomi Redmi Note 11Вид: Калъф за мобилен телефонСЛЕД РЕМОНТ: това са продукти, върнати в пери..
6.34 лв. 7.92 лв.
Силиконов Калъф Лице за iPhone - Калъфи за мобилни телефони
-20 %
Марка: Rosanto Артикулен номер: r000098944
Купете Силиконовия Калъф Лице за iPhone на най-добрата цена. Представяме Ви Силиконовия Калъф Лице за iPhone! С него ще направите своя iPhone 4/4s много специален. Всеки път, когато телефонът ви звънне и го доближите до ухото си, всички ще се удивяват на уникалния дизайн на калъфа Ви. Със Силиконови..
6.67 лв. 8.34 лв.
Калъф за мобилен телефон Морско син Samsung Galaxy A13 (След ремонт A) - Калъфи за мобилни телефони
-20 %
Марка: Rosanto Артикулен номер: r0000541255
Ако сте любители на ИТ и електроника, обичате модерните технологии и не пропускайте дори най-малкия детайл, купете Калъф за мобилен телефон Морско син Samsung Galaxy A13 (След ремонт A) на несравнима цена.Цвят: Морско синЕкран: 6,5"Съвместим: Samsung Galaxy A13Характеристики: Защита от драскотиниВид..
6.82 лв. 8.52 лв.
Калъф за Iphone Чаша - Розов - Калъфи за мобилни телефони
-20 %
Марка: Rosanto Артикулен номер: r000098955
Купете Калъфа-Чаша за Iphone 4/4s на най-добрата цена. Ако искате да сте различни, то с този продукт определено ще постигнете успех. Той е изработен от мек силикон, за да предпазва Вашия i-Phone 4/4s във всяка ситуация. Освен това, благодарение на дръжката му, ще можете да го застоите на всяка повъ..
7.44 лв. 9.30 лв.
Калъф за мобилен телефон SBS IPHONE 12/12 PRO - Калъфи за мобилни телефони
-20 %
Марка: SBS Артикулен номер: r0000190205
Цвят: БялСъвместим: iPhone 12 ProiPhone 12Включена батерия: НеАко сте любители на ИТ и електроника, обичате модерните технологии и не пропускайте дори най-малкия детайл, купетеКалъф за мобилен телефон SBS IPHONE 12/12 PROна несравнима цена...
7.92 лв. 9.90 лв.
Калъф за мобилен телефон P40 Pro (След ремонт B) - Калъфи за мобилни телефони
-20 %
Марка: Rosanto Артикулен номер: r0000541241
Ако сте любители на ИТ и електроника, обичате модерните технологии и не пропускайте дори най-малкия детайл, купете Калъф за мобилен телефон P40 Pro (След ремонт B) на несравнима цена.Материал: СиликонTPUСЛЕД РЕМОНТ: това са продукти, върнати в период на изтегляне или изложба, които понякога са били ..
8.16 лв. 10.20 лв.
Калъф за мобилен телефон 67DE-F9PL4 (След ремонт A) - Калъфи за мобилни телефони
-20 %
Марка: Rosanto Артикулен номер: r0000533920
Ако сте любители на ИТ и електроника, обичате модерните технологии и не пропускайте дори най-малкия детайл, купете Калъф за мобилен телефон 67DE-F9PL4 (След ремонт A) на несравнима цена.Материал: СиликонХарактеристики: Защита от драскотиниВид: Калъф за мобилен телефонСъвместим: Galaxy Z Flip 3СЛЕД Р..
8.74 лв. 10.92 лв.
Калъф за мобилен телефон Galaxy S21 FE 5G висулка 150 cm (След ремонт B) - Калъфи за мобилни телефони
-20 %
Марка: N/A Артикулен номер: r0000470923
Ако сте любители на ИТ и електроника, обичате модерните технологии и не пропускайте дори най-малкия детайл, купетеКалъф за мобилен телефон Galaxy S21 FE 5G висулка 150 cm (След ремонт B)на несравнима цена.Вид: висулкаКалъф за мобилен телефонЦвят: ЧеренCъстав: СиликонTPUПрибл. Размери: 150 cmСЛЕД РЕМ..
8.88 лв. 11.10 лв.
Калъф за мобилен телефон Honor Magic4 Pro (След ремонт A) - Калъфи за мобилни телефони
-20 %
Марка: Rosanto Артикулен номер: r0000533918
Ако сте любители на ИТ и електроника, обичате модерните технологии и не пропускайте дори най-малкия детайл, купете Калъф за мобилен телефон Honor Magic4 Pro (След ремонт A) на несравнима цена.Вид: Калъф за мобилен телефонСъвместим: Honor Magic4 ProДиагонал на екрана (cm): 14 cmСЛЕД РЕМОНТ: това са п..
9.22 лв. 11.52 лв.
Калъф за мобилен телефон 5,5" iPhone 8 Червен (След ремонт B) - Калъфи за мобилни телефони
-20 %
Марка: Rosanto Артикулен номер: r0000541282
Ако сте любители на ИТ и електроника, обичате модерните технологии и не пропускайте дори най-малкия детайл, купете Калъф за мобилен телефон 5,5" iPhone 8 Червен (След ремонт B) на несравнима цена.Характеристики: Защита от драскотиниВид: Калъф за мобилен телефонЕкран: 5,5"Съвместим: iPhone 8Цвят: Чер..
9.50 лв. 11.88 лв.
Калъф за мобилен телефон iPhone SE Прозрачен (След ремонт B) - Калъфи за мобилни телефони
-20 %
Марка: Rosanto Артикулен номер: r0000541261
Ако сте любители на ИТ и електроника, обичате модерните технологии и не пропускайте дори най-малкия детайл, купете Калъф за мобилен телефон iPhone SE Прозрачен (След ремонт B) на несравнима цена.Характеристики: Защита от драскотиниВид: Калъф за мобилен телефонСъвместим: iPhone SEЦвят: ПрозраченМатер..
9.50 лв. 11.88 лв.
Калъф за мобилен телефон Iphone X/XS (След ремонт A) - Калъфи за мобилни телефони
-20 %
Марка: Rosanto Артикулен номер: r0000541234
Ако сте любители на ИТ и електроника, обичате модерните технологии и не пропускайте дори най-малкия детайл, купете Калъф за мобилен телефон Iphone X/XS (След ремонт A) на несравнима цена.Цвят: СинМатериал: СиликонСъвместим: Iphone X/XSСЛЕД РЕМОНТ: това са продукти, върнати в период на изтегляне или ..
9.84 лв. 12.30 лв.
Калъф за мобилен телефон Xiaomi Redmi 9 Зелен TPU (След ремонт A) - Калъфи за мобилни телефони
-20 %
Марка: Rosanto Артикулен номер: r0000540618
Ако сте любители на ИТ и електроника, обичате модерните технологии и не пропускайте дори най-малкия детайл, купете Калъф за мобилен телефон Xiaomi Redmi 9 Зелен TPU (След ремонт A) на несравнима цена.Вид: Калъф за мобилен телефонЦвят: ЗеленМатериал: TPUЕстествено: АнтихуелиДиагонал на екрана (cm): 1..
9.89 лв. 12.36 лв.
Калъф за мобилен телефон Черен 5,8" iPhone 11 Pro (След ремонт B) - Калъфи за мобилни телефони
-20 %
Марка: Rosanto Артикулен номер: r0000533932
Ако сте любители на ИТ и електроника, обичате модерните технологии и не пропускайте дори най-малкия детайл, купете Калъф за мобилен телефон Черен 5,8" iPhone 11 Pro (След ремонт B) на несравнима цена.Характеристики: Защита от драскотиниВид: Калъф за мобилен телефонЦвят: ЧеренЕкран: 5,8"Съвместим: iP..
11.04 лв. 13.80 лв.
Калъф за мобилен телефон Xiaomi Redmi Note 8 (След ремонт A) - Калъфи за мобилни телефони
-20 %
Марка: Rosanto Артикулен номер: r0000541275
Ако сте любители на ИТ и електроника, обичате модерните технологии и не пропускайте дори най-малкия детайл, купете Калъф за мобилен телефон Xiaomi Redmi Note 8 (След ремонт A) на несравнима цена.Екран: 6,53"Съвместим: Xiaomi Redmi Note 8Цвят: ОранжевМатериал: poliuretano termoplasticoСЛЕД РЕМОНТ: то..
11.33 лв. 14.16 лв.
Калъф за мобилен телефон (След ремонт B) - Калъфи за мобилни телефони
-20 %
Марка: Rosanto Артикулен номер: r0000533921
Ако сте любители на ИТ и електроника, обичате модерните технологии и не пропускайте дори най-малкия детайл, купете Калъф за мобилен телефон (След ремонт B) на несравнима цена.Характеристики: Защита от драскотиниВид: Калъф за мобилен телефонЦвят: РозовСъвместим: Samsung Galaxy S22Диагонал на екрана (..
11.76 лв. 14.70 лв.
Калъф за мобилен телефон Jetech Tool iPhone 12, 12 Pro (След ремонт B) - Калъфи за мобилни телефони
-20 %
Марка: Jetech Tool Артикулен номер: r0000541259
Ако сте любители на ИТ и електроника, обичате модерните технологии и не пропускайте дори най-малкия детайл, купете Калъф за мобилен телефон Jetech Tool iPhone 12, 12 Pro (След ремонт B) на несравнима цена.Вид: Калъф за мобилен телефонСъвместим: iPhone 12, 12 ProДиагонал на екрана (cm): 15,5 cmСЛЕД Р..
11.86 лв. 14.82 лв.
Калъф за мобилен телефон Redmi Note 11 Pro (След ремонт A) - Калъфи за мобилни телефони
-20 %
Марка: Rosanto Артикулен номер: r0000541291
Ако сте любители на ИТ и електроника, обичате модерните технологии и не пропускайте дори най-малкия детайл, купете Калъф за мобилен телефон Redmi Note 11 Pro (След ремонт A) на несравнима цена.Характеристики: Защита от драскотиниВид: Калъф за мобилен телефонСъвместим: Redmi Note 11 ProМатериал: poli..
11.86 лв. 14.82 лв.
Калъф за мобилен телефон Celly iPhone 11 Прозрачен - Калъфи за мобилни телефони
-71 %
Марка: Celly Артикулен номер: r0000525729
Ако сте любители на ИТ и електроника, обичате модерните технологии и не пропускайте дори най-малкия детайл, купете Калъф за мобилен телефон Celly iPhone 11 Прозрачен на несравнима цена.Материал: TPUЗащита: Удари и вдлъбнатиниСъвместим: iPhone 11APPLEЦвят: ПрозраченХарактеристики: ПрахоустойчивВключе..
12.00 лв. 40.98 лв.
Калъф за мобилен телефон Celly iPhone 13 Mini Прозрачен - Калъфи за мобилни телефони
-71 %
Марка: Celly Артикулен номер: r0000525734
Ако сте любители на ИТ и електроника, обичате модерните технологии и не пропускайте дори най-малкия детайл, купете Калъф за мобилен телефон Celly iPhone 13 Mini Прозрачен на несравнима цена.Материал: TPUАкриленЗащита: Удари и вдлъбнатиниСъвместим: iPhone 13 MiniAPPLEЦвят: ПрозраченСвързване: Безжиче..
12.00 лв. 40.98 лв.
Калъф за мобилен телефон Celly Samsung Galaxy S22 Plus Черен Прозрачен - Калъфи за мобилни телефони
-71 %
Марка: Celly Артикулен номер: r0000525738
Ако сте любители на ИТ и електроника, обичате модерните технологии и не пропускайте дори най-малкия детайл, купете Калъф за мобилен телефон Celly Samsung Galaxy S22 Plus Черен Прозрачен на несравнима цена.Материал: TPUЗащита: Удари и вдлъбнатиниСъвместим: Samsung Galaxy S22 PlusSamsungSamsung Galaxy..
12.00 лв. 40.98 лв.
Калъф за мобилен телефон Google Pixel 6a Прозрачен (След ремонт A) - Калъфи за мобилни телефони
-20 %
Марка: Rosanto Артикулен номер: r0000533933
Ако сте любители на ИТ и електроника, обичате модерните технологии и не пропускайте дори най-малкия детайл, купете Калъф за мобилен телефон Google Pixel 6a Прозрачен (След ремонт A) на несравнима цена.Характеристики: Защита от драскотиниВид: Калъф за мобилен телефонЦвят: ПрозраченМатериал: СиликонСъ..
12.53 лв. 15.66 лв.
Калъф за мобилен телефон Люляк (След ремонт A) - Калъфи за мобилни телефони
-20 %
Марка: Rosanto Артикулен номер: r0000541280
Ако сте любители на ИТ и електроника, обичате модерните технологии и не пропускайте дори най-малкия детайл, купете Калъф за мобилен телефон Люляк (След ремонт A) на несравнима цена.Характеристики: Защита от драскотиниВид: Калъф за мобилен телефонМатериал: poliuretano termoplasticoЦвят: ЛюлякЕкран: 6..
12.67 лв. 15.84 лв.
Калъф за мобилен телефон С въже (След ремонт B) - Калъфи за мобилни телефони
-20 %
Марка: Rosanto Артикулен номер: r0000513240
Ако сте любители на ИТ и електроника, обичате модерните технологии и не пропускайте дори най-малкия детайл, купете Калъф за мобилен телефон С въже (След ремонт B) на несравнима цена.Материал: СиликонХарактеристики: С въжеЦвят: КестенСЛЕД РЕМОНТ: това са продукти, върнати в период на изтегляне или из..
13.06 лв. 16.32 лв.
Калъф за мобилен телефон Cool Realme C21 Прозрачен Realme C11 - Калъфи за мобилни телефони
-20 %
Марка: Cool Артикулен номер: r0000412893
Ако сте любители на ИТ и електроника, обичате модерните технологии и не пропускайте дори най-малкия детайл, купетеКалъф за мобилен телефон Cool Realme C21 Прозрачен Realme C11на несравнима цена.Вид: Калъф за мобилен телефонЗащита: Удари и вдлъбнатиниЦвят: ПрозраченМатериал: СиликонСъвместим: Realme ..
13.10 лв. 16.38 лв.
Калъф за мобилен телефон SAM Note 10+ (След ремонт A) - Калъфи за мобилни телефони
-20 %
Марка: Rosanto Артикулен номер: r0000533943
Ако сте любители на ИТ и електроника, обичате модерните технологии и не пропускайте дори най-малкия детайл, купете Калъф за мобилен телефон SAM Note 10+ (След ремонт A) на несравнима цена.Характеристики: Защита от драскотиниВид: Калъф за мобилен телефонСъвместим: Samsung Galaxy Note 10Материал: Сили..
13.20 лв. 16.50 лв.
Калъф за мобилен телефон 592CS22833 Матово черно (След ремонт A) - Калъфи за мобилни телефони
-20 %
Марка: Rosanto Артикулен номер: r0000533929
Ако сте любители на ИТ и електроника, обичате модерните технологии и не пропускайте дори най-малкия детайл, купете Калъф за мобилен телефон 592CS22833 Матово черно (След ремонт A) на несравнима цена.Характеристики: Защита от драскотиниВид: Калъф за мобилен телефонЦвят: Матово черноСъвместим: Samsung..
13.68 лв. 17.10 лв.
Калъф за мобилен телефон Samsung Galaxy S20 Черен (След ремонт A) - Калъфи за мобилни телефони
-20 %
Марка: Rosanto Артикулен номер: r0000426730
Ако сте любители на ИТ и електроника, обичате модерните технологии и не пропускайте дори най-малкия детайл, купетеКалъф за мобилен телефон Samsung Galaxy S20 Черен (След ремонт A)на несравнима цена.Цвят: ЧеренЕкран: 6,2"Материал: ПластмасаСЛЕД РЕМОНТ: това са продукти, върнати в период на изтегляне ..
13.78 лв. 17.22 лв.
Калъф за мобилен телефон FDF-90 (След ремонт D) - Калъфи за мобилни телефони
-20 %
Марка: Rosanto Артикулен номер: r0000533919
Ако сте любители на ИТ и електроника, обичате модерните технологии и не пропускайте дори най-малкия детайл, купете Калъф за мобилен телефон FDF-90 (След ремонт D) на несравнима цена.Вид: Калъф за мобилен телефонСъвместим: V60 ThinQМатериал: калено стъклоДиагонал на екрана (cm): 13,7 cmСЛЕД РЕМОНТ: т..
13.92 лв. 17.40 лв.
Калъф за мобилен телефон iPhone 13 mini Черен (След ремонт B) - Калъфи за мобилни телефони
-20 %
Марка: Rosanto Артикулен номер: r0000513231
Ако сте любители на ИТ и електроника, обичате модерните технологии и не пропускайте дори най-малкия детайл, купете Калъф за мобилен телефон iPhone 13 mini Черен (След ремонт B) на несравнима цена.Цвят: ЧеренЕкран: 5,4"Съвместим: iPhone 13 MiniСЛЕД РЕМОНТ: това са продукти, върнати в период на изтегл..
14.26 лв. 17.82 лв.
Калъф за мобилен телефон SD-IP13 iPhone 13 6,1" (След ремонт B) - Калъфи за мобилни телефони
-20 %
Марка: Rosanto Артикулен номер: r0000533942
Ако сте любители на ИТ и електроника, обичате модерните технологии и не пропускайте дори най-малкия детайл, купете Калъф за мобилен телефон SD-IP13 iPhone 13 6,1" (След ремонт B) на несравнима цена.Характеристики: Защита от драскотиниВид: Калъф за мобилен телефонЦвят: ПрозраченРозово златоМатериал: ..
14.30 лв. 17.88 лв.
Калъф за мобилен телефон ACS04960 Прозрачен (След ремонт B) - Калъфи за мобилни телефони
-20 %
Марка: Rosanto Артикулен номер: r0000533941
Ако сте любители на ИТ и електроника, обичате модерните технологии и не пропускайте дори най-малкия детайл, купете Калъф за мобилен телефон ACS04960 Прозрачен (След ремонт B) на несравнима цена.Характеристики: Защита от драскотиниВид: Калъф за мобилен телефонЦвят: ПрозраченСъвместим: iPhone 14 ProСЛ..
14.83 лв. 18.54 лв.
Калъф за мобилен телефон iPhone 7/8/SE2020 KSIX Duo Soft - Червен - Калъфи за мобилни телефони
-20 %
Марка: KSIX Артикулен номер: r0000105652
Ако сте любители на ИТ и електроника, обичате модерните технологии и не пропускайте дори най-малкия детайл, купете Калъф за мобилен телефон iPhone 7/8/SE2020 KSIX Duo Soft на несравнима цена.Съвместим: iPhone 7/8/SE2020Материал: TPUЗащита: Удари и вдлъбнатиниЕстествено: Гума..
15.02 лв. 18.78 лв.
Показани са от 1 до 40 от 919 резултата (23 страници)